El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من هم بلدم اسم ببرم و اسم بنویسم وبعدش بگم اگر بنویسم ............................... !!!! در کلاس نهضت 4تا اسم به من یاد دادن باور کنید . به نظر شما توهین بشود و یه اگر بنویسم جلوش بذاریم توهین نیست ببخشید جناب استار تر اجباری بود !! دوست عزیز این تاپیک بیشتر برای اینه که ظرفیتمون رو برای شنیدن نظر مخالف افزایش بدیم؛ هم از شما هم از همه هم از خودم خواهش میکنم لااقل تو این تاپیک بزاریم همه نظرات خودشون رو آزادانه بگن، من خودم هم تو پستای قبلی واکنش نشون دادم و معذرت میخوام از همه 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز این تاپیک بیشتر برای اینه که ظرفیتمون رو برای شنیدن نظر مخالف افزایش بدیم؛ هم از شما هم از همه هم از خودم خواهش میکنم لااقل تو این تاپیک بزاریم همه نظرات خودشون رو آزادانه بگن، من خودم هم تو پستای قبلی واکنش نشون دادم و معذرت میخوام از همه دوست عزیز یعنی شما میفرمایید بیاییم تحملمان را در مقابل توهین واضح در اینجا واکسینه کنیم ؟؟؟ یا در مقابل نقد ؟ دیشب من و شما داشتیم حرف میزدیم به نظر من مفید بود و باز میتونیم ادامه بدیم و این نوع حرفها مشکلی نیست 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز یعنی شما میفرمایید بیاییم تحملمان را در مقابل توهین واضح در اینجا واکسینه کنیم ؟؟؟ یا در مقابل نقد ؟ دیشب من و شما داشتیم حرف میزدیم به نظر من مفید بود و باز میتونیم ادامه بدیم و این نوع حرفها مشکلی نیست نه مسلما با توهین موافق نیستم، ولی توهین آنچنانی نشد ها 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من برای خودم قدیسی نداشتم و ندارم و نخواهم داشت ... به نظر من واژه قدیس رو رو کسایی به میون آوردن که دنبال منافع خودشون بودن فقط خودمون مقدسیم 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چه کوته فکر هستند کسانی که تعصب دارند و چه مزحک هستند قدیس های این افراد 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چه کوته فکر هستند کسانی که تعصب دارند و چه مزحک هستند قدیس های این افراد -0- 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ -0- خوب شد معلم نشدی.لااقل 1 رو میدادی 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خوب شد معلم نشدی.لااقل 1 رو میدادی تعصب دارم به صفر 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ چه کوته فکر هستند کسانی که تعصب دارند و چه مزحک هستند قدیس های این افراد راه خوبیه برای توهین اونم به صورتی که اگه کسی اعتراض کرد گفته بشه من اسمی نبردم اما در مورد قدیس اول باید معلوم بشه که مثلا یه پرچم با یه شخص تو قداست مثل همند؟!!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ چرا همیشه دنبال این طوربحث ها هستیم ! دقت کردین ؟ نمیخوام خودم رو جدا کنم. نه . منم هم مث همه تو این کشور، درباره همه چیز نظر می دم! قدیس داشته باشم یا نه ؟ عدد باشه با انسان یا خدا تا حالا شده فکر کنین ک، چرا من دوستم احترام نذارم ؟ چرا دنبال اینیم ک مدام بحث کنیم، حق با من یا با تو ؟ چرا نمی شه ما، همه باهم ب دور از اینکه فلانی خدارو قبول داره یا نه ؟ زندگی کنیم. آیا اعتقادات من باید جهانی باشه ؟ دوست من این خودخواهی نیست ؟ خوب. من دوست توام. تو دوست من . من سیب دوست دارم، تو هندوانه . چرا سر این موضوع با هم بحث نمی کنیم !؟ خوب. همین رو ب بحث های دیگه گسترش بدین. هر کس محترمه، من ب دوستم و اعتقاداتش احترام می زارم . و اما بحث کردن . بحث کردن خوبه . اما ....:icon_razz: نمی دونم از کجا شنیدم ک . من عالم هستم و تو گفتگو 100 عالم رو شکست می دم. اما از یک جاهل شکست می خورم. جاهل پیش زمینه بحث رو نداره ! بحث این حالتی محال ه . با من باشه می گم محال ذاتی ه .:yes: اغلب جهالت، حماقت ب دنبال می یاره و دیگه اون وقته ک ...... از عیسی هم کاری بر نمی یاد(داستان عیسی واحمق _مولوی ) ب هر حال . من خیلی توی این بخش نمی یام . اما پیشنهاد می کنم. اگر واقعا ب دنبال بحث هستید . گروه هایی تشکیل بدین، شامل موافق و مخالف ک البته هم سطح باشن. توی اون تاپیک بحث کنید و از نبادل دانش با هم لذت ببرید . ک تمام زندگی در همون لذت بردن ه . تذکری هم بابت این قضیه بدم ک، اسمی رو نبرین . و مروت رو همیشه محترم بشمارین. پاینده و پیروز باشید . 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده