هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 اونو دیگه از خودش بپرسید نه دیگه شما که ترجمه کردی به این قشنگی شما که پسر خوبی هستی اینم جواب بده دیگه:biggrin: 3
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 بعد خوندن این همه صفحه انگار منم اونجا بودم واسه همینه که جای من اصن خالی نبوده!:texc5lhcbtrocnmvtp8 شما که اونجا بودی این انگشتر arpak رو ندیدی؟:JC_thinking: 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 دی، 2011 شما که اونجا بودی این انگشتر arpak رو ندیدی؟:JC_thinking: چرا اتفاقا افتاده بود تو جام!!:lol: هرچی صداش کردم نشنید که برش داره 3
ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 تور بذارین کردستون ناهار بدم محمد تعارف اومد نیومد داره ها پا میشیم دسته جمعی میریزیم اونجا یه سکته نیمه ناقص میزنیا:biggrin: ماشالا بچه هام که پایه! 11
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 من الان از اينكه نيومدم خيليييييييييييييييييي پشيمونم تمامی کسانیکه در این دنیا به مولای زمانشان پشت کنند و فرمان جهاد او را لبیک نگویند، شامل خسر الدنیا و خسر الاخرت خواهند شد. چند بار جارچیان ما در شهر گفتند، چه کسی است که ناصر را یاری کند،اما ندایی نیامد. در آخرت همه کسانیکه به مولایشان پشت کرده اند را به زور بالای سرسره خواهند کرد. 8
*mini* 37779 ارسال شده در 30 دی، 2011 اوهوماگه بود چایی رو مهمون بودیم 47000 تومن کاملا موافقم.....به عنوان شیرینی که به ما نرسید ......پول چایخونه رو کمپلت حساب میکرد 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 دی، 2011 کاملا موافقم.....به عنوان شیرینی که به ما نرسید ......پول چایخونه رو کمپلت حساب میکرد واقعا که! عوض اینکه بگید جاش خالیه به فکر جیبشید؟؟؟؟ ؟؟؟ !!!! محمد چه کسانی رو بنفش کرده!!!! ادامه همون پاچه خواریا 7
*mini* 37779 ارسال شده در 30 دی، 2011 محمد تعارف اومد نیومد داره ها پا میشیم دسته جمعی میریزیم اونجا یه سکته نیمه ناقص میزنیا:biggrin: ماشالا بچه هام که پایه! :ws47: حواسش نبود اوری جونم الاناست حرفشو پس بگیره 2
*mini* 37779 ارسال شده در 30 دی، 2011 واقعا که! عوض اینکه بگید جاش خالیه به فکر جیبشید؟؟؟؟ ؟؟؟ !!!! محمد چه کسانی رو بنفش کرده!!!! ادامه همون پاچه خواریا جاش قبلا خالی شده:biggrin: 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 دی، 2011 واقعا که! عوض اینکه بگید جاش خالیه به فکر جیبشید؟؟؟؟ ؟؟؟ !!!! محمد چه کسانی رو بنفش کرده!!!! ادامه همون پاچه خواریا جای جیبش خالی بود 3
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 اسی عکس دونفره ت رو با خانومت نمیخوای بذاری؟!! هنوز فیلمبردار مراسم عروسیمون عکس رو برام نفرستاده. بفرسته میذاریم. 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 دی، 2011 هنوز فیلمبردار مراسم عروسیمون عکس رو برام نفرستاده.بفرسته میذاریم. فیلمبردار که من بودم! صاحب دوربین گفت که ایمیل کرده :دی 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 30 دی، 2011 من بهش اشاره کردم 16 صفحه رو طوطی وار نخون:vahidrk: دقیق خوندم منظورم اون کفش پلاستیکی مدرنا نبود ! کفشای ملیسا بود که اکواریوم شده بود حباب میداد راست میگه یه جوری بخونید که موقع امتحان اماده باشید فروووخ؟! 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 دی، 2011 دقیق خوندم منظورم اون کفش پلاستیکی مدرنا نبود ! کفشای ملیسا بود که اکواریوم شده بود حباب میداد فروووخ؟! بامزه گفت اخه یوحی :icon_pf (34): 3
ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 واقعا که! عوض اینکه بگید جاش خالیه به فکر جیبشید؟؟؟؟ ؟؟؟ !!!! محمد چه کسانی رو بنفش کرده!!!! ادامه همون پاچه خواریا فرووووغ!... :ws47:حواسش نبود اوری جونم الاناست حرفشو پس بگیره :biggrin:دیگه فایده نداره پسم بگیره بچه ها تور بعدی تور کردستان ...محمد همه رو دعوت کرده همه مهمون محمدیم واسه روزم به زودی نظر سنجی میذاریم ...برنامه هاتون و جمع و جور کنین ایشالا با اتوبوس راهی شیم :lol: 7
Yuhana 12780 ارسال شده در 30 دی، 2011 بچه ها قبل کردستان ی قرار بذاریم بریم پارک شهر چاییی بخوریم ولی اینبار نمیریم چاییخونه میریم از همون دکه ورودی پارک چایی میخریم تازه چاییش هم زیاد بود نه ی قُلُپ اونم 70 هزار تومن! 10
Arpak 8511 ارسال شده در 30 دی، 2011 اسی چیه؟؟:JC_thinking: وا اسی چیه چیه!!؟؟بگو اسی کیه!!!تو اسی و نمیشناسی!!؟؟؟(شکلکه هنگه اساسی) راست میگه اسی چیه؟ خوجل بخیله کجاییه دیگه؟؟؟؟؟ وا!!!خوجل بخیله یعنی خوشگل بخیله!!!بخیله هم یعنی خسیس!!!(شکلکه افتضاح متعجب!!) خوب بگه خیلی بخیه دیگه چرا نصفشو خارجی میگه نصفشو فارسی؟!:JC_thinking::viannen_38: من کجاشو خارجی گفتم!!؟؟ خب از کجا فهمید اینو؟؟:biggrin: وا!!تابلو بود خو!!متوجه نشدین شما یعنی!!؟؟یه چی داشت که ما باید بهش التماس میکردیم تا در اختیار ما بزاره!!!در اختیارمونم که میزاشت باید کلی منت و ... هاشو تحمل میکردیم!!!:دی شما که اونجا بودی این انگشتر arpak رو ندیدی؟:JC_thinking: راس میگه راس میگه! چرا اتفاقا افتاده بود تو جام!!:lol: هرچی صداش کردم نشنید که برش داره وا!!خو خودت برش میداشتی میدادی بهم دیگه!!!خستت میشید!!؟؟(شکلکه واقعانکه!) 9
Ehsan 112349 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 وا اسی چیه چیه!!؟؟بگو اسی کیه!!!تو اسی و نمیشناسی!!؟؟؟(شکلکه هنگه اساسی) وا!!!خوجل بخیله یعنی خوشگل بخیله!!!بخیله هم یعنی خسیس!!!(شکلکه افتضاح متعجب!!) دریغ از اینهمه خدمت به شما امت بی قدر و غنیمت.... چترمان را اینهمه بهتان دادیم. جالب است گفتیم با چتر ما دم welcome بایستید ما قضای حجات کنیم و برگردیم. اما برگشتیم و دیدیم با چتر ما رفته اند و مجبور شدیم چند متری زیر باران بی چتر خودمان طی کنیم.:zadan: 7
ارسالهای توصیه شده