ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 دوربین جنابعالی زنده ست؟؟؟؟:girl_blush2: آره ...دست بوسه :biggrin: 5
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 آره،آخه تو چتر رو که نگه داشته بودی،ما خیس شدیم اما چمنهای کنار کاخ خیس نشدنمجبور بودیم چتر رو بدیم به متین نگه داره که اونم کلا خیسمون کرد:thumbsdownsmiley:منم که کلاه داشتم خیس شدم دیگه وای به حال تو یدونه پسته دادی توقع داری خیسم نشی؟:vahidrk: 3
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 30 دی، 2011 من از این تریبون استفاده میکنم و میگم که بسیار بسیار بسیــــــــار جای محمد ادمینیان خالی بود :yes: ستاد پاچه خواران پایتخت نواندیشان ! تو چرا انقدر امتیازات کمه. یادم باشه یه 10000 تایی اضافه کنم و یه بستنی چیزی هم مهمون کنم اوهوماگه بود چایی رو مهمون بودیم 47000 تومن 8
lorena 10305 ارسال شده در 30 دی، 2011 یه نفر به من یک چتری داد خدا خیرش بده:texc5lhcbtrocnmvtp8 من غذامو نخوردم اگه میدونستم انقدر گرون شده میریختم جیبم میاوردم با خودم:texc5lhcbtrocnmvtp8 ما اومدیم خونه دوباره نهار خوردیم:biggrin: 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 دی، 2011 من بهش اشاره کردم 16 صفحه رو طوطی وار نخون:vahidrk: راست میگه یه جوری بخونید که موقع امتحان اماده باشید 6
ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 تو چرا انقدر امتیازات کمه. یادم باشه یه 10000 تایی اضافه کنم و یه بستنی چیزی هم مهمون کنم محمد جات خیلی خالی بوووووووووووووووود :(87): بببین امتیازای من کم و کسری نداره ؟:biggrin: ولی جدی میکم جات خالی بود مخصوصا موقع رفتن که از کرج رفتیم .... 9
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 محمد از طرف من بیشتر جات خالی بود:lol: مدالی چیزی تو دست و بالت نیست ببین؟!:lol: 6
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 30 دی، 2011 محمد جات خیلی خالی بوووووووووووووووود :(87): بببین امتیازای من کم و کسری نداره ؟:biggrin: ولی جدی میکم جات خالی بود مخصوصا موقع رفتن که از کرج رفتیم .... محمد از طرف من بیشتر جات خالی بود:lol: مدالی چیزی تو دست و بالت نیست ببین؟!:lol: شمام برین از محمدرضا یه بستنی چیزی بگیرین 6
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 دی، 2011 شمام برین از محمدرضا یه بستنی چیزی بگیرین از کیسه خلیفه میبخشی؟ ممد کی میایی؟ میخواییم تور بذاریم ایندفه ناهار بگیریم ازت 9
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 30 دی، 2011 از کیسه خلیفه میبخشی؟ ممد کی میایی؟ میخواییم تور بذاریم ایندفه ناهار بگیریم ازت تور بذارین کردستون ناهار بدم 8
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 :vahidrk:تور بذارین کردستون ناهار بدم :lol: تور میخوایم بزاریم کرج محله شما رو از نزدیک ببینیم 8
Arpak 8511 ارسال شده در 30 دی، 2011 هیچی اون صحنه ی کوبیدن منوی غذا بر فرق مبارک ممرضا نمیشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 (شکلک سوت زدن :دی) جفتتون عین تراکتور حاوی بنزین سوپر دود میدادید بیرون:viannen_38: وااااااااای عموووو رو نگو!! من مونده بودم این چه جوری خفه نمیشه!!! تازشم نمایشیم بلده!! واسه همینه اصن جون نداره دیگه!:دی شوخی کرد باو:icon_pf (34): نه بابا!!! من که خودم اصن متوجه نشده بودمااااااااااااااا!!!! ...:texc5lhcbtrocnmvtp8 پ.ن:رنگه نوشته هامم آبیه گفتم یه وقت اشتباه نبینین! 3
Arpak 8511 ارسال شده در 30 دی، 2011 فکر نکنم خل تر از من پیدا بشه اصن که واسه یه روز این همه راه پاشه بیاد!!!! من ساعته 12 شب حرکت کردم 5 صبح رسیدم تا 9 صبح الاف بودم زیره بارون!:دی گشنه،خسته،خیس عینه موشه آب کشیده!!! داغونی بودم واسه خودم دیگه!! به غلط کردن افتادم دیگه رسما!!!موقع برگشتم که جاده خراب و برفی بود دیگه خودتون حساب کار دستون بیاد دیگه!!! آهاااااااا!! بدتر از همه ی اینا میدونین چی بود!!؟؟ این که انگشتری که عاشقش بودم گم کردم!!! لنگشم دیگه پیدا نیشه!!! ولی در کل روزه خوبی بود و خوش گذشت در کناره دوستان! به یه چی دیگه هم پی بردم اینکه اسی خوجل بخیله هاااااااااا!!!اصن یه چی میگم یه چی میشنوین!!! 18
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 دی، 2011 فکر نکنم خل تر از من پیدا بشه اصن که واسه یه روز این همه راه پاشه بیاد!!!! من ساعته 12 شب حرکت کردم 5 صبح رسیدم تا 9 صبح الاف بودم زیره بارون!:دی گشنه،خسته،خیس عینه موشه آب کشیده!!! داغونی بودم واسه خودم دیگه!! به غلط کردن افتادم دیگه رسما!!!موقع برگشتم که جاده خراب و برفی بود دیگه خودتون حساب کار دستون بیاد دیگه!!! آهاااااااا!! بدتر از همه ی اینا میدونین چی بود!!؟؟ این که انگشتری که عاشقش بودم گم کردم!!! لنگشم دیگه پیدا نیشه!!! ولی در کل روزه خوبی بود و خوش گذشت در کناره دوستان! به یه چی دیگه هم پی بردم اینکه اسی خوجل بخیله هاااااااااا!!!اصن یه چی میگم یه چی میشنوین!!! اسی چیه؟؟:JC_thinking: 4
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 فکر نکنم خل تر از من پیدا بشه اصن که واسه یه روز این همه راه پاشه بیاد!!!! من ساعته 12 شب حرکت کردم 5 صبح رسیدم تا 9 صبح الاف بودم زیره بارون!:دی گشنه،خسته،خیس عینه موشه آب کشیده!!! داغونی بودم واسه خودم دیگه!! به غلط کردن افتادم دیگه رسما!!!موقع برگشتم که جاده خراب و برفی بود دیگه خودتون حساب کار دستون بیاد دیگه!!! آهاااااااا!! بدتر از همه ی اینا میدونین چی بود!!؟؟ این که انگشتری که عاشقش بودم گم کردم!!! لنگشم دیگه پیدا نیشه!!! ولی در کل روزه خوبی بود و خوش گذشت در کناره دوستان! به یه چی دیگه هم پی بردم اینکه اسی خوجل بخیله هاااااااااا!!!اصن یه چی میگم یه چی میشنوین!!! راست میگه اسی چیه؟ خوجل بخیله کجاییه دیگه؟؟؟؟؟ 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 دی، 2011 اسی چیه؟؟:JC_thinking: راست میگه اسی چیه؟خوجل بخیله کجاییه دیگه؟؟؟؟؟ منظورش اینه که خیلی بخیله 9
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 منظورش اینه که خیلی بخیله خوب بگه خیلی بخیه دیگه چرا نصفشو خارجی میگه نصفشو فارسی؟!:JC_thinking::viannen_38: 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 دی، 2011 بعد خوندن این همه صفحه انگار منم اونجا بودم واسه همینه که جای من اصن خالی نبوده!:texc5lhcbtrocnmvtp8 7
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 دی، 2011 خوب بگه خیلی بخیه دیگه چرا نصفشو خارجی میگه نصفشو فارسی؟!:JC_thinking::viannen_38: خب از کجا فهمید اینو؟؟:biggrin: اونو دیگه از خودش بپرسید 4
ارسالهای توصیه شده