هادی ناصح 18856 ارسال شده در 29 دی، 2011 این موزه خیلی خوب بود وقتی میرفتی توش احساس مایه داری بهت دست میداد حتی آخر سر که داشتیم از تو موزه میومدیم بیرون کفشامونو انداختیم توی سطل آشغال 3
Neutron 60973 ارسال شده در 29 دی، 2011 راستی به پروفایل من سر بزنید یه آهنگ خوشگل گذاشتم. خوراک قبل از خوابه. بای بای! :icon_pf (44): 7
ملیساا 5015 ارسال شده در 29 دی، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 29 دی، 2011 اینم عکس مادر جده من :biggrin: لپ گلیه خودمه :lol: این کجاش خوشگله؟؟؟؟؟:vahidrk: به پای عشق خودم که نمیرسه:viannen_38: 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 دی، 2011 من نسکافه خورده بودم اصلا ! نبات رو برداشتم تا صاحبش رو پیدا کنم و تقدیمش کنم ولی من هنوز در حسرت موز حمید صفدرم به خود اونکه میوه هارو آورد هم موز خودم با حمید رو نشون دادم گفتم آخه این انصافه ؟ انصافا موزوخیاری که برای من گذاشته بودند سفارشی بود:girl_blush2:،ای سوخت این متین:texc5lhcbtrocnmvtp8...از دو طرف بشقاب بیرون مونده بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 ولی من 7تا سیب خوردم و 4 تا خیار:JC_thinking: یه بار هم گفتم بریم ناهار،یکی گفت کوفت،همزمان یکی دیگه گفت کارد:viannen_38: با اون چاقو خیار پوست کندن هم ماجرایی داشت...جناب متین بعد از 22 دقیقه یک خیار رو پوست کند،بعد دید نمک نیستکل دست و بالشم خیس خالی شده بود سر خیار پوست کندن:texc5lhcbtrocnmvtp8بالاخره نمک رو از تو کیف یوحنا پیدا کردیم تا آقا متین خیارشون رو میل کنند،تازه تعارف هم میکرد +++++++++++++++++++++++ یه سوال فنی از دوستان: الان دقیقا کی به این بخش ویژه دسترسی نداره؟!من که هربار اومدم یکی داشت تاپیک میخوند:JC_thinking: 13
ooraman 22216 ارسال شده در 29 دی، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ملیسا چقد عکسات شبیه عکسای من شده :biggrin: منظورم منظره هاییه که برات جالب اومده و عکس گرفتی 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 دی، 2011 آهاااچه میدونم!:icon_razz: یه لحظه فکر کردم دلت باز منویه سفره خونه رو میخواد زهی خیالِ باطل:vahidrk: هیچی اون صحنه ی کوبیدن منوی غذا بر فرق مبارک ممرضا نمیشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 سارا یعنی این منم الان؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3خب عکس نگار رو هم میذاشتی... اون معتادتر بود. جفتتون عین تراکتور حاوی بنزین سوپر دود میدادید بیرون:viannen_38: كي جامو پر كرده بود؟؟؟:viannen_38: پشه ها بسیار بودند و جایت خودت و موحد را پرکرده بودند شما فکر کن نرفته!! مثلا نمیرفت میخواستی شیکا کنی!!!!!؟؟؟:JC_thinking: شوخی کرد باو:icon_pf (34): مرسی ملیسا چقد عکسات شبیه عکسای من شده :biggrin: منظورم منظره هاییه که برات جالب اومده و عکس گرفتی دوربین جنابعالی زنده ست؟؟؟؟:girl_blush2: اسی جون چون شما میگی چشم اما گند کاریهاش بیشتر از این حرفاست که بخواد با اینکارا جبران شه به به جناب استادشما ماچ کردن موقع خداحافظیت آخر فساد بود:girl_blush2:track 15اینا بود فکر کنم! بچه گربه هارو پیش میکنن اسیییییی!!!!!!! سگها رو هم چخ میکنن!!!!!! بارون بهت نمیسازه اسی!!!! اصوات را با هم قاطی کردی آبجی:biggrin: سر چترتو مثل شیر کولر، Hamid.cfd ملقب به حمید صفدر باز کرد و به ما نشان داد. شبیهش نیستی به نظر خودت؟ همون چند دقیقه ای که نقاشی های کمال را تو تالار ناصر دیدم، کلی آموزش دیدم. اسی رازدار باش دیگهخودتو بگو،اسی اومدبگه بیا زیر چتر من:گفت بیا زیر چاه من یه همچین چیزایی:girl_blush2:خودش خنده ش گرفت معذرت خواهی کرد بابای بی بخارش اینجا نیست،داداش که هست:vahidrk: درود بر دوستان گلم . شب همگی بخیر . امروز خیلی خیلی به من خوش گذشت در کنار شما . یک روز بیاد ماندنی . اسی دستت درد نکنه بخاطر تاپیک و آفرین میگم به پشتکار شما عزیزان در راساندن این تاپیک به هفت صفحه . ینی من اون لحظه که شما وسط خیابون به اون شلوغی به زور میخواستی به یکی سلام کنی و توقع جواب سلام داشتی رو از یاد نمیبرم:texc5lhcbtrocnmvtp8غفلت کرده بود رفته بود زیر ماشین بارون چه شکلی داره باشه؟! بچه هایی که عکس دارم جان هر کی دوست دارید بفرستید!! اسی مرسی بابت تاپیک...واقعا خوش گذشت...شب همگی خوش | ^ | جان من اگه داری برا منم بفرست!! سپیده من اسمتو یادمه!!:biggrin: عب نداره اونم بهت گفت lili68:biggrin: خیلی تلخ بود نمیدونم چجوری این طعم رو میکشیدند با این پشتکار یه چیزی بگم..همه حداقل یه ذره رو خیس شدند الا این اسی ....انگار میله چتر رو به دستش چسبونده بود ! :biggrin::lol: تو موزه هم میخواست با خودش بیاره که دیگه مسئول موزه مانع شد حاجی سر 500تا تک تومنی میخواست با رئیس موزه صحبت کنهخانومه دیگه کوتاه اومد گفت بیخیال شما نیم بها برو تو فقط من رو ول کن:biggrin: چشم بد دنبالت بودهدر قالب سگ ظاهر شده!:biggrin: صندلی منم بود اونجا توی کاخ گلستان البته اون بدلش بود اصلش رو برده بودن به موزه بانک مرکزی چون 5 هزار تا الماس 100 قیرات برلیان و 500 کیلو طلا توش بکار رفته:yes: ولی عجب تیکه سنگینی به متین انداختیا:lol:یادش میفتم خندم میگیره:texc5lhcbtrocnmvtp8 ++++ توضیحات آتروس و نوترون در باب مسائل تاریخی هم جالب بود...:texc5lhcbtrocnmvtp8 12
M_Archi 7762 ارسال شده در 29 دی، 2011 انصافا موزوخیاری که برای من گذاشته بودند سفارشی بود:girl_blush2:،ای سوخت این متین:texc5lhcbtrocnmvtp8...از دو طرف بشقاب بیرون مونده بود:texc5lhcbtrocnmvtp8ولی من 7تا سیب خوردم و 4 تا خیار:JC_thinking: یه بار هم گفتم بریم ناهار،یکی گفت کوفت،همزمان یکی دیگه گفت کارد:viannen_38: با اون چاقو خیار پوست کندن هم ماجرایی داشت...جناب متین بعد از 22 دقیقه یک خیار رو پوست کند،بعد دید نمک نیستکل دست و بالشم خیس خالی شده بود سر خیار پوست کندن:texc5lhcbtrocnmvtp8بالاخره نمک رو از تو کیف یوحنا پیدا کردیم تا آقا متین خیارشون رو میل کنند،تازه تعارف هم میکرد +++++++++++++++++++++++ یه سوال فنی از دوستان: الان دقیقا کی به این بخش ویژه دسترسی نداره؟!من که هربار اومدم یکی داشت تاپیک میخوند:JC_thinking: حمید یه بار گفتی بریم ناهار؟!!!! یه بار؟!!!!!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 هر کی گفت خوب گفت 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 دی، 2011 حمید یه بار گفتی بریم ناهار؟!!!! یه بار؟!!!!!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 هر کی گفت خوب گفت آره یه بار موقع ناهار بود دیگهیه بار هم بعد از ناهار گفتم اگه کسی گُشنشه بریم ناهار که دیگه اون دو نفر(که یکیش شخص شخیص خودت بودی:texc5lhcbtrocnmvtp8اون یکیش هم اونی که چاقو،کش رفت:texc5lhcbtrocnmvtp8) کلمات محبت آمیز رو نثارمون کردند:texc5lhcbtrocnmvtp8من اصلا سیر بودم،نگران بقیه بودم:texc5lhcbtrocnmvtp8 مایکل جکسون رو یادته؟ 6
M_Archi 7762 ارسال شده در 29 دی، 2011 آره یه بار موقع ناهار بود دیگهیه بار هم بعد از ناهار گفتم اگه کسی گُشنشه بریم ناهار که دیگه اون دو نفر(که یکیش شخص شخیص خودت بودی:texc5lhcbtrocnmvtp8اون یکیش هم اونی که چاقو کش رفت:texc5lhcbtrocnmvtp8) کلمات محبت آمیز رو نثارمون کردند:texc5lhcbtrocnmvtp8من اصلا سیر بودم،نگران بقیه بودم:texc5lhcbtrocnmvtp8مایکل جکسون رو یادته؟ والا چیزی که من یادمه این بود که تو از ساعت 11 صبح تا موقع ناهار هر 10 دقیقه یه بار میگفتی گشنمه بریم ناهار!!! مایکل جکسون چیه؟ :JC_thinking: پ ن : باز کن اون پروفایلووووو!!! :vahidrk: 5
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 دی، 2011 والا چیزی که من یادمه این بود که تو از ساعت 11 صبح تا موقع ناهار هر 10 دقیقه یه بار میگفتی گشنمه بریم ناهار!!! مایکل جکسون چیه؟ :JC_thinking: پ ن : باز کن اون پروفایلووووو!!! :vahidrk: خو اشتباه میکنی دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8اونا نصفش به معنی صبحانه بود که میگفتم ناهارتوهم که کم نذاشتی و هر 10 دقیقه یه بارش رو گفتی کارد:texc5lhcbtrocnmvtp8 برگشتنه تو پارک یادت کلیپهای(ارواح)مایکل افتادیم گفتم که بستمش ولی الان بلد نیستم بازش کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 5
M_Archi 7762 ارسال شده در 29 دی، 2011 خو اشتباه میکنی دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8اونا نصفش به معنی صبحانه بود که میگفتم ناهارتوهم که کم نذاشتی و هر 10 دقیقه یا بارش رو گفتی کارد:texc5lhcbtrocnmvtp8برگشتنه تو پارک یادت کلیپهای(ارواح)مایکل افتادیم گفتم که بستمش ولی الان بلد نیستم بازش کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 اها اون اره :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 29 دی، 2011 خوب بعد از یک ساعت که تونستم 16 صفحه بخونم و اینترنت سرعت 33 کیلو بایتی رسیدم که یک پست بزنم خوبه دیروز به شصتاد نفر گفتم از قول منم ی پست بزنین! من چون یکم مسیرم دور بود ( آنسوی مرزها!) بعد از یک روز تاخیر دستم به انجمن رسید فقز اومدم بگم خیلی خوش گذشت ، جای کسایی که نمیتونستن بیان ولی دوست داشتن که باشن خیلی خالییییییییی مخصوصا مامیه فلنازیم نکته ای که کسی به اون اشاره نکرد نوعی جدید از کفش بود که در کاخ گلستان دیده شد : کفش های آکواریومی :persiana__hahaha: همین دیجه خیلی خوش گذشت باز هم از این قرارا بذارید 20
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 دی، 2011 ایه سوال فنی از دوستان: الان دقیقا کی به این بخش ویژه دسترسی نداره؟!من که هربار اومدم یکی داشت تاپیک میخوند:JC_thinking: همینا که پایین صفحه میبینی + چند نفر دیگه دسترسی دارن غریبه نیستن 3
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 نکته ای که کسی به اون اشاره نکرد نوعی جدید از کفش بود که در کاخ گلستان دیده شد : کفش های آکواریومی :persiana__hahaha: من بهش اشاره کردم 16 صفحه رو طوطی وار نخون:vahidrk: 4
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 30 دی، 2011 ولی عجب تیکه سنگینی به متین انداختیا:lol:یادش میفتم خندم میگیره:texc5lhcbtrocnmvtp8 این همه تیکه انداختم بهش ولی بازم تکرار کرد حرکتو:icon_razz: 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 30 دی، 2011 همینا که پایین صفحه میبینی + چند نفر دیگه دسترسی دارنغربیه نیستن اینا همه غربی هستند الان:JC_thinking:؟ حالا اونش مهم نیست:texc5lhcbtrocnmvtp8خواستم در جریان باشم:texc5lhcbtrocnmvtp8 این همه تیکه انداختم بهش ولی بازم تکرار کرد حرکتو:icon_razz: آره،آخه تو چتر رو که نگه داشته بودی،ما خیس شدیم اما چمنهای کنار کاخ خیس نشدنمجبور بودیم چتر رو بدیم به متین نگه داره که اونم کلا خیسمون کرد:thumbsdownsmiley:منم که کلاه داشتم خیس شدم دیگه وای به حال تو 7
ارسالهای توصیه شده