رفتن به مطلب

واقعا چند تا دل ......... ؟؟؟؟؟

ارسال های توصیه شده

سوالاتی از تو و جوابش هم فقط برای خودت محفوظ

تا حالا چند تا دل را شکستی ؟

اگه جواب هیچی است که خوش به حالت شده است !

اگر نه پس :

چرا شکستی ؟

بهانه ات چی بود ؟؟

صدای شکستن چند تا از انها رو شنیدی ؟

چه احساسی به تو دست داد ؟

شب پس از انروز راحت خوابیدی ؟

روز پس از ان شب با انرژی بودی ؟

چند تا از انهارا دوباره بند زدی ؟!

اصلا سعی کردی این کار رو بکنی ؟

نتیجه ش چی بود ؟

بازم دوست داری دل بشکنی ؟

دوست داری کسی دل خودت را بشکند ؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 28
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اول اینکه جای بحث داره و انتقال دادم اینجا !دی:

بخدا ده دقیقس دارم فکر میکنم یادم نمیاد دل کسی و شکسته باشم به عمد ولی غیر عمدی نمیدونم فکر کنم دل سه نفر و غیر عمد شکستم که چاره ای نبود خبر خواستگار میاد همه که نباید بله بشنون یکی گریه کرد دلم سوخت شدیدا یکی لج کرد هنوزم زن نگرفت با اینکه ده سال گذشت ولی حس بدی بهم دست میده!

• Like 19
لینک به دیدگاه
سوالاتی از تو و جوابش هم فقط برای خودت محفوظ ... باش

تا حالا چند تا دل را شکستی ؟ فکر کنم زیاد ...

اگه جواب هیچی است که خوش به حالت شده است !

اگر نه پس :

چرا شکستی ؟ از قصد نبود ...

بهانه ات چی بود ؟؟ هیچی ...

صدای شکستن چند تا از انها رو شنیدی ؟ دوتا...

چند تا از انهارا دوباره بند زدی ؟! یکی ...

دوست داری کسی دل خودت را بشکند ؟

بشکنه ... می خوامش چکار؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

من نميدونم چنتا دل شكوندم بستگي به ظرفيته طرفم داشته بايد بريد از كسايي باهاشون ارتباط داشتم از دوستام از فاميلام يا خونوادم سوال كنيد ولي مطمئنا از روي عمد و تصميمات قبلي اين كارو نكردم و نخواهم شكست دل كسي را از روي عمد ...اگر چيزي بوده توي بحث و مشاجرات بوده ممكنه حرفم به كسي برخورده باشه و دلش شكسته باشه :hanghead:

دل خودم تا جايي كه فكرشو بكنيد شكسته كلا مثله چينيه بند زده ميمونه يه جاش سالم نيست...بماند... اصلا مقصرش هم كسي نيست و كينه اي به دل ندارم چون خودم آدمه حساسي هستم ...:sigh:

من والا يه بحث ساده هم كه با يك نفر ميكنم شب خوابم نميبره چه برسه به اينكه دله كسي رو بشكونم ...:smiley (18):

چند تارو بند زدم؟! من چون از روي قصد حرفي نميزنم تا طرفم نگه ناراحت شده ازش معذرت نميخوام ولي اگر بفهمم ناراحت شده با اينكه يكم عنصر غرور در وجودم زياده سعيمو ميكنم از دلش در بيارم

تا حالا برام پیش نيومده مجبور بشم دل بند بزنم كه ببينم نتيجش چيه!

• Like 12
لینک به دیدگاه

یه بار دل یه بنده خدایی رو بد شیکوندم.

کلا دیگه ازش خبری ندارم.

امیدوارم منو ببخشه.

دل زیاد میشکونم و خودم حواسم نیست.

همین دو هفته پیش دل چند تا از شاگردامو شیکوندم. مجبور بودم!

• Like 18
لینک به دیدگاه

خو چیکار کنم بعضی‌ وقتا چاره‌ای جز شکستن نبوده:hanghead: جالب اینجاست الان که فک می‌کنم میبینم اونایی که دل‌ منو شکستن فقط زن بودن!!!:w58::icon_pf (34)::164:

• Like 15
لینک به دیدگاه

بعضی وقتا مجبور میشی بشکنی چون نمیتونی به ساز همه برقصی در هر صورت تا جایی که بتونم دل کسی رو نمیشکنم ولی چاره چیه وقتی کسی چیز ی بخواد که نتونم اگه بشکنه هم شکسته چیکار کنم

• Like 15
لینک به دیدگاه
البته ناگفته نمونه که دل بعضی ها از سنگه و نمیشکنه اصلا:ws37:

دل اگه سنگی باشه راحت تر میشکنه. اونا یا دل ندارن یا اینکه دلشون اسفنجیه. :ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یاد یه آهنگ از خانم حمیرا افتادم.

دل اگه دله

کارش مشکله

اگه نلرزه

از خاک و گله

دل که دل باشه میسوزه

دل که دل باشه می بازه

• Like 3
لینک به دیدگاه

یادم نمیاد از قصد دلِ کسی رو شکونده باشم ولی دلِ یه نفرو خیلی بدجور شکوندم ولی هیچ وقت ازش عذرخواهی نکردمُ نمیکنم! چون به نفعِ هردومونه!:hanghead:

شاید هر موقع بدونم میخوام بمیرم اون موقع میرم ازش عذرخواهی میکنم و براش میتوضیحم!:w58::5c6ipag2mnshmsf5ju3

البته اینم بگم من تقاصِ کارمو پس دادما و امیدوارم دیگه منو بخشیده باشه!:hanghead:

ولی تا دلتون بخواد دلِ منو شیکوندن اصن این دلِ من جای سالم نداره....البته دیگران تقصیری ندارنا من زیادی حساسم! و اصنم به دل نگرفتم ازشون!یعنی خیلی زود فراموشش میکنم!!!:w16:

ولی ترم اول یه استادی داشتم که دلِ خیلیارو شکستوند و هیچکی حاضر نیس دوباره چهرشو ببینه که منم جزِ اون خیلیام...و اصن یادم نمیره چجور اشکمو جلوی همه درآورد و نمیبخشمش! :sigh:یعنی اگرم بخوام نمیتونم!!! که اینم زمان حلش میکنه:164::hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

آدمی که دلش نشکنه آدم نمیشه...

من دلم زیاد شکسته یعنی گاهی فکر میکنم چرا واقعا ؟از بعضی ها اصلا توقع نداشتم اما خب شده منم همه شو فراموش کردم جز دوتاشو...

دلم زیاد شیکوندم...امیدوارم منو ببخشن...از اونا که خبر دارم می دونم بخشیدن منو چون بی تقصیر بودم...

• Like 9
لینک به دیدگاه

اي بابا دله شكستنو دل شكوندن رسم روزگاره ديگه كاريش نمي شه كرد كه!:ws44:

من يه بار بدجوري اينكارو كردم خودم اون موقع متوجه نشدم بعدش كه به كارم فكر كردم ديدم چه شانسي آوردم يه بلايي سرم نياورد:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگر هم دلی شکوندم مطمئنم عمدی نبوده بعدشم سعی کردم هر طوریه جبران کنم

اما نمیدونم چرا زیاد دلمو میشکونن:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 8
لینک به دیدگاه

من خیلی از خودم مواظبت میکنم که دل انسانهای معلول و یا اونایی رو که مشکل جسمی و روحی دارن رو نشکنم. تا حالاشم دل همچین انسانهایی رو نشکستم. اما در مقابل دو نوع افراد کوتاه نمیام. یکی افراد لجباز و یکی هم اونایی که حس خود بزرگ پنداری دارن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من خیلی سعی میکنم دل کسی را نشکنم ولی انگار باید اصلاحرفی نزد وکاری نکرد تا انها شکسته نشن . اگر چه خیلی هم سعی میکنم جبران کنم ولی کلا دل خودم هم همراه اونا میشکنه :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خیلی سعی میکنم دل کسی را نشکنم ولی انگار باید اصلاحرفی نزد وکاری نکرد تا انها شکسته نشن . اگر چه خیلی هم سعی میکنم جبران کنم ولی کلا دل خودم هم همراه اونا میشکنه :ws44:

اینا رو بهشون میگن آدمای پوست تخم مرغی. بخوای نخوای میشکنن. تو این مورد من اخیرا یه تاپیک زده بودم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...