Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 دلمو خیلی ها شکستن اما به یاد ندارم دل کسی رو شکسته باشم. البته شاید هم شکسته باشه اما از عمد نبوده!!! 2
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 دلمو خیلی ها شکستن اما به یاد ندارم دل کسی رو شکسته باشم.البته شاید هم شکسته باشه اما از عمد نبوده!!! بعد که شکستن چی شد ؟/سعی کردن کاری بکنند ؟ اونا هم از عمد نبود یا بود ؟
Fakur 9754 ارسال شده در 30 دی، 2011 اگر هم دلی شکوندم مطمئنم عمدی نبوده بعدشم سعی کردم هر طوریه جبران کنماما نمیدونم چرا زیاد دلمو میشکونن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چون بهشون ثابت شده که مهربونی. آخه انسانها در مقابل افراد مهربون از خودشون مواظبت نمیکنند. 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 بعد که شکستن چی شد ؟/سعی کردن کاری بکنند ؟ اونا هم از عمد نبود یا بود ؟ هیچ وقت به روی خودم نیاوردم. توخودم شکستم اما حرفی نزدم. بعضی هاش ناخواسته بود .اما کسی هم واسه شکستنم ازم عذرخواهی نکرد. 2
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 کلی تایپ کردیم پاک کردیم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 توی تاپیک من به قول جناب فکور دل تخم مرغی . اقا الان من دلم صد پاره شد که ننوشتی :biggrin: 2
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 هیچ وقت به روی خودم نیاوردم. توخودم شکستم اما حرفی نزدم. بعضی هاش ناخواسته بود .اما کسی هم واسه شکستنم ازم عذرخواهی نکرد. خیلی نامرد بودند .. شاید هم بیشترش در مجازی .. دلشکنی در مجازی خیلی بد تره . یه وقت میبنی دیگه دسترسی بهش نداری و تو میمانی و مقداری افسوس 3
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 خیلی نامرد بودند .. شاید هم بیشترش در مجازی .. دلشکنی در مجازی خیلی بد تره . یه وقت میبنی دیگه دسترسی بهش نداری و تو میمانی و مقداری افسوس نه تو دنیای مجازی نبوده. هیچ کدومش. متاسفانه تو دنیای حقیقی بدتره چون خیلی اوقات میبینیشون و نمیتونی چیزی بگی 2
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 نه تو دنیای مجازی نبوده. هیچ کدومش. متاسفانه تو دنیای حقیقی بدتره چون خیلی اوقات میبینیشون و نمیتونی چیزی بگی ولی من فکر میکنم اگه فرصتش باشه همیشه امکان جبرانش هست .. گاهی ترس یا یه سری مسائل باعث میشه ادم نتونه قدم جلو بذاره 1
ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 سوالاتی از تو و جوابش هم فقط برای خودت محفوظ تا حالا چند تا دل را شکستی ؟ نمیدونم ....آره بوده ولی عمدی نبوده اگه جواب هیچی است که خوش به حالت شده است ! اگر نه پس : چرا شکستی ؟بهانه ات چی بود ؟؟ همونطور که گفتم عمدی نبوده ....بعضی وقتا از روی عصبانیت بعضی وقتا خواستم جلوی یه اتفاق بدتر تو آینده رو بگیرم یا به هر حال دلایل دیگه صدای شکستن چند تا از انها رو شنیدی ؟ یکیش ...که هنوزم تو گوشمه چه احساسی به تو دست داد ؟شب پس از انروز راحت خوابیدی ؟ روز پس از ان شب با انرژی بودی ؟ اولش هیچ احساسی فک میکردم حق بامنه ولی الان نزدیک دو ساله که از ذهنم نمیره چند تا از انهارا دوباره بند زدی ؟! اصلا سعی کردی این کار رو بکنی ؟نتیجه ش چی بود ؟ چن بارش دل مامانم بوده که البته فوری از دلش در اوردم و سعی کردم تکرار نکنم ولی موردای دیگه رو ....اگر متوجه شدم حتما تلاشمو کردم دیگه اینکه چقد موفق شدم و نمیدونم دوست داری کسی دل خودت را بشکند ؟ نه اصلا با اینکه برای خودمم پیش اومده به نظرم خیلی احساس بد ودرد آوریه 4
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 سوالاتی از تو و جوابش هم فقط برای خودت محفوظتا حالا چند تا دل را شکستی ؟ نمیدونم ....آره بوده ولی عمدی نبوده اگه جواب هیچی است که خوش به حالت شده است ! اگر نه پس : چرا شکستی ؟بهانه ات چی بود ؟؟ همونطور که گفتم عمدی نبوده ....بعضی وقتا از روی عصبانیت بعضی وقتا خواستم جلوی یه اتفاق بدتر تو آینده رو بگیرم یا به هر حال دلایل دیگه صدای شکستن چند تا از انها رو شنیدی ؟ یکیش ...که هنوزم تو گوشمه چه احساسی به تو دست داد ؟شب پس از انروز راحت خوابیدی ؟ روز پس از ان شب با انرژی بودی ؟ اولش هیچ احساسی فک میکردم حق بامنه ولی الان نزدیک دو ساله که از ذهنم نمیره چند تا از انهارا دوباره بند زدی ؟! اصلا سعی کردی این کار رو بکنی ؟نتیجه ش چی بود ؟ چن بارش دل مامانم بوده که البته فوری از دلش در اوردم و سعی کردم تکرار نکنم ولی موردای دیگه رو ....اگر متوجه شدم حتما تلاشمو کردم دیگه اینکه چقد موفق شدم و نمیدونم دوست داری کسی دل خودت را بشکند ؟ نه اصلا با اینکه برای خودمم پیش اومده به نظرم خیلی احساس بد ودرد آوریه مرسی . صندلی داغش کردی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2
ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 مرسی . صندلی داغش کردی :texc5lhcbtrocnmvtp8 تمام و کمال جواب دادم دیگه :texc5lhcbtrocnmvtp8 2
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 تمام و کمال جواب دادم دیگه :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوب کاری کردی . خوشحالم تا حالا دل نشکوندی اون مال مامان هم فکر نمیکنم مادر ها دلشون بشکنه . بیشتر وقت ها کمی فیلم هم بازی میکنند :texc5lhcbtrocnmvtp8 2
ooraman 22216 ارسال شده در 30 دی، 2011 خوب کاری کردی . خوشحالم تا حالا دل نشکوندی اون مال مامان هم فکر نمیکنم مادر ها دلشون بشکنه . بیشتر وقت ها کمی فیلم هم بازی میکنند :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوب نخوندی اونی که صداش هنوز تو گوشمه مامانم نبوده ...امیدوارم من و بخشیده باشه 2
Himmler 22171 سازنده ارسال شده در 30 دی، 2011 خوب نخوندی اونی که صداش هنوز تو گوشمه مامانم نبوده ...امیدوارم من و بخشیده باشه میدونم ... من اون مال مادر منظورم بود ایشالا اون یکی هم تو رو بخشیده باشه 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 31 دی، 2011 دلمو بد جور شکستن... شکستنی از جنس یه بغض ... دیگه دارم دیوووووووووووونه میشم. چقد انسانها کوته فکرو بد قول و دم دمی هستن... حالم بد جور گرفته. کاش مستونستم دلشو بشکنم تا بدونه دل شکستن هنر نمیباشد... 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 31 دی، 2011 شاید یه بار اونم واقعا نمی خواستم اینجوری بشه.دوستم ازدواج کرده بود و تو دانشگاه همش راجع به خواهر شوهرو مادرشوهرو ایناش میگفت اونموقع 17 سالم بود و حوصله شنیدن این حرفا رو نداشتم خیلی رک بهش گفتم دیگه دنیای من با دنیای تو فرق کرده میتونی دنبال دوستی بگردی که درکت کنه الان چند ساله که از اون ماجرا میگذره دوستمو هم هنوز میبینم ولی معلومه که هنوز از دستم ناراحته 3
ایناز 983 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 نمیدونم بخدا شکستم یا نه ولین ناخواسته بوده من ادم مهربونو بامحبتیم بعدادمای بی جننبه فکرمیکنن من عاشقشون شدم خب منم تامتوجه میشم همه چی رو قطع میکنمو سنگین میشم تابحال یه ده تایی پیش اومده اونام برای ننه من غریبم بازی میگن ماروشکستی 2
zebel 619 250 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 :sigh: تا دلت بخواد دلمو شکوندن اما....... اما دم نزدم یادم نمیاد از قصد دل کسیو شکونده باشم 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 سوالاتی از تو و جوابش هم فقط برای خودت محفوظتا حالا چند تا دل را شکستی ؟ اگه جواب هیچی است که خوش به حالت شده است ! اگر نه پس : چرا شکستی ؟ بهانه ات چی بود ؟؟ صدای شکستن چند تا از انها رو شنیدی ؟ چه احساسی به تو دست داد ؟ شب پس از انروز راحت خوابیدی ؟ روز پس از ان شب با انرژی بودی ؟ چند تا از انهارا دوباره بند زدی ؟! اصلا سعی کردی این کار رو بکنی ؟ نتیجه ش چی بود ؟ بازم دوست داری دل بشکنی ؟ دوست داری کسی دل خودت را بشکند ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله 1 بار ،الان تموم میشد خیلی بهتر بود تا چن سال بعد دو تا دل بشکنه یکم فکرم مشغول شد طبیعتا اما مطمعن بودم که کار درستی کردم ،هم به نفع خودم بود همم اون نه دوس دارم دا بشکنم نه کسی دلمو بشکنه 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری