seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ راستی دور موتور اولت چطوری کنترل میکنی؟ لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز.... به جا انکدر از تاکو ينراتور استفاده کنید......خیلی راحت میشه کارتون و راحت کنترل میکنید تا جایی که من میدونم میشه بدون استفاده از انکدر و تاکو این کارو انجام داد.......... لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام مهندس(مهدی) عزیزدور موتور اولو با رجیستری که تو برنامه نوشتم و تبدیل به Gain ورودی کانال 1 پی ال سی دادم کنترل میکنم. کاش میشد میتونستم برنامه رو براتون بزارم که مشکلم حل بشه ولی نمیتونم.... اگر آدرس ایمیل دارین بدین براتون ایمیل کنم.... تشکر مهندس اگر صلاح دیدی شمارتو برام بذار لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ مشکل من همینه دیگه نمیدونم چه جوری باید از انکدر به عنوان ورودی آنالوگ برای سرعت استفاده کنم یعنی هیچ کس نمیدونه اینو به من بگه لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws38: لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ واقعا که حرص نخور . پیر میشی بالا صفحه ببین . نوشته الود فایل از اونجا فایلت برنامه ات بزار تا اگه در حد سواد من بود کمکت کنم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام مهندس(مهدی) عزیزدور موتور اولو با رجیستری که تو برنامه نوشتم و تبدیل به Gain ورودی کانال 1 پی ال سی دادم کنترل میکنم. کاش میشد میتونستم برنامه رو براتون بزارم که مشکلم حل بشه ولی نمیتونم.... اگر آدرس ایمیل دارین بدین براتون ایمیل کنم.... تشکر من پستاتونو نخوندم همشو متاسفانه ینی بر موتور اولت اینورتر گذاشتی دیگه،درسته؟ تنظیمات اضافی رو هنگام ارسال پست بزنید و از اون طریق پیوست کنید فایلو لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ من پستاتونو نخوندم همشو متاسفانه ینی بر موتور اولت اینورتر گذاشتی دیگه،درسته؟ تنظیمات اضافی رو هنگام ارسال پست بزنید و از اون طریق پیوست کنید فایلو هر سه موتور اینورتر دارن 1 لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ هر سه موتور اینورتر دارن[عکسها جابجا شدن ابتدای برنامه عکس دومی...بعد اولی ...و در آخر عکس سوم لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ هر سه موتور اینورتر دارن یک توضیحی بدم در مورد این برنامه که بهتر بتونید راهنماییم کنید d414 تا d418 که به عنوان setting در نظر گرفتم یک ضریبیه که بتونیم سرعتهای موتورامونو با هم یکسان کنیم مثلا احتمال اینو دادم که گیربکسامون نسبت خروجیشون با هم یکی نباشن.اون موقع خروجی آنالوگی که از پی السی به ورودی آنالوک اینورترامون میرنو با این ضریب بدست میاریم که چند باشن.رنجش هم 0 تا 2000 هست که اگه 1000 بذاریم خروجیهامون مقدارشون برابره. d408 تا d412 هم برای اینکه بتونیم نسبت به هم +/- 30 % سرعتها رو تغییر بدیم مسترمون هم اون خطیه که اسمشو گذاشتم CHAIN بقیه با مستر کم و زیاد میشن لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ هر سه موتور اینورتر دارن وقتی هر سه تا موتور اینورتر دارن که دیگه کاری نداره....هر سه تاشو شبکه کن با هم لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ وقتی هر سه تا موتور اینورتر دارن که دیگه کاری نداره....هر سه تاشو شبکه کن با هم نه مهندس جان نمیخوام شبکه بشن با هم چون تعدادشون زیادن و ماژول آنالوگ موجود هست بهتره که بتونم از خروجیها استفاده کنم. اون برنامه رو فرستادم دیدین؟ برنامه رو ببینین کل مطلب دستتون میاد که منظورم چیه ممنون میشم لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ حرص نخور . پیر میشیبالا صفحه ببین . نوشته الود فایل از اونجا فایلت برنامه ات بزار تا اگه در حد سواد من بود کمکت کنم[/QU مهندس عکس برنامه رو گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ حرص نخور . پیر میشیبالا صفحه ببین . نوشته الود فایل از اونجا فایلت برنامه ات بزار تا اگه در حد سواد من بود کمکت کنم[/QU مهندس عکس برنامه رو گذاشتم سلام ارش خان راستش با عکسها گیج شدم که کدوم اوله و کدوم دوم. فایل برنامت رو بفرس تا بهتر بفهمم. چیزی که تو برنامه دیدم خیلی از ضرب و تقسیم استفاده کردی و برنامه الکی شلوغ کردی. این ضرب و تقسیم ها که تو plc انجام میشه دقیق نیست چون نمیتونه مقادیر اعشاری حساب کنه و همه اعداد رند میکنه مثلا 4/99 تو خروجی 4 میده. بجای اینا بهتره از تابع scale استفاده کنی و خروجی تابع بدی به خروجی انالوگ. پس فایل برنامه بده تا بهتر بتونم راهنمایی کنم لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ارش خان راستش با عکسها گیج شدم که کدوم اوله و کدوم دوم. فایل برنامت رو بفرس تا بهتر بفهمم. چیزی که تو برنامه دیدم خیلی از ضرب و تقسیم استفاده کردی و برنامه الکی شلوغ کردی. این ضرب و تقسیم ها که تو plc انجام میشه دقیق نیست چون نمیتونه مقادیر اعشاری حساب کنه و همه اعداد رند میکنه مثلا 4/99 تو خروجی 4 میده. بجای اینا بهتره از تابع scale استفاده کنی و خروجی تابع بدی به خروجی انالوگ. پس فایل برنامه بده تا بهتر بتونم راهنمایی کنم چشم و مرسی لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ارش خان راستش با عکسها گیج شدم که کدوم اوله و کدوم دوم. فایل برنامت رو بفرس تا بهتر بفهمم. چیزی که تو برنامه دیدم خیلی از ضرب و تقسیم استفاده کردی و برنامه الکی شلوغ کردی. این ضرب و تقسیم ها که تو plc انجام میشه دقیق نیست چون نمیتونه مقادیر اعشاری حساب کنه و همه اعداد رند میکنه مثلا 4/99 تو خروجی 4 میده. بجای اینا بهتره از تابع scale استفاده کنی و خروجی تابع بدی به خروجی انالوگ. پس فایل برنامه بده تا بهتر بتونم راهنمایی کنم آقا رسول میشه راهنمایی کنی چه جوری فایل بفرستم.از بالای صفحه که میرم باید ثبت نام کنم؟ چه جوری؟ لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ یک توضیحی بدم در مورد این برنامه که بهتر بتونید راهنماییم کنیدd414 تا d418 که به عنوان setting در نظر گرفتم یک ضریبیه که بتونیم سرعتهای موتورامونو با هم یکسان کنیم مثلا احتمال اینو دادم که گیربکسامون نسبت خروجیشون با هم یکی نباشن.اون موقع خروجی آنالوگی که از پی السی به ورودی آنالوک اینورترامون میرنو با این ضریب بدست میاریم که چند باشن.رنجش هم 0 تا 2000 هست که اگه 1000 بذاریم خروجیهامون مقدارشون برابره. d408 تا d412 هم برای اینکه بتونیم نسبت به هم +/- 30 % سرعتها رو تغییر بدیم مسترمون هم اون خطیه که اسمشو گذاشتم CHAIN بقیه با مستر کم و زیاد میشن این توضیح برنامست لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ارش خان راستش با عکسها گیج شدم که کدوم اوله و کدوم دوم. فایل برنامت رو بفرس تا بهتر بفهمم. چیزی که تو برنامه دیدم خیلی از ضرب و تقسیم استفاده کردی و برنامه الکی شلوغ کردی. این ضرب و تقسیم ها که تو plc انجام میشه دقیق نیست چون نمیتونه مقادیر اعشاری حساب کنه و همه اعداد رند میکنه مثلا 4/99 تو خروجی 4 میده. بجای اینا بهتره از تابع scale استفاده کنی و خروجی تابع بدی به خروجی انالوگ. پس فایل برنامه بده تا بهتر بتونم راهنمایی کنم اینم فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده