رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

به نام حضرت حق

خب این بار نوبت به امید عزیز رسید.

طبق ثبت نامی که کرده بود نوبتش شد.

دیگه چونه نمیزنم زیاد ... بیایید بسوزونیدش.

قابل توجه همه عزیزان شرکت کننده. سوالاتتون در حوزه شهرسازی باشه و تا حد امکان تخصصی چون صندلی داغ شهرسازی هستش.

لطفا بین صندلی داغ شهرسازی با صندلی داغ گفتگو آزاد تفاوت قائل بشین.

دوستان اسپمها پاک خواهد شد.

شهرسازان عزیز اینجا ثبت نام کنن برای نشستن روی صندلی داغ شهرسازی

نام نویسی در صندلی داغ شهرسازی

با سپاس فراوان از همه عزیزان

• Like 27
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام آقا امید!:love070:امیدوارم سوالا خسته کننده نباشه!!!!:putertired:

1.وقتی شهرسازی رو انتخاب کردی چه تفکری در مورد این رشته داشتی؟فکرت درست بود!:ws38:

2.شرایط کاری رو برای شهرسازا چه طوری ارزیابی میکنی؟فکر میکنی معمارا حق ما شهر سازارو دارن میخورن!!!!:ws44:

3.از دانشگاهت راضی بودی؟(از لحاظ بار علمی)

4.در چه شاخه ای (طراحی_برنامه ریزی)دوست داری ادامه بدی و چقدر آماده ای !:w58:

5.فک میکنی چندتا کتاب شهرسازی خوندی و بهترین کتاب که به من پیشنهاد میکنی چیه؟

6.موضوع پایان نامت در چه شاخه ای بوده و بهترین راهنماییت برای اونایی که پایان نامه ارائه ندادن چیه؟(اگه ارائه دادی)

7.اگه شهرساز نمیشدی ،الان فوتبالیست بودی؟:53tnkbetm2eof1u84pj

8.تدریس کردن دوست داری؟فک میکنی،:JC_thinking: در تدریس چه موضوعی

موفقی؟

9.اگه یکی از بستگانت بخواد انتخاب رشته کنه میزاری بیاد شهرسازی یا نه؟:sigh:

10.دیگه خستت نمیکنم.موفق باشی دوست خوفم...:2eaoapgxehimkak1y7e

• Like 15
لینک به دیدگاه

سلام

وقت به خیر

1- تاحالا شده که بخواید به جای یکی از شهرسازا باشید؟اگر شده ،چه کسی و چرا؟

2-تو سال های تحصیل از چه موضوع شهرسازی بیشتر استقبال می کردید و نظام فکریتون باهاش سازگار بود؟

3- به نظرتون توی ایران شهرسازی جا افتاده؟یا جای کار داره؟

4-راستی!!!!کدوم دانشگاه می خونید؟؟؟

5- اگر بهتون حق انتخاب بدن به عنوان یک شهرساز با نگاه تخصصی کدوم شهر رو برای زندگی انتخاب می کنید؟

6-آیا رشته شهرسازی نگاه شما رو به شهر تغییر داده؟چقدر؟

7-....با تشکر از شما:icon_pf (44):

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام آقا امید!:love070:امیدوارم سوالا خسته کننده نباشه!!!!:putertired:

سلام نسرین خانوم :icon_pf (44):

خوش اومدین:icon_redface:

1.وقتی شهرسازی رو انتخاب کردی چه تفکری در مورد این رشته داشتی؟فکرت درست بود!:ws38:

واقعیتش من اصلاً نمی دونستم چیه!!!!!!!! شانسی آوردمشbiggrin.gif

بعد قبول شدن تا ترم 2 فکر می کردم کار ما نقاشیه

ترم 3 و 4 فک می کردم کار ما تهیه ی نقشه ی کاربری اراضیه

ترم 5و6 یه کم فکرم اجرایی تر و ریز تر شد. الان دیدم بهتر شده :a030:

2.شرایط کاری رو برای شهرسازا چه طوری ارزیابی میکنی؟فکر میکنی معمارا حق ما شهر سازارو دارن میخورن!!!!:ws44:

بستگی داره تعریفمون از شهرسازا کیا باشن: اونایی که مدرک شهرسازی میگیرن؟!!!!!!!! یا اونایی که شهرسازی بلد هستن؟!!!! معمارها حق ما رو نمیخورن، ما نمیتونیم حق خودمون رو بگیریم.

3.از دانشگاهت راضی بودی؟(از لحاظ بار علمی)

رضایتم نسبیه!!!! چند ایراد بزرگ داشت و داره:

اینکه ما دومین ورودی بودیم و ورودی اولی ها هم یه ترم از ما جلو بودن(این رو نمیشد حل کرد).

سه تا هیئت گروه شهرسازی پایه شون جغرافیا بود. این باعث میشد که همه از طراحی شهری دور بشیم و دیدی برنامه ریزانه به شهرسازی داشته باشیم.

به استادای خیلی خوبی مثا مهندس کشاورزی خیلی کم میدان میدادند و با دکتر بهرامی ما و ترم بالایی ها فقط 2 واحد منظر داشتیم.

4.در چه شاخه ای (طراحی_برنامه ریزی)دوست داری ادامه بدی و چقدر آماده ای !:w58:

در گرایش طراحی شهری. اصلاً در حدی نیستم که بخوام ارشد بخونم. به نظرم خیلی مونده به سطح ارشد برسم بخاطر همین امسال میرم سربازیbiggrin.gif

5.فک میکنی چندتا کتاب شهرسازی خوندی و بهترین کتاب که به من پیشنهاد میکنی چیه؟

واقعاً نیدونم چندتا خوندم،

من که کتاب "مرگ و زندگی شهرهای بزرگ آمریکایی" رو بهتون معرفی میکنم.

6.موضوع پایان نامت در چه شاخه ای بوده و بهترین راهنماییت برای اونایی که پایان نامه ارائه ندادن چیه؟(اگه ارائه دادی)

من ارائه ندادم پایان نامه م رو. ولی موضوعش طراحی یه محدوده س.

برای اونایی که میخوان پایان نامه ارائه بدن ازشون خواهش میکنم که این واحد رو جدی بگیرن.

7.اگه شهرساز نمیشدی ،الان فوتبالیست بودی؟:53tnkbetm2eof1u84pj

اگه شهرساز نمیشدم، کشاورز میشدم، فوتبال واسه من فقط برا تفریح و سرگرمیه. همین الان هم بخوام فوتبالیست شم ، اگه مصدوم نشم قول میدم 2 ساله تیم ملی میرم:icon_redface:

8.تدریس کردن دوست داری؟فک میکنی،:JC_thinking: در تدریس چه موضوعی

موفقی؟

خیلی دوست دارم. فک کنم در تدریس دروس کارگاهی موفقتر باشم:JC_thinking:

9.اگه یکی از بستگانت بخواد انتخاب رشته کنه میزاری بیاد شهرسازی یا نه؟:sigh:

بستگی داره به فردش. اگه در درس آدم جدی ای باشه صددرصد بهش سفارش میکنم و اگه آدمی مادی گرا و پول پرست و مدرک گرایی باشه میگم دور شهرسازی رو خط بزنهvahidrk.gif

10.دیگه خستت نمیکنم.موفق باشی دوست خوفم...:2eaoapgxehimkak1y7e

ممنون مهندس نسرین عزیز:ws37:

شما هم موفق باشی:a030:

بازم سر بزنید

• Like 16
لینک به دیدگاه
سلام

وقت به خیر

سلام دوست عزیز

خوش اومدیyes.gif

1- تاحالا شده که بخواید به جای یکی از شهرسازا باشید؟اگر شده ،چه کسی و چرا؟

دوست داشتم "یان گل" باشم. چون خیلی ریز به مسائل نگاه کرده و از کنار هر چیزی راحت نگذشته.

2-تو سال های تحصیل از چه موضوع شهرسازی بیشتر استقبال می کردید و نظام فکریتون باهاش سازگار بود؟

بیشتر با موضوعات اجتماعی و روانشناسی محیطی. به خاطر همین یه کم از لحاظ کالبدی و معماری ضعیف هستم و باید این ضعف ها رو هم تقویت کنم.

3- به نظرتون توی ایران شهرسازی جا افتاده؟یا جای کار داره؟

به نظرم خیلی خیلی جای کار داره، و به نظرم بکر بکره.

4-راستی!!!!کدوم دانشگاه می خونید؟؟؟

دانشگاه کردستان

5- اگر بهتون حق انتخاب بدن به عنوان یک شهرساز با نگاه تخصصی کدوم شهر رو برای زندگی انتخاب می کنید؟

به نظرم باز شهر سنندج رو انتخاب می کنم. چون شهر بیشتر با مردمش معنی پیدا میکنه تا کالبدش. مردم سنندج یه چیز دیگه ن.

6-آیا رشته شهرسازی نگاه شما رو به شهر تغییر داده؟چقدر؟

تغییر که چه عرض کنم، انقلاب. نه فقط دیدم رو به شهر بلکه به کل زندگیم عوض کرده و بخاطر همین بهش مدیونم.

7-....با تشکر از شما:icon_pf (44):

ممنون که وقت گذاشتین. موفق باشید:a030:

• Like 14
لینک به دیدگاه

به به امید خان عزیز

چه حالی میدی سوزوندن تو رو این صندلی داغ :whistle:

1) مهمترین خصوصیت یه شهرساز چیه ؟ فکر میکنی خودت واجدش باشی ؟

2) مهمترین موانع موفقیت و توسعه رشته شهرسازی چیا هستن ؟ ( موانع سازمانی و اجتماعی و فردی)

3) اخیرا رشته شهرسازی در دانشگاه پیام نور هم وارد شده :no: به نظرت این عمل ضربه به این رشته نمیزنه ؟

4) دید یه برنامه ریز شهری با یه طراح شهری چقدر در حوزه شهری متفاوت است ؟ چرا ؟

5) به نظرت واقعا رشته شهرسازی میان رشته ایه ؟ آیا این اصطلاح باعث نمیشه ارزش این رشته پایین بیاد با وجود اینکه هممون معتقدیم رشته و کارمون خیلی هم تخصصیه ؟

6) مدیریت یک شهرساز در یک پروژه چقدر باید بر اساس اصول علمی باشه و چقدر تعامل با مردم و درک خواسته های مسئولین ؟

7) آیا یک برنامه ریز شهری میتونه طراح موفقی هم باشه یا بلعکس ؟

8) اهداف کلان ، راهبردها ، اهداف خرد و سیاست هایی که واسه خودت در آینده شغلی و تحصیلیت تعریف کردی رو بگو :53tnkbetm2eof1u84pj؟

9) یه استاد ما میگفت یه شهرساز اگه روزی 8 ساعت هم مطالعه کنه بازم کمه ؟ :icon_pf (34):نظرت چیه ؟

10) به نظرت به مسائل شهری چگونه باید نگاه کرد ؟ ساده اندیشی کرد یا مسائل رو پیچیده فرض کرد ؟

فعلا با همینا بساز تا ما برم کپسول گازمو پر کنم بیام صندلیتو داغتر کنم :biggrin:

• Like 11
لینک به دیدگاه
به به امید خان عزیز

به به مهرداد خان عزیز، مفتخر کردی مهندس

چه حالی میدی سوزوندن تو رو این صندلی داغ :whistle:

yes.gif

1) مهمترین خصوصیت یه شهرساز چیه ؟ فکر میکنی خودت واجدش باشی ؟

از نظر من مهم ترین خصوصیت، احساس مسئولیت در قبال شهروندان

اینکه خودم دارم یا نه رو باید بقیه تشخیص بدن ولی با توجه به شرایطی که گذشته فک کنم تا حد زیادی داشته باشم.

2) مهمترین موانع موفقیت و توسعه رشته شهرسازی چیا هستن ؟ ( موانع سازمانی و اجتماعی و فردی)

زیادن چند تاش رو تیتروار میگم :

1) عدم تعیین جایگاه رشته ی شهرسازی در برنامه های کشوری

2) کمبود افراد متخصص شهرسازی(منظورم افراد با کیفیت مثل محمود توسلی است)

3) مشکلات مربوط به مدیریت شهری و وجود بیش از 20 ارگان دخیل در مدیریت شهر که مدیریت واحدی رو ندارن.

4) قوانین متناقض دستگا های محتلف مثل ضدیت بعضی قوانین شهرداری با سازمان نظام مهندسی

و...

3) اخیرا رشته شهرسازی در دانشگاه پیام نور هم وارد شده :no: به نظرت این عمل ضربه به این رشته نمیزنه ؟

به نظر من زیاد تاثیری نداره. ضربه ی اصلی اونایی میزنن که افراد غیر توانا و عاجز از شهرسازی رو مسئول می کنن؛ از دادن مسئولیت یه برداشت کوچیک تا مسئولیت طراحی

4) دید یه برنامه ریز شهری با یه طراح شهری چقدر در حوزه شهری متفاوت است ؟ چرا ؟

از نظر من یه برنامه ریز با توجه به مقیاس کاریش به موارد ریزی مثل چگونگی استفاده از فضاها توجه نمیکنه و دوست داره بیشتر کمی فکر کنه. توجه بیش از حد برنامه ریزان به کمیت و تلاش در رفع کمبودها بصورت کمی به هیچ وجه به مذاق یه طراح شهری خوش نمیاد. اگه با کسی که دید برنامه ریزی داره بشینید در یک فضا نیمکت قرار بدین، سعی میکنه که خیلی منظم و خشک و شاید بدون هیچ توجیهی اونا رو قرار بده.

5) به نظرت واقعا رشته شهرسازی میان رشته ایه ؟ آیا این اصطلاح باعث نمیشه ارزش این رشته پایین بیاد با وجود اینکه هممون معتقدیم رشته و کارمون خیلی هم تخصصیه ؟

این که کارمون تخصصیه و رشته مون میان رشته ایه هیچ تناقضی با هم نداره دو موضوع متنافر و متباین هستن. ما به عنوان یه شهرساز از دانش سایر رشته ها استفاده میکنیم این دلیل میان رشته ای بودنشه(از نظر من غیر از رشته ی ریاضی محض و چند رشته ی خاص دیگه میتونیم همه ی رشته ها رو میان رشته ای بدونیم ولی دلیلی برای غیرتخصصی بودن اونا نیست).

6) مدیریت یک شهرساز در یک پروژه چقدر باید بر اساس اصول علمی باشه و چقدر تعامل با مردم و درک خواسته های مسئولین ؟

اینکه چقد؟!!!!!! بستگی داره

به هر حال ما در هر مسئله ی طراحی با متخصصان رشته(که شامل گروه طراحی و برنامه ریزیست)، استفاده کنندگان فضا، مسئولین و کارفرما درگیریم. هنر متخصصین شهرسازی ایجاد برآیندی متعادل بین خواسته های این چهارگروه هستش.

7) آیا یک برنامه ریز شهری میتونه طراح موفقی هم باشه یا بلعکس ؟

اینکه میشه یا نمیشه!!!! نمیشه حکم قطعی داد ولی در کل از نظر من تعداد معمارهایی که میتونن یه طراح شهری موفق بشن فک کنم بسیار بیشتر از طراحان شهری ای خواهد بود که میتونن یه معمار موفق بشن، به همین ترتیب فک می کنم تعداد طراحان شهری ای که میتونن برنامه ریز خوبی هم باشن تعدادشون میتونه بسیار بیشتر از برنامه ریزانی باشه که بتونن طراح شهری بشن.

8) اهداف کلان ، راهبردها ، اهداف خرد و سیاست هایی که واسه خودت در آینده شغلی و تحصیلیت تعریف کردی رو بگو :53tnkbetm2eof1u84pj؟

خیلی از اهدافم جنبه ی راز داره ولی اوناییش که جنبه عمومی دارن رو می گم:

کلان:

1) ارتقاء خودم در حدی که جزو 5 درصد برتر رشته ی خودم باشم(در 50 سالگی)

خرد:

1) حذف مشکل سربازی تا 25 سالگیbiggrin.gif

2) ارتقاء فعایت های فرهنگی در سنندج(مثل ترویج فرهنگ دوچرخه سواری)

3) افزایش درک شهروندان از حقوق شهروندیشان

راهبرد و سیاست رو میپیچونم :whistle:

9) یه استاد ما میگفت یه شهرساز اگه روزی 8 ساعت هم مطالعه کنه بازم کمه ؟ :icon_pf (34):نظرت چیه ؟

از نظر من اگه یه شهرساز روزی 8 ساعت وقت خالی داره(بسته به دانشی که داره) باید 4-2 ساعت بخونه و بقیه ش رو تفکر کنه. خوندن صرف و عدم سازماندهی و تحلیل مناسب میشه این مشکلات فرهنگی که ما دچارشیم، منظورم اینه که تحلیل کنیم که اونایی رو که خوندیم کجا میتونیم استفاده کنیم، کجاها دیدیم، با وضعیت شهرهایی که داریم هم خوانه؟ آیا میتونیم هم خوان و سازگارش کنیم؟ چجوری؟ و...

10) به نظرت به مسائل شهری چگونه باید نگاه کرد ؟ ساده اندیشی کرد یا مسائل رو پیچیده فرض کرد ؟

از ترم 3 که کتاب جین جیکوبز رو خوندم معتقد شدم که مسائل شهرسازی ساده نیستند ولی مانند بسیاری از مسائل آماری و فیزیک هم پیچیده ی سازمند نیستند. مسائل شهرسازی از یه سری مشکلات بخشی تشکیل شده که بر هم تاثیر میگذارند و بهمین دلیل نمیشه به اونا بخشی نگریست، در واقع این ماهیت مسائل طراحی است خواه طراحی شهری، خواه برنامه ریزی شهری، خواه طراحی صنعتی و ...

فعلا با همینا بساز تا ما برم کپسول گازمو پر کنم بیام صندلیتو داغتر کنم :biggrin:

مهندس خیلی داغم کردی!!!!!!! قبل اینکه بیام رو صندلی در دمای صفر مطلق خودم رو منجمد کرده بودم که میام رو صندلی فقط یخهام آب بشه، ولی از همین الان 80 درصد یخهام آب شدbiggrin.gif

بازم بیاید:a030:

• Like 13
لینک به دیدگاه

سلام امید جان

خوبی؟ خوشی؟ سازی؟

خب بریم سراغ سوالا :biggrin:

1. از سابقه کاریت بگو؟

2. چقدر میتونی اونچه یادگرفتی رو توی روژه های حرفه ای پیاده کنی؟

3. موافقی روی خونه مردم معبر باز کنیم؟ توی چه شرایطی؟

4. اگر بخواهیم تغییرات فرهنگی ایجاد کنیم میتونیم با ایجاد تغییرات شدید کالبدی عمل کنیم؟

5. پیشنهاد میکنی تغییرات کالبدی تغییرات اجتماعی ایجاد کنه یا تغییرات اجتماعی تغییرات کالبدی ایجاد کنه؟

6. چه آینده حرفه ای رو برای خودت متصور هستی؟

7. تا کجا میخوای ادامه تحصیل بدی؟

8. دوست داری مستقل بشی یا میخوای همیشه برای دیگران کار کنی؟ میتونی مستقل بشی؟

حالا بجواب تا بازم بیام .... :lol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام امید جان

به به سلااااااااااام شیخ عزیز

خوبی؟ خوشی؟ سازی؟

شکر، فعلاً که خوبم، yes.gif

خب بریم سراغ سوالا :biggrin:

واایییی:sad0:

1. از سابقه کاریت بگو؟

تو طرح جامع شهرهای پاوه و قصرشیرین بودم، توی طرح هادی 2 روستای بزرگ چسبیده به شهر سنندج بودم. پروژه ساماندهی بازار سنندج و 2 کار پژوهشی. فک کنم همینا بوده:a030:

2. چقدر میتونی اونچه یادگرفتی رو توی روژه های حرفه ای پیاده کنی؟

با توجه به اینکه خودم مدیر پروژه نبودم و فقط پیشنهاداتم رو به مدیر پروژه و بقیه گروه که سابقه دارتر بودن گفتم نمیتونم جواب سوال رو الان بدم. ولی با توجه به کارفرماهایی که داشتم واقعاً بعضی اوقات اعضا گروههایی که توش بودم به علت اینکه نتونستن توجیه کنن، مجبور به یه کارایی شدن

3. موافقی روی خونه مردم معبر باز کنیم؟ توی چه شرایطی؟

بعضی وقتا لازمه. بستگی داره!!!!!!!

مثلاً تو یه بافت قدیمی ، خونه ای که هیچ ارزشی نداره و فرسوده شده میتونه برای خیلی کاربردهای دیگه ازش استفاده بشه ولی باز میگم بستگی داره.

4. اگر بخواهیم تغییرات فرهنگی ایجاد کنیم میتونیم با ایجاد تغییرات شدید کالبدی عمل کنیم؟

از اون جایی که تضمینی وجود نداره، بهتره این کار انجام نشه، بهتره که پتانسیل وقوع رفتارهای نامناسب رو توی طراحی هامون کاهش بدیم.

5. پیشنهاد میکنی تغییرات کالبدی تغییرات اجتماعی ایجاد کنه یا تغییرات اجتماعی تغییرات کالبدی ایجاد کنه؟

بدون شک این دو مورد با هم تعامل دارن ولی به نظرم تغییر اجتماعی قدرتش به تغییرات کالبدی میچربه.

6. چه آینده حرفه ای رو برای خودت متصور هستی؟

در کوتاه مدت(بعد سربازی) کار در شهرداری سنندج به مدت 2 یا 3 سال برای پیدا کردن رابطه با افراد دارای نفوذ در مدیریت شهر و بعد کار در شرکت های خصوصی شهرسازی

در میان مدت: تحکیم جایگاه خودم و شرکتی که توش کار میکنم

در بلند مدت: انجام کارهای حرفه ای و پژوهشی

7. تا کجا میخوای ادامه تحصیل بدی؟

اگه از لحاظ مدرک منظورتونه: عجله ای ندارم تا 302 سالگی میخوام ارشد رو بگیرم. ولی این طوری که من فک می کنم شاید بعد 40 سالگی فکر دکتری به سرم بزنه.

8. دوست داری مستقل بشی یا میخوای همیشه برای دیگران کار کنی؟ میتونی مستقل بشی؟

بستگی داره برای کی کار کنم و چقد به افکارم توجه بشه

بعضی وقتا بی توجهی از صدها مشت و سیلی دردناکتره، من بیشتر دوست دارم راه کسانی رو که رفتن ادامه بدم تا اینکه از اول شروع کنم مگر اینکه تشخیص بدم راه اونا اشتباه بوده و ریشه و اساسی نداشته.

حالا بجواب تا بازم بیام .... :lol:

سوالاتت سخت بود خو

با مهرداد کل یخم رو آب کردین، از این به بعد فک کنم به جوشم بیارید:sad0:

• Like 14
لینک به دیدگاه

سلام رفیق :biggrin:

1. کدوم دانشگاه درس خوندی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8

2. چرا رشته شهرسازی رفتی؟ اتفاقی بود یا از روی علاقه؟؟

3. اصلا بگو بینم رشته شهرسازی چیه؟؟ چون قبلا کمتر حرف از این رشته بود. :ws38:

4. از لحاظ تخصصی چه آرزویی داری؟؟ :JC_thinking:

5. نظر در مورد شهرداری چیه؟؟ :ydm47612zsesgift969

موفق و موید... :a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

:JC_thinking:

1-سلام ب همه . مخصوصا میزبان گرامی .:biggrin:

2- شانسی رشته رو انتخاب کردی یا نه؟

3- تا حالا شده سر کلاسا فکر کنی. استاده داره وقتت و تلف می کنه ؟

4- مباحث کاربردی شهرسازی یعنی چی؟ مگه شهر سازی غیر کاربردی هم داریم ؟ :JC_thinking: شهرسازی محض:whistle:

5- برای افزایش انگیزه کاری خودت و کاربران تالار چ راه کاری داری؟

6- به نظرت بهترین شیوه مدیریتی کدومه ؟

7- اگه بهت بگن. ی تصمیم بگیر ک باهاش می تونی زندگی ت و زیر و رو کنی. اون چیه ؟ :biggrin:

8- ی انتقاد از من /.

9- :icon_pf (44):

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام رفیق :biggrin:

سلام مدیر ، خوش اومدیicon_pf%20%2844%29.gif

1. کدوم دانشگاه درس خوندی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8

دانشگاه کردستان

2. چرا رشته شهرسازی رفتی؟ اتفاقی بود یا از روی علاقه؟؟

از نظر خودم خدا خواستbiggrin.gif

دانشگاه ما 40 نفر ظرفیت اعلام کرده بود ولی 41 نفر گرفت، اون یه نفر من بودمbiggrin.gif

3. اصلا بگو بینم رشته شهرسازی چیه؟؟ چون قبلا کمتر حرف از این رشته بود. :ws38:

اگه خیلی خلاصه بخوام بگم، شهرسازی به همه چی تو شهر ربط داره، شبکه ی راهها ، تاسیسات شهری(آب، گاز و ...)، کاربری ها(مسکونی، تجاری، اداری، ورزشی : محل قرار گیریشون، مساحتشون و ...)، ضوابط برای کنترل تعداد طبقات ، پبجره ها، بالکن ها و بامها، نوع مصالح در نما و حتی رنگشون و ...

در واقع هر آنچه را که در شهر دیده می شود و یا برآن تاثیر دارد به شهرسازی ربط داره.

4. از لحاظ تخصصی چه آرزویی داری؟؟ :JC_thinking:

دوست دارم که افرادی که به تخصص من میان و در اون فعالیت می کنن حس مسئولیتشون در قبال شهرونداشون افزایش پیدا کنه از جمله خودم

5. نظر در مورد شهرداری چیه؟؟ :ydm47612zsesgift969

شهرداری در بسیاری از شهرها به زور خرج کارمنداش رو به دست میاره و این خودش موجب خیلی تخلفات میشه.

شهرداری سازمانی ست که باید تمام مدیریت شهر رو برعهده بگیره ولی به علت بسیاری مشکلات در کشور ما نتونسته.

موفق و موید... :a030:

خیلی لطف کردی عزیز:icon_redface:

موفق باشید:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
:JC_thinking:

1-سلام ب همه . مخصوصا میزبان گرامی .:biggrin:

سلام به شما دوست عزیزicon_pf%20%2844%29.gif

2- شانسی رشته رو انتخاب کردی یا نه؟

شانسی(در جواب پست پیانیست کامل گفتم)

3- تا حالا شده سر کلاسا فکر کنی. استاده داره وقتت و تلف می کنه ؟

آره، بعضی استادا اصلاً تو باغ نبودن و به اون اهدافی که برا درس مشخص شده بود توجهی نداشتن:whistle:

4- مباحث کاربردی شهرسازی یعنی چی؟ مگه شهر سازی غیر کاربردی هم داریم ؟ :JC_thinking: شهرسازی محض

:whistle:

راستش من خودم هم نمی دونم، قبلاً اسم اون بخش سایر مباحث مرتبط با شهرسازی بود که عابدی تغییرش دادbiggrin.gif

5- برای افزایش انگیزه کاری خودت و کاربران تالار چ راه کاری داری؟

باید به کاربرا مسئولیت داد و برای کارهای مفیدی که انجام میدن تشویق بشن

6- به نظرت بهترین شیوه مدیریتی کدومه ؟

شیوه ی مشارکتی_ تشویقی_بصورت چرخشی بین اعضا فعال(اینجوری هر ماه مدیر جدید خونی تازه رو تو انجمن راه میندازه، بعد یه ماه که انگیزش کم میشه، نفر بعدی اولاش انگیزه داره و به همین صورت).

7- اگه بهت بگن. ی تصمیم بگیر ک باهاش می تونی زندگی ت و زیر و رو کنی. اون چیه ؟ :biggrin:

فک نکنم چنین تصمیمی وجود داشته باشه و اصلاً هم دوست ندارم زندگیم یه دفه زیر رو بشهbiggrin.gif:JC_thinking:

8- ی انتقاد از من /.

در مدیرای زیر دستتون انگیزه ایجاد نمیکنید.فعالیت تالار ما خیلی کمتر شده، باید شما این رو به ما مدیران گوشزد کنید و علت یا عللش رو بدونید

9- :icon_pf (44):

ممنون از اینکه سر زدید و من رو حسابی سوزوندید:sad0:

موفق و موید و سربلند و سلامت باشید:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

داغ می کنیم:biggrin:

از شهرساز شدنتون راضی هستین؟یعنی اگر یه بار دیگه حق انتخاب داشته باشین بازم شهرساز می شین؟

هدفتون از فعالیت تو سایت چیه؟

بزرگترین آرزوتون به عنوان یه شهرساز چیه؟

ممنون که وقت می ذارین لطفا جواب دادین بهم خبر بدین:icon_redface:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام آقا امید گل

اول از همه بگم وافعا استفاده کردم از صحبت هات و جواب هات

1.مهندسی شهر سازی هستی یا کارشناسی شهرسازی؟(البته من می دونم که تفاوت خاصی ندارن )

2.طراحی یه مکان دوست داری یا سامان دهی مناطق یا مکان های شهری در حال استفاده؟

3.به نظرت چرا طراحی شهر های ما اینقدر بیماره؟چرا سر تا پا مشکله؟

4.چرا به مسائل زیبایی شناختی در شهر های ما توجه کافی نمی شه؟

5.به نظرت طراحی شهری در اصل نباید شاخه ای از معماری باشه؟

6.کدوم شهرسازه معروف ایرانی دوست داری؟

موفق باشی

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام آقا امید.خیلی خوشحالم که توی صندلی داغت شرکت میکنم.میدونی که من تازه ترم 3 هستم.واسه همین شاید سوالام یه کم ابتدایی باشه:

1-با اینکه تهران از خیلی جهات مثل عرض بعضی معابر اصلی،پاسخگوی نیاز شهرونداش نیست،اکثر شهرسازا با بزرگ شدن این شهر مخالفن.میشه بگی چرا ؟

2-نظر خودت چیه؟چرا؟

3-اگه میشه کمکم کن و به من پیشنهاد بده برای اینکه کم کم وارد حرفه شهرسازی بشم از انجام چه کارایی و کجاها بهتره شروع کنم؟

4-یکی مثل من که طراحی شهریش و اصلاً کلاً طراحیش ضعیفه باید چی کار کنه که قوی بشه؟اگه کتاب خوبی میشناسی که کمکم کنه لطفاً بهم معرفی کن.

برات آرزوی موفقیت میکنم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز دقت کنید صندلی داغ تالارهای تخصصی با صندلی داغ تالار گفتگوی آزاد تفاوت داره.

پستهایی که سوالاتش خارج از چیزی که گفتم باشه اسپم محسوب میشه.

برای جلوگیری از بهم خوردن نظم تاپیک اسپمها سریعا پاک میشه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از دعوتتون

1:چقدر موقعیت جغرافیایی شهرها تو طراحیشون مهمه؟ میشه طراحی کرد که نقشی نداشته باشه؟

2:شهرسازی به سمت مدرنیته میره یا سعی میکنه بافت سنتی شهرها رو هم حفظ کنه؟

3:شهرسازی چی یه شهر مورد بحث قرار میده؟ معماریشو؟:JC_thinking:

همین مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام به دوست عزیز و گرامی خودم امید خان

امید جون میشه یه تعریفی از بار تکفل واسه من و دوستان داشته باشی؟

سوال دومم اینه که نقش اون مجسمه تو اون میدانیو که واسه تحلیل فضای شهری توضیح دادی با اتفاقای که اونجا میوفته رو توضیح بدی؟

قبلاً از توضیحاتت کمال تشکر رو دارم .:biggrin:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...