peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ با سلام شماره دوم مجله خانواده هم منتشر شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم بپسندید هرگونه انتقاد یا پیشنهادخودتون رو در نظرات پیسشنهادات وانتقادات شمادرباره مجله بیان کنید منتظر نظرات سازنده شما هستیم با تشکر مدیریت اجرایی تالار خانواده 33 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ پیمان جان دانلود کردم . دست همه تون رو می بوسم. زحمت کشیدید . اما انتقاد : ب نظرم توی صفحه اول دو جور فونت باشه کافیه . الان سه نوع فونت ب کار رفته . (به نام پروردگار ی کتا خانه فیروزه ای و بقیه . ) ی چیزی ک خودم تازه اموختم .:biggrin: واسه فهرست . خود ورد زحمتمی کشه اتومات نقطه گذاری می کنه . اگه خواستی بگو. بگم چطوری. (اخه طولانیه . یکم. اگ لینک پیدا کردم می زارم. اگر نه هم ک باید متن اموزی رو اماده کنم بزارم .) ببین. ی قابلیتی هست . همون واتر مارک خانه فیروزه ای پشت هر صفه رو میشه لینک کرد ب انجمن . هر صفه طرف کلیک کنه بیادش تو انجمن . انصافا خیلی خوب بود . راستی. ب نظرم می تونید اسم کاربری هاتون رو هم توش بنویسید .(پیشنهاد فقط. تو هیئت خودتون مطرحش کنید ) مجددا از همه همکارنی ک تو تهیه این نسخه کمک کردن متشکرم . سالم و سربلند باشید . 11 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ ممنون ببخشید....این خندهآخرش واسه چیه؟ اگه جایی ازمجله مضحک وخنده دارشده بگید تادرشماره آینده تصحیح بشه.. 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من نمی تونم دانلودش کنم ... رو لینک که میزنم، بلاکش می کنه ... نمیشه پیوست کرد؟ ی چیزی ک خودم تازه اموختم . واسه فهرست . خود ورد زحمتمی کشه اتومات نقطه گذاری می کنه . اگه خواستی بگو. بگم چطوری. (اخه طولانیه . یکم. اگ لینک پیدا کردم می زارم. اگر نه هم ک باید متن اموزی رو اماده کنم بزارم .) آری ... با Heading 1 heading 2 میشه فهرست گذاشت ... 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره دانلودش کردمممممممم ... خیلی خوب شده ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ یعنی چرا من نمی تونم دانلود کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ ممنون پیمان جان . بسیار عالی بود . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده