رفتن به مطلب

مهمان دار هواپیمـــــــــــــــــــ ــــــــــــا....!!!!....مقایسه تصویری

آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟  

91 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟

ارسال های توصیه شده

ما که پولمون نمیرسه سوار هواپیما شیم ... اما آخرین باری که سوار اتوبوس های ترمینال جنوب شدم یه شاگرد شوفر داشت که ساندیس میداد انصافا خیلی خوشتیپ بود ( اون شکلکه که میخندید تا دندون آخرش پیدا بود کلی هم مو داشت)

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 189
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من كه زياد جالب نيست اين قوانين خوب مگه ميخوان كارمند بانك استخدام كنن ، پرستار استخدام كنن، معلم استخدام كنن به قيافه توجه ميكنن؟!؟:ws38:

به نظر من مشاغلي كه ربطي به زيبايي ظاهري و اين حرفا نداره لزومي نيست كه چنين قانونهايي وضع كنن مهم كيفيت كاركنان و توانايي بالاي اونا در درست انجام دادنه اموره :yes:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به طور طبیعی آدمیزاد دنبال زیباییه هر کسی ام که بگه نه من حاضرم عکسشو انتخاب کنم...

بماند که بعضی از ادما اون قدر اخلاق و رفتار دلنشینی داره که ظاهرشون کاملا در درجه ی بعدی قرار میگیره اما قطعا درک این قضیه به زمانی بیشتر از یه پرواز چند ساعته احتیاج داره...:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره دیگه

باهاش اون دنیا بری پارتی... :biggrin:

اون دنیا که اسی میگه با حوریا میخوایم بریم پارتی وقت نمیشه با مهماندارها بریم بذار همین این دنیا باهاشون بریم پارتی تا دیر نشده:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تا اونجایی که خبردارم تا حداقل 8سال پیش یکی از ملاکها برای انتخاب کادر پرواز توی همین کشور خودمون زیبایی و خوش تیپی بود ولی آخرین باری که پارسال بود سوار هواپیما شدم فکرکردم رفتم مهدیه:icon_pf (34):چندتا پرسنل کادر پروازش و نمیدونم از کجا آورده بودند تازه توی خود هواپیماشم مثل اتاق بچه ها کلی عکس امام بود:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اون دنیا که اسی میگه با حوریا میخوایم بریم پارتی وقت نمیشه با مهماندارها بریم بذار همین این دنیا باهاشون بریم پارتی تا دیر نشده:ws47:

خوب پس یه راه بیشتر نمی مونه

اینکه همون جا توی هواپیمای در حال سقوط پارتی بگیرین... :icon_pf (34): ... بعد که مردین مابقی مراسم رو با حوری ها در بهشت برگزار کنید... :ydm47612zsesgift969

• Like 4
لینک به دیدگاه
به هر حال ننجون شیمی قربان، تکنیک های تفریح را بلدی به ما هم یاد بده... :ws37:خیلی برام جالبه به یک آدم به چشم تفریح نگاه کنم..... :sigh:
یاد دادنی نیست پیسرم اگرم به کسی‌ به چشم تفریح نگاه کردی نه واسه تو ضرر داره نه اون دوست‌ها هم با هم تفریح می‌کنن خانواده‌ها هم با هم تفریح می‌کنن تفریح چیز خوبیه کلا:ws37: تو هم پسرم اگه تفریح بلد نیستی‌ تمام عمرت بر فناست تفریح بکنو خیلی‌ سخت نگیر تفریح درست با آدم درست هیچ ضرری نداره:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
گمون کنم شما مثل اون دسته از افرادی که مرتب به ما میگن مردان از زنان استفاده ی ابزاری می کنند فکر می کنید!:JC_thinking:
نه!!!!! چرا همچین فکری کردی؟؟:w58:
  • Like 2
لینک به دیدگاه

هی...

خداییش مهماندارای کشورای دیگه واقعا مهماندارن...

هم خوشگل و هم با اخلاق و با شخصیت و صبور

تو جرات داری به مهماندارای ایرانی یه چیزی بگی؟؟؟

خدمات که زیر صفر...

یادمه یه بار از فرانکفورت نزدیکای کریسمس می رفتم لندن،تو هواپیما یه پسری که 18 سال اینا داشت خیلی استرس پرواز داشت...مهماندارا یکی به یکی میومدن کنارش و ااونو ارووم میکردن و باهاش حرف میزدن...

هر خواسته ای داشته باشی تا جایی که از دستشون براد انجام میدن...

اما تو ایران؟؟؟

واقعا که مراحل سختی و برای مهماندار شدن در خارج باید گذروند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
یاد دادنی نیست پیسرم اگرم به کسی‌ به چشم تفریح نگاه کردی نه واسه تو ضرر داره نه اون دوست‌ها هم با هم تفریح می‌کنن خانواده‌ها هم با هم تفریح می‌کنن تفریح چیز خوبیه کلا:ws37: تو هم پسرم اگه تفریح بلد نیستی‌ تمام عمرت بر فناست تفریح بکنو خیلی‌ سخت نگیر تفریح درست با آدم درست هیچ ضرری نداره:ws37:

عجب !!!!

پس راه های تفریج را باید از کی یاد بگیریم؟

وقتی ننه آدم میگه عمرت به فناست و من بهت یاد نمیدم، وای به حال بقیه...... :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب پس یه راه بیشتر نمی مونه

اینکه همون جا توی هواپیمای در حال سقوط پارتی بگیرین... :icon_pf (34): ... بعد که مردین مابقی مراسم رو با حوری ها در بهشت برگزار کنید... :ydm47612zsesgift969

اصلاً دیگه بیخیال هواپیما مهماندارها شدم......

البته هواپیمای ایران رو میگم چون بشین توش حتماً سقوط میکنی.....

یه بار از ترکیه سوار هواپیما شدم برای یه کشور دیگه اسم هواپیمایشم سا اکس پرس بود.......وای انگار همه مهماندارها حوری بودن!:biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اصلاً دیگه بیخیال هواپیما مهماندارها شدم......

البته هواپیمای ایران رو میگم چون بشین توش حتماً سقوط میکنی.....

یه بار از ترکیه سوار هواپیما شدم برای یه کشور دیگه اسم هواپیمایشم سا اکس پرس بود.......وای انگار همه مهماندارها حوری بودن!:biggrin:

:zadan:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعضا رو میبینی

قیافه که ندارن هیچاخلاقم ندارن.:viannen_38:

چند ماه پیش مشهد میرفتم یه بچه ای تو هواپیما یکم سروصدا میکرد مهمانداره همچین با بچه برخورد کرد که من ترسیدم:sad0::sad0:

• Like 6
لینک به دیدگاه
هی...

خداییش مهماندارای کشورای دیگه واقعا مهماندارن...

هم خوشگل و هم با اخلاق و با شخصیت و صبور

تو جرات داری به مهماندارای ایرانی یه چیزی بگی؟؟؟

خدمات که زیر صفر...

یادمه یه بار از فرانکفورت نزدیکای کریسمس می رفتم لندن،تو هواپیما یه پسری که 18 سال اینا داشت خیلی استرس پرواز داشت...مهماندارا یکی به یکی میومدن کنارش و ااونو ارووم میکردن و باهاش حرف میزدن...

هر خواسته ای داشته باشی تا جایی که از دستشون براد انجام میدن...

اما تو ایران؟؟؟

واقعا که مراحل سختی و برای مهماندار شدن در خارج باید گذروند.

دقیقا ....

آیا واقعا کلاس های آموزشی برای مهماندارها در ایران صورت میگره یا تنها از طریق ضوابط استخدام میشوند؟؟؟

این نمومه مراحل سختیه که دوست گلم عنوان کردند:viannen_38:

topImage.jpg

topImage.jpg

topImage.jpg

topImage.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...