RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 دی، 2011 بهرام، 22 ساله، از قایق کاغذی .... اگر ديدي جواني بر درختي تكيه كرده بدان عاشق شده و ازين حرفا...:biggrin: 5
Artaria 13629 ارسال شده در 5 دی، 2011 اگر ديدي جواني بر درختي تكيه كرده بدان عاشق شده و ازين حرفا...:biggrin: 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 دی، 2011 :there: عالی شده مرسي البته يه اعترافي بكنم كه نقاشي فقط با pintخالي قشنگ نميشه اينجا از ACDsee Quick View هم براي كشيدن ماه(نور انداختن) و اضافه كردن كنتراست استفاده كردم 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 دی، 2011 :there: مرسي البته يه اعترافي بكنم كه نقاشي فقط با pintخالي قشنگ نميشه اينجا از ACDsee Quick View هم براي كشيدن ماه(نور انداختن) و اضافه كردن كنتراست استفاده كردم متلقب :vahidrk: فقط paint قبوله و گرنه من میرفتم با بهترین برنامها نقاشی میکشیدم :vahidrk: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 دی، 2011 متلقب :vahidrk:فقط paint قبوله و گرنه من میرفتم با بهترین برنامها نقاشی میکشیدم :vahidrk: بي تربيت:ubhuekdv133q83a7yy7 دس روي خانم جماعت بلند ميكني :vahidrk: اين بهترين برنامه نقاشي نيستو همون نرم افزاريه كه تو عكساتو داري توش ميبيني اونم گفتم فقط واسه گذاشتن نور توي نقاشيِ ماه و اضافه كردن كنتراست بودش نه خود نقاشي كه همشو با paint كشيدم
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 دی، 2011 بي تربيت:ubhuekdv133q83a7yy7 دس روي خانم جماعت بلند ميكني :vahidrk:اين بهترين برنامه نقاشي نيستو همون نرم افزاريه كه تو عكساتو داري توش ميبيني اونم گفتم فقط واسه گذاشتن نور توي نقاشيِ ماه و اضافه كردن كنتراست بودش نه خود نقاشي كه همشو با paint كشيدم خب قانون ما فقط paint بود :vahidrk: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 دی، 2011 خب قانون ما فقط paint بود :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: بچه ها ؛ بیشتز از اینکه اسپم کنین ؛ نقاشیاتونو بذارین با مني لا مروت من اينجا همولايتيه استارترم حق وتو دارم دوج دالم اسپم كنم:2525s: اينم عكسه دايي جونم :(50):از رو عكسش كشيدم خيلييييييييي شبيه خودش شده فقط اون يكم پيرتره 16
ارسال های توصیه شده