رفتن به مطلب

در رابطه با ورژن جدید انجمن

ارسال های توصیه شده

آغاز شده توسط Mohammad.A, 3 روز پیش 13:56

وقتی آخرین ارسالها رو میزنی...

یه مقدار نوع نمایش پستها ی آخر به هم ریختست...:ws37:

اگر این شکلی بشه بهتره:

آغاز شده توسط: Mohammad.A ,سه روز پیش, 13:56

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 336
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سفارشی کردن پروفایل رو تاحالا باهاش ور نرفتم، شاید تو اونجا یه همچین قابلیتی هست. شاید خود شیخ همچین عکسی رو گذاشته.

نه والا به جون خودم اگه بدونم این عکسه چیه

منم توی برخی مشاهده مکالمات اینو دیدم فکر محمد رو کردم

اما خدایی من عکسی برا اونجا نذاشتم

هر عکسی که برای پروفایل استفاده کردم هموناییه که توی آلبوم پروفایلم هست

• Like 4
لینک به دیدگاه

رفیق حالا چرا قسم میخوری... :w58:

میدونم ، تو چنتا از مشاهدات گفتگوی دیدم

نمیدونم از کجا میاد واسه هر کس یه شکله.

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه مورد دیگه... :icon_redface:

قبلا تو پروفایل که میخواستی پیغم بدی این گزینه "نقل قول" بالای همین کادر بود و میشد نقل قول ایجاد کرد ولی الان نیست یعنی باید حتما بری تو صفحه پیشرفته تا بتونی نقل قول بذاری

اگه میشه اضافه کنید.

این یکی از همون مواردیه که گفتم راهکارشو پیدا نکردم، تو ویرایش پیغام هم نقل قول هست، ولی تو خود ارسال پیغام نیست و باید وارد صفحه پیشرفتش شد تا باشه icon_pf%20%2834%29.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

من وقتی روی شکلک ها کلیک می کنم یا نمیان یا خیلی دیر میان. کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟

تایید می شه. برا منم همین طوریه !

رنگ صفحه اصلی رو می شه مثل قبل کنین؟ چشمو کم تر اذیت می کنه. یعنی این بنفش یا آبیه سمت راست (که مشخصات کاربر هر پست نشون داده می شه) خاکستری شه

اون خاکستری بیرون (بیرونی ترین پس زمینه) بشه این آبیه یا بنفشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

وقتی آخرین ارسالها رو میزنی...

یه مقدار نوع نمایش پستها ی آخر به هم ریختست...:ws37:

اگر این شکلی بشه بهتره:

یعنی اعداد فارسی بشه. :ws38:

جالبه :دی

-----------------

دوستان من از امشب تا یه شاید کم بیام و نتونم کامل رسیدگی کنم. نظرات و از این مشکلات اگه بود تو همین تاپیک بگین (فقط اسپم نکنید، از پیانیست هم میخوام، در صورتی که اسپمی دید پاک کنه) ایشالا بعد چند روز میام بقیشو بررسی میکنم.

از همه دوستانی که واسه هرچه بهتر شدن کیفیت انجمن چه از ظاهری و چه از نظر محتوا کمک کردن و میکنن، ممنونم :گل:

• Like 9
لینک به دیدگاه
من وقتی روی شکلک ها کلیک می کنم یا نمیان یا خیلی دیر میان. کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟

تایید می شه. برا منم همین طوریه !

رنگ صفحه اصلی رو می شه مثل قبل کنین؟ چشمو کم تر اذیت می کنه. یعنی این بنفش یا آبیه سمت راست (که مشخصات کاربر هر پست نشون داده می شه) خاکستری شه

اون خاکستری بیرون (بیرونی ترین پس زمینه) بشه این آبیه یا بنفشه

شکلک ها کلاً دیرتر میاد تو این ورژن. مگه اینکه بکشیشون بندازی تو صفحه یا اگه شکلکی رو دستی آپلود کردی، کدش رو وارد کنی.

رنگ قسمت هایی از قالب یه سری تغییرات باید بکنه. ایشالا در نهایت یه رنگ بندی خوب واسش در نظر گرفته میشه. yes.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
یعنی اعداد فارسی بشه. :ws38:

نههههههههه....الان این شکلیه:

آغاز شده توسط Mohammad.A, 3 روز پیش13:56

بعد از آغاز شده 3 میاد...یعنی 3 آغاز کرده؟

میگم این شکلی بشه:

البته رنگهاشو منظورم نیست..ترتیب نوشتن رو میگم...:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا 10 شکلک رو میتونی آپلود کنی که تو جعبه ارسال پاسخ اون بغل نشون بده. میتونی حتی همون شکلکای انجمن رو آپلود کنی واسه دسترسی راحت تر. (خود من اینکارو کردم mysmilie_9.gif )

یه نکته مثبتی که داره اینه که یه کد دستی واسه هر شکلک تعریف میکنی، اینطوری خیلی سریع و راحت میتونی شکلکا رو بذاری.

مثلاً واسه شکلک نیشخند من این می نویسم : دی (بدون فاصله) تبدیل میشه به mysmilie_9.gif

فقط حواستون باشه حتماً به صورت کد باشه. تو قسمت آپلود مثالش رو نوشتم که چطوریه.

لطفاً شکلکا رو هم زیاد حذف نکنید، چون اگه زیاد شکلک عوض کنید، اون شکلکای قبلی تو پستها پاک میشه و زشت میشن پستا.

اینو وردارین بهتر نیست؟mysmilie_3.gif

هر کی بره یه کلمه بده واسه بقیه هم میشه....شاید یکی نخواد وقتی مینویسه دو نقطه دی اون شکلکه بیاد:JC_thinking:

الان مثلا من میتونم برم درست کنم هر کی نوشت" سلام" یه جاش یه شکلک بیادmysmilie_9.gif

مثلا الان شما بنویسین "پ ی ش ت ه " بدون فاصله بین حروف...شکلی که من گذاشتم میاد:ws37:

پیشته

• Like 7
لینک به دیدگاه
حس خفگی بهم دست میده توو این ورژن. :icon_razz:

دقیقا ................یه چیزی فراتر از خفگی

.

.

من پروفایل قبلی خودمو میخوااااااااااااااااااااااام :cryingf:

تفاوتی که نواندیشان از نظر شکل ظاهری و استایل با بقیه فروما داشت خیلی برام جذاب بود

الان شده دقیقا شبیه فروم های .....:icon_razz:

• Like 5
لینک به دیدگاه

امیدوارم یک تاپیک جدیدی ایجاد بشه و درباره اون امکانات بیشتر و اون مزایای این ورژن جدید در آن صحبت بشه.

چون اصرار عده کمی از دوستان موافق تغییر ورژن، همین امکانات ویژه این ورژن بود.

من که تا حالا چیز خاصی از امکانات جدید و بهترش ندیدم،اگر اونها را معرفی کنین تا بهتر متوجه بشیم چه را از دست دادیم و چه چیزی به دست آوردیم،به نظرم خیلی بهتره.

وگرنه میشود داستان انقــلاب عظیم ملت همیشه باشعور،که فقط میدانستند چه نمیخواهند.mysmilie_2.gif

• Like 12
لینک به دیدگاه

دوستان لطفا پستهای قبلی رو بخونید بعضی از مشکلات توسط کاربران دیگه مطرح شده و جواب هم گرفتن شما هم میتونید جوابتون رو تو صفحات قبل بگیرید

اسپم هم نکنید... mysmilie_11.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
نههههههههه....الان این شکلیه:

بعد از آغاز شده 3 میاد...یعنی 3 آغاز کرده؟

میگم این شکلی بشه:

البته رنگهاشو منظورم نیست..ترتیب نوشتن رو میگم...:ws37:

گرفتم. منظورم این بود که اون عدد فارسی بشه که درست بشه، چون حالت انگلیسی باشه اینطوری میشه.

اینو وردارین بهتر نیست؟mysmilie_3.gif

هر کی بره یه کلمه بده واسه بقیه هم میشه....شاید یکی نخواد وقتی مینویسه دو نقطه دی اون شکلکه بیاد:JC_thinking:

الان مثلا من میتونم برم درست کنم هر کی نوشت" سلام" یه جاش یه شکلک بیادmysmilie_9.gif

مثلا الان شما بنویسین "پ ی ش ت ه " بدون فاصله بین حروف...شکلی که من گذاشتم میاد:ws37:

پیشته

عجب چیز چرتی بود. غیرفعالش کردم. icon_pf%20%2834%29.gif

محمد اون minimize که تو کنترل پنل گفتم اونو هم درست کن mysmilie_4.gif

امکان درست کردن هرچیزی که نیست. icon_pf%20%2834%29.gif

سیلام mysmilie_11.gif

من قبلا کاربر انجمن بودم ولی از وقتی فرمت سایت عوض شده دوباره شدم عضو جدید :w58::w58::w58:

:ws44::ws44:

این به خاطر تغییر ورژن نیست. چند روز قبل از تغییر ورژن، مرز کاربر انجمن رو که 50 پست بود رو گذاشتیم رو 100 پست

دقیقا ................یه چیزی فراتر از خفگی

.

.

من پروفایل قبلی خودمو میخوااااااااااااااااااااااام :cryingf:

تفاوتی که نواندیشان از نظر شکل ظاهری و استایل با بقیه فروما داشت خیلی برام جذاب بود

الان شده دقیقا شبیه فروم های .....:icon_razz:

شکل ظاهری متفاوتی نداشتیم قبلشم. داشتیم ورژن قدیمیشو استفاده میکردیم. هنوزم خیلی از فروما دارن از اون ورژن قدیمی استفاده می کنن.

امیدوارم یک تاپیک جدیدی ایجاد بشه و درباره اون امکانات بیشتر و اون مزایای این ورژن جدید در آن صحبت بشه.

چون اصرار عده کمی از دوستان موافق تغییر ورژن، همین امکانات ویژه این ورژن بود.

من که تا حالا چیز خاصی از امکانات جدید و بهترش ندیدم،اگر اونها را معرفی کنین تا بهتر متوجه بشیم چه را از دست دادیم و چه چیزی به دست آوردیم،به نظرم خیلی بهتره.

وگرنه میشود داستان انقــلاب عظیم ملت همیشه باشعور،که فقط میدانستند چه نمیخواهند.mysmilie_2.gif

قبلاً گفته شده که بزرگترین مزیتاش امنیت بالاتر و سئو قوی تره (معرفی بهتر تو موتورهای جستجو)

امکانات جزئی دیگش قابلیت افزودن جدول، افزودن فیلم

آخرین ارسالی ها به صورت تفکیکی

گذاشتن فلش تو پروفایل (به جای اینکه تو چند پیغام تو هر صفحه بخوایم یه آهنگ بذاریم و باعث سنگینی بشیم)

امتیازات پیشرفته که البته فعلاً نصب نشده

چیزای عادی که به ذهنم رسید اینا بود.

گرافیکش رو فرصت نشد روش کار بشه، تغییر دکمه ها و رنگ بندی ها قرار بود انجام بشه که میمونه واسه بعد.

• Like 9
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

تو جستجوی آخرین ارسال ها وقتی تاپیکی که زیر چتر مدیریتی منه حضور داشته باشه، کل تاپیکای اون صفحه رو برام قابل ادیت میکنه! :whistle:

(خداییش این پستم به اندازه ی "2000 امتیاز + مدال مدیر برتر انجمن" ارزش داشت :icon_razz:)

http://www.upload-noandishaan.ir/images/dr0k4yf9uho1hptvi9qw.jpg

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...