رفتن به مطلب

در رابطه با ورژن جدید انجمن

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 336
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آمار متولدین امروز پایین انجمن نمی بینم

کجاست؟!:JC_thinking:

روزی که تولد ثبت نشده باشه چیزی نشون نمیده. ایشالا فردا نشون میده :a030:

اگه به تقویم بری، می بینی این 2،3 روز تولدی نبود که بخواد چیزی نشون بده :دی

• Like 3
لینک به دیدگاه

ما نیز پاچه خواری می کنیم! mysmilie_7.gif محمد خسته نباشی.خیلی زحمت کشیدی و می کشی. mysmilie_11.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته من الان شکلک های پیش فرض رو دوست دارم :yes:

ولی یک گزینه تو کنترل پنل اضافه شده شکلک های برگزیده ی من !

این فقط مخصوص شکلک هاییه که تو انجمن نیست ظاهرا؟! آره؟ :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما نیز پاچه خواری می کنیم! mysmilie_7.gif محمد خسته نباشی.خیلی زحمت کشیدی و می کشی. mysmilie_11.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته من الان شکلک های پیش فرض رو دوست دارم :yes:

ولی یک گزینه تو کنترل پنل اضافه شده شکلک های برگزیده ی من !

این فقط مخصوص شکلک هاییه که تو انجمن نیست ظاهرا؟! آره؟ :JC_thinking:

تا 10 شکلک رو میتونی آپلود کنی که تو جعبه ارسال پاسخ اون بغل نشون بده. میتونی حتی همون شکلکای انجمن رو آپلود کنی واسه دسترسی راحت تر. (خود من اینکارو کردم :دی)

یه نکته مثبتی که داره اینه که یه کد دستی واسه هر شکلک تعریف میکنی، اینطوری خیلی سریع و راحت میتونی شکلکا رو بذاری.

مثلاً واسه شکلک نیشخند من این می نویسم : دی (بدون فاصله) تبدیل میشه به :دی

فقط حواستون باشه حتماً به صورت کد باشه. تو قسمت آپلود مثالش رو نوشتم که چطوریه.

لطفاً شکلکا رو هم زیاد حذف نکنید، چون اگه زیاد شکلک عوض کنید، اون شکلکای قبلی تو پستها پاک میشه و زشت میشن پستا.

• Like 5
لینک به دیدگاه

توی لیست ارسالهای جدید تاریخ پست تا حالامواد مخدر مصرف کردین 37 دقیقه پیش هست ولی توی خود تاپیک که می ریم آخرین ارسال مال 7 ساعت پیش هست. این مدلی رو توی ورژن قبلی هم یکی دوباری من دیده بودم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
توی لیست ارسالهای جدید تاریخ پست تا حالامواد مخدر مصرف کردین 37 دقیقه پیش هست ولی توی خود تاپیک که می ریم آخرین ارسال مال 7 ساعت پیش هست. این مدلی رو توی ورژن قبلی هم یکی دوباری من دیده بودم.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

پیانیست جوابم رو داد.ممنونم :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با درود...مدیر جان ورژن جدیدتون بی نهایت مسخره و بده با کمال احترام...

mysmilie_6.gif من هیچی نمیتونم توش بنویسم .اول باید تو کامپیوتر تو ورد بنویسم و بعد کپی کنم...درصورتی که سرعت نتم خیلی بالاست مثلا...مجبور شدم یه تاپیک داشتم به مهندس فیلابی بگم پاک کنه.حتی خواستم بهت پیام خصوصی بدم که پاکش کنی نشد!!!!!!خیلی هم شلوغ پلوغه...همه چیز تو دست و پاست...کار کردن باهاش به شدت خسته کننده است.اون قسمت نوشتن متن که میشد فونت و رنگ و اندازه و اینا گذاشت حذف شده؟اصلا نیست دیگه...ممنون مدیرجانmysmilie_11.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

برای جماعتی که با موبایل آن میشن؟ mysmilie_3.gif فرقش چیه مگه؟ :ws38:

وقتی با موبایل میای اگه بخوای تو یه تاپیک که مشترک هستی جواب بدی باید آخرین ارسال ها رو ببینی یا نه ؟

توی قسمت پاسخ ، اطلاعات ارسال ها از قبیل نقل قول و تشکر و امضا و ... فقز پست مربوط نشون داده میشه که برا موبایل راحت تره

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

یه چیزی بگم؛ من با مرورگر اکسپلور که میام خیلی تو انجمن باهاش مشکل دارم؛ اما با فایر فاکس خیلی بهتره؛ مخصوصا موقع نقل قول گرفتن و ویرایش

گفتم شاید بقیه هم با فایر فاکس بیان مشکلاشون حل شه؛:JC_thinking:

لینک به دیدگاه
یه چیزی بگم؛ من با مرورگر اکسپلور که میام خیلی تو انجمن باهاش مشکل دارم؛ اما با فایر فاکس خیلی بهتره؛ مخصوصا موقع نقل قول گرفتن و ویرایش

گفتم شاید بقیه هم با فایر فاکس بیان مشکلاشون حل شه؛:JC_thinking:

کلا از ie استفاده نکنید

چون هم امنیتش پایینه هم استاندارد نیست

با جاش از کروم یا فایرفاکس استفاده کنید

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا میریم تو مشاهده مکالماتمون با بعضی از کاربرا پشتش بگ گراند داره؟؟ :w58:

بک گرانده واسه خود ورژنه؟؟ :ws38:

یعنی چی بک گراند داره؟ mysmilie_3.gif عکس بذار :ws38:

با درود...مدیر جان ورژن جدیدتون بی نهایت مسخره و بده با کمال احترام...

mysmilie_6.gif من هیچی نمیتونم توش بنویسم .اول باید تو کامپیوتر تو ورد بنویسم و بعد کپی کنم...درصورتی که سرعت نتم خیلی بالاست مثلا...مجبور شدم یه تاپیک داشتم به مهندس فیلابی بگم پاک کنه.حتی خواستم بهت پیام خصوصی بدم که پاکش کنی نشد!!!!!!خیلی هم شلوغ پلوغه...همه چیز تو دست و پاست...کار کردن باهاش به شدت خسته کننده است.اون قسمت نوشتن متن که میشد فونت و رنگ و اندازه و اینا گذاشت حذف شده؟اصلا نیست دیگه...ممنون مدیرجانmysmilie_11.gif

چه مشکلی برای نوشتن دارین؟ قسمتی که میشه فونت و ..... رو تغییر داد لود نمیشه واستون؟ :ws38:

در مورد سرعت کار با انجمن، فقط سرعت اینترنت مهم نیست، مشخصات سیستم و نوع مرورگر و ورژنش هم تأثیر داره. مثل نرم افزارهای معمولی کامپیوتر.

در مورد ظاهرش هم معمولاً کسی که با یه فضا سالها کار کنه، بعدش تغییر اون فضا واسش سخته. این اتوکدکارای قدیمی هنوزم که هنوزه با کد14 بیشتر حال میکنن تا با ورژنای جدیدش که قابلیت های بیشتری هم داره. دیگه خیلی زور بزنن با کد 2007 کار میکنن. این مثالو زدم که بگم واقعاً همه ما همینطوری هستیم و وقتی به یه چیزی عادت کنیم و فضا واسمون آشنا باشه خیلی راحت تر هستیم.

حالا قسمتایی که به نظر شلوغه یا مشکلی که واسه ارسال پست داری رو اگه بتونی با عکس نشون بدی شاید بهتر متوجه بشم و اگه بتونم رفعش کنم. چون الان خوب متوجه نشدم راستش :JC_thinking:

وقتی با موبایل میای اگه بخوای تو یه تاپیک که مشترک هستی جواب بدی باید آخرین ارسال ها رو ببینی یا نه ؟

توی قسمت پاسخ ، اطلاعات ارسال ها از قبیل نقل قول و تشکر و امضا و ... فقز پست مربوط نشون داده میشه که برا موبایل راحت تره

مگه ارسال پاسخ سریع تو موبایل کار نمیکنه؟ باید برن صفحه ارسال پاسخ پیشرفته؟ mysmilie_3.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

مگه ارسال پاسخ سریع تو موبایل کار نمیکنه؟ باید برن صفحه ارسال پاسخ پیشرفته؟ mysmilie_3.gif

برا گوشی های قدیمی (من جمله من -نوکیا 6020- ) قبلا کار میکرد ولی الان باید رو یاسخ با نقل فول کلیل کنی که اونم صفحه رو یه بار دیگه کامل لود میکنه و از نو باید بیاد:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

سفارشی کردن پروفایل رو تاحالا باهاش ور نرفتم، شاید تو اونجا یه همچین قابلیتی هست. شاید خود شیخ همچین عکسی رو گذاشته.

-----------------------------------

دوستان مثل اینکه دیگه نظری نیست و مشکلی نمی بینن.

یه سری چیزا مونده که نتونستم هنوز راهکارش رو پیدا کنم، ایشالا هروقت تونستم، اونا رو هم درست می کنم. :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه مورد دیگه... :icon_redface:

قبلا تو پروفایل که میخواستی پیغم بدی این گزینه "نقل قول" بالای همین کادر بود و میشد نقل قول ایجاد کرد ولی الان نیست یعنی باید حتما بری تو صفحه پیشرفته تا بتونی نقل قول بذاری

اگه میشه اضافه کنید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...