fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خدای من ... من واقعا چند بار این جمله رو خوندم گفتم شاید دارم اشتباه میبینم،شوکه شده بودم،خیلی حیف شد،خیلی 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ کابرای تازه عضو شده اگر تاریخ عضویت نداشته باشن فک کنم بهتر باشه .فقط اسمشون باشه بهتره. تاریخ عضویت"> یک دقیقه پیش 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ محمد جدا خسته نباشید میگم...واقعا پر حوصله ای دمت گرم 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ محمد جدا خسته نباشید میگم...واقعا پر حوصله ای دمت گرم وقعاااااااا...الان 24 ساعته داریم غر می زنیم .اما دریغ از یه ذره بی حوصلگی یا عصبانیت از جانب ایشون... 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ من عذاب وجدان دارم، گناه داره این محمد، دوستان..... بهتره خودمان را جای او بذاریم، اینقدر تو این چند روز بهش غر زدیم که خواب را از چشمانش گرفتیم. پیر شی جوون..... نظر خواستن گفتن واسه بهتر شدن کمک کنید ما هم داریم نظر میدیم. غر چیه؟ :icon_razz: کسی اصراری نداشت بالفور عمل بشه. داریم همه چیز رو همین اول میگیم خودشون به مرور اصلاح کنن و زودتر به حالت نرمال برسه اگه غر میدونید یا نظرات کسی رو ازار میده بگید من یکی دیگه نظری نمیدم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دانشنامه رو میشه دوباره نصب کرد، ولی متأسفانه مطالب قبلیش پرید تو ورژن 4 امیدوارم امنیت هکش بهتر شده باشه و مشکلات ورژن 3 رو نداشته باشه. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دانشنامه رو میشه دوباره نصب کرد، ولی متأسفانه مطالب قبلیش پرید تو ورژن 4 امیدوارم امنیت هکش بهتر شده باشه و مشکلات ورژن 3 رو نداشته باشه. محمد میکشمت... هم بابت این هم بابت اینکه عروسی تنهایی میری... هم بابت اینکه اون رفیقت هیچی به ما نگفت ... هم بابت اینکه شیرینی قبولیتو هنوز نخوردم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نظر خواستن گفتن واسه بهتر شدن کمک کنید ما هم داریم نظر میدیم. غر چیه؟ :icon_razz: کسی اصراری نداشت بالفور عمل بشه. داریم همه چیز رو همین اول میگیم خودشون به مرور اصلاح کنن و زودتر به حالت نرمال برسه اگه غر میدونید یا نظرات کسی رو ازار میده بگید من یکی دیگه نظری نمیدم حیف که شکلک مخصوص من دم دست نیست. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ میگم شکلکها بالاتر از متن قرار میگیره. به این میگن ایراد بنی اسرائیلی. میشه درستش کرد؟ :53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان تو پروفایل ها رو لینک یاداشت کاربری این نوشته اضافه هستشویرایش ش کن class=inlinimg /> 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ تبریک می گم فقط اون کادر زرد بالا رو پشت زمینش رو هم رنگ قالب کن! تو ذوقه! پیروز باشید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام من اومدم بازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز غر بزنم این شکلک مورد علاقه منه :53tnkbetm2eof1u84pj چرا زبونش برا من تکون نمی خوره :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ اینم تقدیم به مادر انجمن یعنی ممد 3 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ راستی محمد بزار آخرین ارسال های تاپیک تو صفحه پیشرفته ارسال پاسخ فعال باشه تا بشه آخرین مطالب و دنبال کرد (برا جماعت ی که با موبایل آن میشن) 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ چرا تو این ورزن افراد حاظر در انجمن که اون پاییینه از راست به رچپ هستن یعنی حرف a سمت راهست هستش و من یه ربع داشتم دنبال یه اسم می گشتم گفتم خدا چرا همیشه بعد m حرف n بود الان بعد حرف n حرف m هستش گفتم نکنه زبان انگلیسی هم ورزنش عوض شده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ محمد میکشمت...هم بابت این هم بابت اینکه عروسی تنهایی میری... هم بابت اینکه اون رفیقت هیچی به ما نگفت ... هم بابت اینکه شیرینی قبولیتو هنوز نخوردم اسپم نکن :vahidrk: راستی محمد بزار آخرین ارسال های تاپیک تو صفحه پیشرفته ارسال پاسخ فعال باشه تا بشه آخرین مطالب و دنبال کرد (برا جماعت ی که با موبایل آن میشن) برای جماعتی که با موبایل آن میشن؟ فرقش چیه مگه؟ چرا تو این ورزن افراد حاظر در انجمن که اون پاییینه از راست به رچپ هستن یعنی حرف a سمت راهست هستش و من یه ربع داشتم دنبال یه اسم می گشتم گفتم خدا چرا همیشه بعد m حرف n بود الان بعد حرف n حرف m هستش گفتم نکنه زبان انگلیسی هم ورزنش عوض شده 4 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ واقعا خسته نباشی محمد جان خدا قوتمیخوای خسته شدی پسوردت رو بده ما با بچه ها ادامه مشکلات رو حل کنیم؟! :دی 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ فکر کنم این که یه بار یوزرنیم پسورد میزنی نمیره تو بعد دوباره باید بزنی به خاطر این باشه: چیزایی که مینویسی انگار نمینویسی یعنی این چیزا که مینویسی مثل اون نام کاربری و رمز عبور که خودش نشوته بی ارزشو ظاهریه:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ نسبت به دوروز پیش خیلی بهتر شده دستت پسرم درد نکنه تومیتونی ادامه بده قبل از شروع ترمت.........:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ساعت نزدیکی های 2:30 دقیقه شب فعلا اوضاع خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده