Matin H-d 18147 ارسال شده در 23 آذر، 2011 نظر من به نظر شما نزدیک تر است :icon_pf (17):پیام خصوصی رو برای کارهای خصوصی گذاشتن بقیه هم همینو گفتن دیگه تبعیض قائل شدی:(2310): 3
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2011 بقیه هم همینو گفتن دیگه تبعیض قائل شدی:(2310): خب تو که گفتی فضولیه :w888: 1
Matin H-d 18147 ارسال شده در 23 آذر، 2011 منظورم نوع دومش بودخب پس توهم فضولی که میری میخونی دیگه:flowerysmile: نه ما با دوستامون این حرفارو نداریم .... چون توی پیغام عمومی همش احوالپرسی و اذیت کردنه دوستامونه.... باسه همین ناراحت نمیشم ... 1
Matin H-d 18147 ارسال شده در 23 آذر، 2011 حسودی نکن نمیشد.. همون حسه فضولیه که فوران کرد ... همه همینو گفتیم بعد میگه پاسخه من نزدیکتره 2
setiya 12666 ارسال شده در 23 آذر، 2011 :4chsmu1:دروغ نگم منم بعضی وقتا واسه بعضیارو نگاه میکنم ، بعدش عذاب وجدان میگیرم انقدر هم بدم میاد یکی بیاد مکالمه منو با بقیه بخونه:3384s: (هر چقدر هم حد احوال پرسی باشه:4chsmu1:) پروفایلم هم دوست ندارم ببندم 6
SH E I KH 18713 ارسال شده در 23 آذر، 2011 نظر شما در مورد گزینه "مشاهده مکالمات" چیه؟ گزینه ی خوبیه :gnugghender: اگر بفهمید کسی در حال خوندن مکالمه شما با دوستتون هست، عکس العملتون چیه؟ هیچی. خب جای عمومی نوشتم دیگه :(87): تاحالا شده مکالمه کسی رو بخونید؟ اوووووووه زیاد. اما همشون دوستام بودن. حتی ندرتا شده که مکالمات کسایی که یک طرفش دوستم بوده و یک طرف غریبه رو بخونم. هرگزم سوءاستفاده نکردم از چیزایی که خوندم اما شوخی و مسخره بازی زیاد کردم. :(87): چقدر با این موافق هستید که اگر کسی کار شخصی داشته باشه باید پیام خصوصی بده؟ حتما. شکی توش نیست. حتی یک سری از خصوصیا رو هم نباید توی پیغام خصوصی داد و یا باید زود پاک کرد. منظورم این نیست که به محمد یا مهدی شک دارم هاااااا نه اما باید حواسمون به هکرا باشه. :flowerysmile: :lol: 6
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 آذر، 2011 از همه جالب ترش اینه که داری مکالمات کسی رو با کس دیگه نگاه می کنی بعد همون یکی موقع یکی از اون دو تا میاد تو پیجت می بینه نوشته در حال مشاهده مکالمات خودش و اون یکی !!!! 4
spow 44202 ارسال شده در 23 آذر، 2011 اسم دیگه ش رو نگفتی مدیریت مگه زیر اسمم نمیبینی:persiana__hahaha: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 آذر، 2011 مدیریتمگه زیر اسمم نمیبینی:persiana__hahaha: هرکسی کو دور ماند از اصل خویش خیلی مخلصیما رئیس!!:persiana__hahaha: 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 23 آذر، 2011 برای من فرقی نمی کنه بخونن حالا مگه چی نوشتم که نخوام کسی بخونه کارم خیلی خصوصی و واجب باشه پ . خ می دم اعتراف می کنم خودمم یه چند بار این کارو کردم ولی خیلی کوتاه در حدی که حس کنجکاویم ( همون فضولیم) ارضا بشه 7
titi.kh 1793 ارسال شده در 23 آذر، 2011 گزینه ی خوب و وسوسه بر انگیزیست:persiana__hahaha: خوب اگه کسی بخونه نباید ناراحت شد چون اگه حرف خصوصی داره گزینه ای به اسم پیغام خصوصی هست...:girl_blush2: 3
hamidbala 2844 ارسال شده در 23 آذر، 2011 فکر می کنم تو ورزن جدید انجمن ها این رفع بشه! ولی خوب شما که می خواهید خصوصی مکاتبه کنید اینجا نکنید تا راحت باشید!
sweetest 4756 ارسال شده در 23 آذر، 2011 به نظر من اگه کسی دوست نداره مکالماتش خونده بشه بهتره پیام خصوصی بزنه ولی دیگه رو حرفای عمومی و معمولی نباید زیاد حساسیت داشت 2
Mohammad Aref 120568 ارسال شده در 23 آذر، 2011 نظر شما در مورد گزینه "مشاهده مکالمات" چیه؟ واسه مکالمات خودم زیاد استفادش میکنم چون بعضی وقتا میخوام جواب یکی رو بدم یادم میره اصلاً درباره چی بحث میکردیم و موضوع چی بوده. مشاهده مکالمه رو میزنم و بعدش پاسخ میدم. البته به خاطر فراموشکاری نیستا :icon_pf (34): اگر بفهمید کسی در حال خوندن مکالمه شما با دوستتون هست، عکس العملتون چیه؟ اون فعالیت تو این لحظه رو که ببینم، یه نقل قول میگیرم و شکلک رو میذارم چون تو پروفایلها صحبت خاصی نمیشه تاحالا شده مکالمه کسی رو بخونید؟ آره. ولی کم. فقط تو پروفایل که میرم جواب بدم، اگه یکی که باهاش دوستم یه چیز جالب گفته باشه اونجا، همونجا نقل قول میگیرم جواب میدم چقدر با این موافق هستید که اگر کسی کار شخصی داشته باشه باید پیام خصوصی بده؟ باید همینطور باشه. اگر پروفایل هم بخواد شخصی باشه که فرقی با پیغام خصوصی نداره. البته بعضی وقتا هم که یه پیغام نسبتاً خصوصی هست و حس خصوصی زدن نیست، ته پیغامم که تو پروفایل میذارم میگم بعد اینکه خوندی پاک کن. در کل هرچیزی خوبه به شرطی که استفاده درست ازش بشه 6
lorena 10305 ارسال شده در 23 آذر، 2011 منم مکالمه هارو خوندم حس کنجکاویه دیگه! ولی خب اگه کسی خودش راضی نباشه خصوصی میفرسته وقتی بازه یعنی مشکلی نیست اگه بخونید! 3
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 24 آذر، 2011 منم لزومی نمیبینم که پروفایلم رو ببندم. اما آره بعضی وقتا اس ام اس های دوستم رزیتا رو میخونم البته با اجازه خودش. کلا عاشق اینم گوشی مامان و بابا مو چک کنم.:62izy85:
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 24 آذر، 2011 خوبه یواش یواش همه دارن اعتراف میکنن:4chsmu1: به نظر منم از امکاناتی که در اختیارت گذاشتن باید استفاده کنی دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 اگه کسی کار خصوصی داشت که اونجا نمیگفت 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری