*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مسئله ظرفیت و جنبه افراد،مسئله ای است که ما زیاد پیرامون آن بحث میکنیم. مثلا میگیم فلانی باجنبه است و فلانی بی جنبه. خیلی هم برای ما پیش اومده که کسیرو که فکر میکردیم باجنبه است،بی جنبه دراومده و همینطور بر عکسش. من خودم کم و بیش از باجنبه فرض کردن یک عده به اشتباه،ضربه خوردم. به نظر شما آیا این امکان وجود داره که ظرفیت و جنبه آدم های اطرافمون را راحت متوجه بشیم؟ آیا راه حلی منطقی برای تشخیص میزان ظرفیت و جنبه اطرافیانمون وجود داره یا فقط از سعی و خطا میتونیم ظرفیت اطرافیانمون را تشخیص بدیم؟ 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مسئله ظرفیت و جنبه افراد،مسئله ای است که ما زیاد پیرامون آن بحث میکنیم.مثلا میگیم فلانی باجنبه است و فلانی بی جنبه. خیلی هم برای ما پیش اومده که کسیرو که فکر میکردیم باجنبه است،بی جنبه دراومده و همینطور بر عکسش. من خودم کم و بیش از باجنبه فرض کردن یک عده به اشتباه،ضربه خوردم. به نظر شما آیا این امکان وجود داره که ظرفیت و جنبه آدم های اطرافمون را راحت متوجه بشیم؟ آیا راه حلی منطقی برای تشخیص میزان ظرفیت و جنبه اطرافیانمون وجود داره یا فقط از سعی و خطا میتونیم ظرفیت اطرافیانمون را تشخیص بدیم؟ یکی می زنم پس کله اش... 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ یکی می زنم پس کله اش... بعضی وقت ها ممکنه طرفت جنس مخالف باشه. باز هم میزنی پس کله اش!! 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها ممکنه طرفت جنس مخالف باشه.باز هم میزنی پس کله اش!! یه لیوان آب خنک می ریزم رو سر و صورتش/قبلا تست کردم رو دختر خاله ها 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ يه شوخيه بد باهاش ميكنم ببينم عكس العملش چيه اونوخ دستم مياد چند چنده!!! 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ يه شوخيه بد باهاش ميكنم ببينم عكس العملش چيه اونوخ دستم مياد چند چنده!!! با همه که نمیشه سریع شوخی کرد. شوخی بد یعنی چی؟ همون پس گردنی زدن و خیس کردن و....؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بببخشید اون عکسه چه ربطی به جنبه داره نکنه می خواد جنبه مامانش روبسنجه :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من از اونجایی ظرفیت اطرافیانم رو میسنجم که وقتی شوخی کردن و بعد مدتی با شوخیشون تلافی شد و بهشون برنخورد میزان جنبشون مشخص میشه 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ جنبه از نظر من اینها نیست... اینکه من بیام یه چک بزنم توی گوش کسی و بعد که ناراحت شد بگم عجب آدم بی جنبه ای یه خورده مسخره نیست ؟ من خودم به شخصه (اگر این جبنه هست) آدم فوق العاده بی جنبه ای هستم... اگر کسی باهام هر نوع شوخی فیزیکی بکنه یا حرف بی ادبانه ای بزنه (از نظر برخی این هم شوخی هست و نشانه ی جنبه) رابطم رو به کلی باهاش قطع میکنم... کاش یکی از دوستان بگه منظور از جنبه دقیقا چیه... من تا حالا حقیقتش یادم نمیاد جنبه ی کسی رو سنجیده باشم... کلا یادم نمیاد اصلا برام مهم بوده یا نه... بسی عجیب است... 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من معمولا شوخی می کنم اینجوری زود مشخص می شه که چه مدلیه..... 4 لینک به دیدگاه
samira_3001 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من معمولا شوخی می کنم اینجوری زود مشخص می شه که چه مدلیه..... مثله من.............:biggrin: ذاتا بعد از رد و بدل کردن چند تا جمله مشخص میشه طرف چطوره...............:w12: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ با همه که نمیشه سریع شوخی کرد.شوخی بد یعنی چی؟ همون پس گردنی زدن و خیس کردن و....؟ نه بابا اونا كه بد ني!!!:Ghelyon: حالا بيخيال با صحبت كردن به راحتي ميشه فهميد طرفت چقد باهات راحته و ظرفيتش چقده!!!! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ جنبه از نظر من اینها نیست... اینکه من بیام یه چک بزنم توی گوش کسی و بعد که ناراحت شد بگم عجب آدم بی جنبه ای یه خورده مسخره نیست ؟ من خودم به شخصه (اگر این جبنه هست) آدم فوق العاده بی جنبه ای هستم... اگر کسی باهام هر نوع شوخی فیزیکی بکنه یا حرف بی ادبانه ای بزنه (از نظر برخی این هم شوخی هست و نشانه ی جنبه) رابطم رو به کلی باهاش قطع میکنم... کاش یکی از دوستان بگه منظور از جنبه دقیقا چیه... من تا حالا حقیقتش یادم نمیاد جنبه ی کسی رو سنجیده باشم... کلا یادم نمیاد اصلا برام مهم بوده یا نه... بسی عجیب است... به نظره من منظوره ما از ظرفيت همون ميزان و درجه رِله بودن اون شخص نسبت به خودمونو ميگيم!!!! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ جنبه به نظر من لياقت و ظرفيته حالا واسه هرچيزي كه باشه...شوخي، محبت يا... طرفم بي جنبه باشه يه جوري باهاش رفتار مي كنم كه خودش از خودش بدش بياد :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ کاش یکی از دوستان بگه منظور از جنبه دقیقا چیه... من تا حالا حقیقتش یادم نمیاد جنبه ی کسی رو سنجیده باشم... کلا یادم نمیاد اصلا برام مهم بوده یا نه... جنبه یعنی عدم سوء استفاده از موقعیت یا فرصتی که فرد مقابل شما قرار میگیره. لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ به نظره من منظوره ما از ظرفيت همون ميزان و درجه رِله بودن اون شخص نسبت به خودمونو ميگيم!!!! جنبه یعنی عدم سوء استفاده از موقعیت یا فرصتی که فرد مقابل شما قرار میگیره. الان متوجه منظورتون شدم... خوب من فکر میکنم با صحبت کردن با اون افراد بعد از یک مدتی به قول شما دوستان میزان "رله" بودنشون مشخص میشه... اینکه اون فرد آدمی هست که از موقعیتش سوء استفاده کنه یا نه هم همینطور مشخص میشه کم کم... در مورد اول من آدم با جنبه خیلی کم دیدم... در مورد دوم زیاد دیدم کسانی که از موقعیت سوء استفاده نمی کنند... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ كم كم آدم دستش مياد ديگه آدم هيچوقت يهو نميتونه تشخيص بده يه نفر با جنبس يا بي جنبه ديدي بي جنبست ديگه بي محلي ميكني بهش...اين بهترين كاره:girl_yes2: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من از طریق بحث کردن می فهمم طرف با جنبه است یا بی جنبه البته گاهی اوقات پیش اومده که اشتباه کردم فککر می کردم طرف با جنبه است در حالی که بی جنبه بوده. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده