Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تا حالا تحت تاثیر دوست تون قرار گرفتین؟؟ تو چه زمینه ای مثبت یا منفی؟؟ به حرفش گوش دادین یا نه؟ 10 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آدم تاثيرپذيري زياد نيستم... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ یکم تاثیر پذیرم هم مثبت هم منفی خوب دو تا دوست باید با هم خوب باش و به حرف هم کنن تا دوستی پا برجا بمونه 4 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تحت تأثیر حرفایه خوب ومنطقیشون قرار گرفتم ولی منفی هرگز:yes: 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ آره...ولي خيلي كم! عموما مثبت بوده...يه بارم منفي! 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اگه نوعه رابطه دوستي عميق باشه آره خيلي تاثير ميزاره... رو منم تاثير گذاشته! 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ چه بخوایم و چه نخوایم از آدم های اطرافمون تاثیر می گیریم یکی کمتر یکی بیشتر من رابطم رو با دوستانی که احساس کنم دارن تاثیر بد روم میذارن کم می کنم و بلعکس 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بنده تحت تاثیر دوستان بسیاری قرار گرفته ام و از آنها بسیار آموخته ام. 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ تا حالا تحت تاثیر دوست تون قرار گرفتین؟؟ تو چه زمینه ای مثبت یا منفی؟؟ به حرفش گوش دادین یا نه؟ اره....خیلی موقع ها.... خوشبختانه بیشتر مثبت بوده....اما گاهی بخاطر سادگی بیش از حد تاثیر منفی هم داشته که درس عبرت شده واسم بخاطر همین همیشه سعی میکنم دوستایی رو انتخاب کنم که مثه خودم باشن یا کمی فرا تر از من 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ اصلا امکان داره که ادم از دوستش تاثیر نگیره بخاطر همین هم میگن تو انتخاب دوست دقت کن 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ آره...اونم تاثير خيلي عميق!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده