El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ به پولش هم فکر دیگه.اگر وضع مالیت خوب هست.مشکلی نداره قاچاقچی آشنا دارم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ تو زیرزمین بزن. :biggrin: زیرزمین؟ نمیشناسم ؛ الان نه ، الان اگه بزنم تاپیک درست نیست تاپیک تو فراموش میشه بعدا ایشالله لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نه اینطوری ها نیست.زیاد به هم ربطی ندارند. یک نکته هم بگم که اگر قلیون کش واقعی باشید و روزی چند قلیون 2 سیب بکشید.به همین سادگی ها نمیتونید ولش کنید و برید سمت سیگار کلا در روز 10 بسته هم سیگار بکشی باز احساس میکنی یک چیز کم داری بله. انسان به هرچیزی عادت کنه باید با همون خودشو ارضا کنه دیگه. مثلا من قبل از اینکه رسما سیگاری شم خودم معتاد قلیون بودم. باید حداقل یه روز در میون قلیون میکشیدم. ولی الان باشه و بهم تعارف کنند هم ممکنه نکشم. یعنی دنبالش که نمیرم هیچی مهیا هم باشه ممکنه تفننی چند تا پک بزنم ولی دیگه بهم حال نمیده. یا ارضام نمیکنه. چون به چیز دیگه ای عادت دارم. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ زیرزمین؟ نمیشناسم ؛ الان نه ، الان اگه بزنم تاپیک درست نیست تاپیک تو فراموش میشه بعدا ایشالله ما که خودمون فراموش شدیم حالا تاپیکمون هم فراموش بشه به جایی بر نمیخوره. :biggrin: بزن تاپیکتو. ولی همونجایی که گفتم. چون تو آزاد نمیتونیم مصرف مواد مخدرو ترویج کنیم. چون خودت میدونی این مطاع طرفدار زیاد داره و من مجبور میشم پودر کنم تاپیکتو. :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ رفتیم تو تاپیک یواشکی فکور دیدیدم بابا چه خبره. همه یواشکی سیگاری تشریف دارن. گفتیم آپ کنیم شاید یواشکی ها بخونن. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ جان هر کسو دوست دارین سیگار و قلیون را ترک کنین. عموم چند وقت پیش به خاطر دود سیگار سرطان ریه گرفت و فوت کرد. آخه چیه این لعنتی که اینجور عنان از کفتون بریده، بندازینش دور این سیگار حرام زاده را. 14 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ جان هر کسو دوست دارین سیگار و قلیون را ترک کنین. عموم چند وقت پیش به خاطر دود سیگار سرطان ریه گرفت و فوت کرد. آخه چیه این لعنتی که اینجور عنان از کفتون بریده، بندازینش دور این سیگار حرام زاده را. لذتی که در سیگار و مشروب هست در هیچ نیست اسی جان 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ لذتی که در سیگار و مشروب هست در هیچ نیست اسی جان اون لذت نیست، نکبته ....... لذتی که به بدن آسیب برسونه چه لذتیه آخه... 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ یه پیشنهاد برا دوستان سیگاری برای مقتصد شدنشون دارم!!! به جای سیگار از دود اگزوز خودروشون استفاده کنن!!! بنزین اولا از توتون گرون تره پس ارزششو داره!!! علاوه بر این هوا هم آلوده نمیشه!!! تازه یه نفسی هم ما آسمی ها میکشیم!!!! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ به جان خودم مردم بس که دود سیگار خوردم!!! هر ده متری یه نفر یه سیگار تا نصفه کرده تو حلقش و به اندازه ی فولاد مبارکه دود میده بیرون!!!! تو اتوبوس... تو تاکسی... تو مترو... تو پیاده رو... تو مغازه... تو پارک.... همه جا!!! دانشجو ها که دیگه بدتر!!! همه معتادن!!! به جا ف ی ل ت راسیون ذوب آهن باید بالا سر دانشگاها ف ی ل ت ر بذارن!!!! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اون لذت نیست، نکبته ....... لذتی که به بدن آسیب برسونه چه لذتیه آخه... حالا میخوایم این بدنو چیکارش کنیم که آکبند بمونه!به قول خیام:تا کی غم آن خورم که دارم یا نه/ وین عمر به خوش دلی گزارم یا نه/پر کن قدح باده که معلوم نیست/کاین دم که فرو برم بر آرم یا نه 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ حالا میخوایم این بدنو چیکارش کنیم که آکبند بمونه!به قول خیام:تا کی غم آن خورم که دارم یا نه/ وین عمر به خوش دلی گزارم یا نه/پر کن قدح باده که معلوم نیست/کاین دم که فرو برم بر آرم یا نه آکبند نمونه!!! سالم بمونه إن شاءالله! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ حالا میخوایم این بدنو چیکارش کنیم که آکبند بمونه!به قول خیام:تا کی غم آن خورم که دارم یا نه/ وین عمر به خوش دلی گزارم یا نه/پر کن قدح باده که معلوم نیست/کاین دم که فرو برم بر آرم یا نه میشه بگی وقتی یک ماشین میخری، چرا وقتی خط روش میوفته دلت میسوزه؟ چرا همین از نمایشگاه خریدی محکم نمیزنیش به تیر چراغ برق؟ بالاخره یه روزی اوراق میشه دیگه... 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ اون لذت نیست، نکبته ....... لذتی که به بدن آسیب برسونه چه لذتیه آخه... ضررش در حدی نیست که زندگیتو دچار مشکل کنه.مشروب هم که ضرر نداره 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ضررش در حدی نیست که زندگیتو دچار مشکل کنه.مشروب هم که ضرر نداره مشروب بحثش جداست. برای سیگار و قلیان حتی یک خاصیت هم شمرده نشده، شده؟ 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ضررش در حدی نیست که زندگیتو دچار مشکل کنه.مشروب هم که ضرر نداره از اون حرفا بود به خدااا میخوای سیگار بکشی و مشروب بخوری بکن این کار ها رو ولی دیگه نگو ضرر ندارن!! 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ضررش در حدی نیست که زندگیتو دچار مشکل کنه.مشروب هم که ضرر نداره دود که کلا ضرر داره. :icon_pf (34): مشروب هم میگن انواعی ضرر داره و انواعی میتونه مفید باشه. :JC_thinking:ا ما بیشتر روی ضررش تاکید می کنند 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ میشه بگی وقتی یک ماشین میخری، چرا وقتی خط روش میوفته دلت میسوزه؟ چرا همین از نمایشگاه خریدی محکم نمیزنیش به تیر چراغ برق؟ بالاخره یه روزی اوراق میشه دیگه... اون فرق میکنه.وقتی ضرر بهش میرسه خب ناراحت میشه ادم.اما همون ماشین 180 میرونی.پدرشو در میاری.همه جا باهاش میری.چون بهت لذت میده.ادم زندس که لذت ببره 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ضررش در حدی نیست که زندگیتو دچار مشکل کنه.مشروب هم که ضرر نداره شرمندما ولی هر کاری کردم نتونستم هیچی نگم!!! : :w58: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دود که کلا ضرر داره. :icon_pf (34):مشروب هم میگن انواعی ضرر داره و انواعی میتونه مفید باشه. :JC_thinking:ا ما بیشتر روی ضررش تاکید می کنند شراب قرمز فایده ش زیاده ابجو هم کم بخوری فایده ش بیشتر از ضررشه اما همه اینا رو زیاده روی کنی ضررشون غالبه! از من بپرسی چیزی که اعتیاد روانی ایجاد کنه حتی اگه ضرر جسمی قابل ملاحظه هم نداشته باشه مضره! مثل همین نت! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده