Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دوران دانشجویی، هم خونه ای هام هی میکشیدن، منم هی با حسرت نیگاشون میکردم...:smiley (18)::164: لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دوران دانشجویی، هم خونه ای هام هی میکشیدن، منم هی با حسرت نیگاشون میکردم...:smiley (18)::164: وای من حتی تصورشم مشکله برام!!! بین سیگاری ها زندگی کردن سخته پس بچه های خوابگاه ما خیلی + بودن!فقط یه چند تا معماری داشتیم که هر از گاهی بساط داشتن بعدش اسفند دود میکردن که بوش محو بشه! لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ وای من حتی تصورشم مشکله برام!!! بین سیگاری ها زندگی کردن سخته پس بچه های خوابگاه ما خیلی + بودن!فقط یه چند تا معماری داشتیم که هر از گاهی بساط داشتن بعدش اسفند دود میکردن که بوش محو بشه! ساده ایاااااااااااا سیگار که کار خوبشون بود لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ وای من حتی تصورشم مشکله برام!!! بین سیگاری ها زندگی کردن سخته پس بچه های خوابگاه ما خیلی + بودن!فقط یه چند تا معماری داشتیم که هر از گاهی بساط داشتن بعدش اسفند دود میکردن که بوش محو بشه! آورین آورین یه فروند بچه مثبت یافت شد - - - Updated - - - ساده ایااااااااااااسیگار که کار خوبشون بود آخه تو فضای سبزی؟؟:vahidrk: ای مخرب محیط زیست:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ آورین آورین یه فروند بچه مثبت یافت شد - - - Updated - - آخه تو فضای سبزی؟؟:vahidrk: ای مخرب محیط زیست:icon_pf (34): دوستام مخرب بودن لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دوستام مخرب بودن بعضی ها نام کاربریشون رو به شکل بسیار بوداری می تغییرن لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ بعضی ها نام کاربریشون رو به شکل بسیار بوداری می تغییرن 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان گرامی خواهش میکنم اسپم نکنید. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ من از سیگار کشیدن و قلیون کشیدن و مصرف مواد مخدر حتی در حد تففن هم بیزارم... تاحالا هم لب به هیچ کدوم نزدم و دارم زندگی هم میکنم پس بدون این مواد هم میشه زندگی کرد. تو دوران راهنمایی و دبیرستانم کسایی بودن که سیگار میکشیدن یا بدتر از اون شیشه مصرف میکردن. من همیشه سعی کردم خودمو از این افراد دور نگه دارم چون واقعا رو آدم تاثیر میذارن. پس بهتره اگه حس میکنیم ممکنه تاثیر بگیریم حتی یه درصد،خودمونو از این جمعها دور کنیم. به چشم خودم دیدم که مصرف این مواد رو وضعیت درسی تاثیر بسیار بدی داره و تو اخلاق و رفتار آدمم تاثیر میذاره. آدمو از زندگی دور میکنه. خلاصه اینکه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از اول طرفش نریم بهتره تا اینکه بریم و ببینیم اشتباه کردیم.خیلیا گفتن یه بار میکشیم یا تفریحیه ولی معتاد شدن بهشو حالا هر کاری میکنن نمیتونن ترکش کنن. خودمونو با مسایل دیگه سرگرم کنیم تا از این چیزا دور باشیم بهتره. خوب خیلی نصیحت کردم دیگه بسته.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ با دیدن این کلیپ دیگر سیگار نخواهید کشید! در این کلیپ با یک دستگاه شبیه ساز ریه نشون می ده که تنها 400 نخ سیگار می تونه چه بلای وحشتناکی سر ریه انسان بیاره ! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ 3 ماهه سیگار رو ترک کردم دست شقایق درد نکنه از معایب و مزاریای ترک سیگار می گی؟ من شنیدم اونایی که ترک می کنن خیلی عصبی می شن... آره؟ 2 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یه خاطره بگم یکی از دوستای خرم چطوری سیگاری شد!!! تو یه مسافرت مجردی (من نبودم اینو) تو ویلای یکی از دوستان ,5 نفر بودن که 4 تاشون سیگاری بودن خلاصه اولش 4 5 باکس سیگار می خرن بره تا اخر مسافرت وقتی میره قسمت خرج نگو این بنده خدا یکی دو نخ همینجوری می کشه اینا هم میان سرش کلاه بزارن که بره همه باکس ها سهم بگیرن ازش!! اینم اول زیر بار نمیره اخرش که میبینه زوریه از حرص بچه ها یکی دو روز اخر میگیره نگو حدود 30 40 نخ (شایدم بیشتر)سیگار میکشه که مثلا به ازای پولش سیگارشم کشیده باشه!!!!:ydm47612zsesgift969:2i1d1co: دیگه بعدشم سیگاری میشه ازونا که روزی یکی دو پاکتو راحت دود می کنه در روز , خلاصه حماقت من اینجوریشو ندیده بودم!!!:vahidrk: ولی کار من سخته به خدا! از بچه های فامیل بگو تا دوستام که با همشون در ارتباطم همگی از دم سیگارین به جز من بیچاره فک کن سال ها مجبور باشی که مهمونی بری (با این نوشیدنی های پر من الکحول خصوصا!)باغ و صحرا بری شمال بری تو ماشین بشینی دانشگاه بری خلاصه هر غلطی بکنم بو گند دود سیگار رو باید تحمل کنم :84eb3ampc0vsywihe0i:w821::cry2: ولی اگه از من بپرسن یکی از ویژگی های شخصیتیت که بهش افتخار می کنی چیه میگم سیگار نمی کشم!!! 6 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یه چیز دیگه هم بگم ,به یه سیگاری وقتی بگی بابا نکش میمیری اخرش سرطان می گیری و اینا در جواب عموما به من گفته که بلاخره همه میمیریم پس باید تا اونجایی که میشه لذت برد از عمر منم با سیگار لذت میبرم باید بگی باباجان اره هممون میمیریم ولی مرگ داریم تا مرگ!یکی مثل مامان بزرگ من شب تو خوابش سکته قلبی میکنه به راحتی میمیره شب قبلشم خوش و شاد و سلامت بوده هیچ چی رو هم از مرگ نمی فهمه یکی مثل دایی دوستم از بس هر روز فست فود می خورده اخرش سرطان میگیره و مرضش طوری بوده که سرطانه میزنه به نخاعش و دیگه اخرش زخم بستر میگیره باید یکی رو میاوردن زخماشو میتراشیده و بره دست شویی رفتن فک کن در سن 40 50 سالگی وقتی اون همه ادم غرور داره کنترل نداشته باشه و سر جای خودش ......... اره هممون میمیریم ولی نحوه مردن مهمه .به قولی یکی از دوستان من از مرگ ترسی ندارم ولی از زجر کش شدن می ترسم:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یکی از دوستای من از 13 سالگی سیگار می کشه.... رفته بودیم با هم بییرون...من ماشین برداشتم...گفت مهناز نگه دار سیگار بخرم....گفتم برو بخر...اما نه جلوی من می کشی نه تو این ماشین..... بهش هم می گم آخه دختر واسه چی سیگار می کشی می گه بی اعصابم.... درضمن جلو چاق شدنم رو هم م ی گیره بی اعصابی برو پیش ورانشناس....می خوای لاغر شی برو پیش دکتر تغذیه 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یکی از دوستای من که سیگاری بود می گفت تو خانواده 5 نفریمون فقط خواهر 8 ساله ام سیگار نمیکشه. هر روزم ماسکای مختلف میزد به صورتش که خراب نشه آخه دختر ریه ات که داغون شده :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ سیگار خوبه .بکشید روزی چن تا میکشی؟! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من اگه سیگار بکشم کلا به بادِ فنــــــــــــــــا میرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده