رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سیگار که سردرد نمیاره.خودش دوای سردرده

اتفاقا به نظر من ورزش ضررش بیشتر از سیگار هست.خطرش هم بیشتر هست:yes:

:w58:

اعتماد به نفس بالایی داری ها!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 320
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حمید ناراحت نشیا اصلا قصد ناراحتی شما رو ندارم ولی خیلی بدآموزی داری! :icon_pf (34):

ناراحت نمیشم.من وکیل سیگار هستم:texc5lhcbtrocnmvtp8

سیب مفیدتره! :a030:

سیگار مفید تره:yes:

حمید جان من نمیدونم درسته..اما فکر میکنم هر چیزی ارزش تجربه کردن حتی به اندازه سی ثانیه هم نداشته باشه

اگه سیگار کشیدن یه نیاز ژنتیکی بود حرفت درست بود اما تو داری خودتو گول میزنی

در کنار اینکه من صفحه قبلم گفتم اعتیاد روانی به هرچیزی حتی اگه چندان مضر نباشه هم خطرناکه و در دراز مدت بخشی از کارکرد روحی و جسمی رو ضعیف میکنه

میخواد این اعتیاد به قلیون باشه، میخواد به اینترنت باشه یا حتی به کوهنوردی !:a030:

درسته.منم اعتیاد ندارم به سیگار

• Like 1
لینک به دیدگاه
میشه بگی وقتی یک ماشین میخری، چرا وقتی خط روش میوفته دلت میسوزه؟

چرا همین از نمایشگاه خریدی محکم نمیزنیش به تیر چراغ برق؟

بالاخره یه روزی اوراق میشه دیگه...:ws38:

حالا مگه من خودمو میزنم به درو دیوار؟؟؟مثالت بی‌ ربط بود! در ضمن من هیچ وقت دلم واسه خطو خش جزعی‌ ماشین نمیسوزه همیشه معتقدم ماشین بی‌ خطو خش ماشین بچه سوسولاست:ws37:
لینک به دیدگاه
فروغ تو که نمیدونی چیه.سیگار رو باید به موقع کشید.میدونی بهترین مواقع برای کشیدن سیگار کیه؟؟

1-بعد از پیک سوم مشروب.یعنی این اخرشه دیگه

2-بعد از خوردن غذا.هر وعده ای باشه فرق نمیکنه

3-هنگام رانندگی

4-در سفر مخصوصا طبیعت و کوه و دریا

5-توی سرما

6-آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است///// سیگار بعد چایی،چایی بعد سیگار

:texc5lhcbtrocnmvtp8من به خودم قول دادم دود رو بذارم کنار یه زمانی.زمانش هم موقعی هست که یه بار ماری جوانا بکشم.بعدش دیگه کلا دود رو میذارم کنار.احتمال اینکه امسال این اتفاق بیفته بسیار زیاد میباشد:a030:

نه نکش:no: دوست من با ماری جوانا شروع کرد با اکس تموم کرد!! افسردگی شدید داره الان یه جورایی فقط نفس میکشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3
  • Like 4
لینک به دیدگاه

من چند وقت پیش دوباره سیگار کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

تو همین تاپیک گفته بودم دیگه نمی کشم ولی...

سرگیجه مزخرفی هم گرفتم...الکی الکی از سیگار خوشم اومده فرصت امتحانش پیش بیاد ازش نمیگذرم

نمیدونم چرا هر دفه هم برام تازگی داره...

...بابا من خیلی بیجنبم و خبر نداشتم:viannen_38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من چند وقت پیش دوباره سیگار کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

تو همین تاپیک گفته بودم دیگه نمی کشم ولی...

سرگیجه مزخرفی هم گرفتم...الکی الکی از سیگار خوشم اومده فرصت امتحانش پیش بیاد ازش نمیگذرم

نمیدونم چرا هر دفه هم برام تازگی داره...

...بابا من خیلی بیجنبم و خبر نداشتم:viannen_38:

کشیدنش بد نیست.این که اون تو رو کنترل کنه بده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

چون در اکثریت غریب به اتفاق همین اتفاق میفته ما ترجیح میدیم به همه پیشنهاد کنیم کلا طرفش نرن. چون از هزار تا یکی پیدا میشه افسارو بگیره دستش. این چیزا هم ادعا نداره. به قول شاهین تو 5 تا چیز ادعا نزن! زن و موتور و عرق و بنگ و دعوا. من سیگارم تو همین داستان قرار میدم. خیلی به خودت مغرور بشی که من میتونم کنترلش کنم به یه جایی میرسی و پیش خودت میگی که من که میتونم کنترلش کنم پس هر وقت بخوام هم میکشم. خدا نکنه موقعیتشم داشته باشی. مثلا دانشجو بشی یا از خانواده دور باشی. یهو به خودت میای میبینی روزی یه پاکت میکشی. دیگه نمیتونی خودتو گول بزنی که نه من سیگاری نیستم. خودتم باهاش کنار میای. البته امیدوارم شما اینطوری نشی حمید جان. کلی دارم میگم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
چون در اکثریت غریب به اتفاق همین اتفاق میفته ما ترجیح میدیم به همه پیشنهاد کنیم کلا طرفش نرن. چون از هزار تا یکی پیدا میشه افسارو بگیره دستش. این چیزا هم ادعا نداره. به قول شاهین تو 5 تا چیز ادعا نزن! زن و موتور و عرق و بنگ و دعوا. من سیگارم تو همین داستان قرار میدم. خیلی به خودت مغرور بشی که من میتونم کنترلش کنم به یه جایی میرسی و پیش خودت میگی که من که میتونم کنترلش کنم پس هر وقت بخوام هم میکشم. خدا نکنه موقعیتشم داشته باشی. مثلا دانشجو بشی یا از خانواده دور باشی. یهو به خودت میای میبینی روزی یه پاکت میکشی. دیگه نمیتونی خودتو گول بزنی که نه من سیگاری نیستم. خودتم باهاش کنار میای. البته امیدوارم شما اینطوری نشی حمید جان. کلی دارم میگم.

ابوالفضل جان درسته من سنم اندازه شما نیست.اما منم دانشجو بودم 4 سال.دور از خانواده بودم.حتی بعضی روزا به 2 پاکت هم میرسید.اون موقع وینستون قرمز میکشیدم تازه ولی حالا چون اسم دارم دیگه اسی میکشم.خودمم سیگار سبک پیشم بهتره.اما همین الان هم میتونم نکشم.میدونی چرا چون از همون اول اینجوری قرار گذاشتم با خودم و بهش پایبند بودم

اتفاقا بعضی وقتا بچه ها به من میگن تو ترک نمیکنی چون نمیتونی.اما من بهشون میگم اصلا بحث سر نتونستن نیستن.سر نخواستن هست.من نمیخوام سیگار نکشم،چون بهم لذت میده

خدایی ابوالفضل جان بعد اینکه غذا خوردی چیزی بهتر از سیگار پیدا میشه؟:a030: هر پکی که میزنی لذت بخشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
ابوالفضل جان درسته من سنم اندازه شما نیست.اما منم دانشجو بودم 4 سال.دور از خانواده بودم.حتی بعضی روزا به 2 پاکت هم میرسید.اون موقع وینستون قرمز میکشیدم تازه ولی حالا چون اسم دارم دیگه اسی میکشم.خودمم سیگار سبک پیشم بهتره.اما همین الان هم میتونم نکشم.میدونی چرا چون از همون اول اینجوری قرار گذاشتم با خودم و بهش پایبند بودم

اتفاقا بعضی وقتا بچه ها به من میگن تو ترک نمیکنی چون نمیتونی.اما من بهشون میگم اصلا بحث سر نتونستن نیستن.سر نخواستن هست.من نمیخوام سیگار نکشم،چون بهم لذت میده

خدایی ابوالفضل جان بعد اینکه غذا خوردی چیزی بهتر از سیگار پیدا میشه؟:a030: هر پکی که میزنی لذت بخشه

ما هم نگفتیم حال نمیده. کافیه سیگاری باشی تا بفهمی چه حالی میده. ولی قرار نیست اینجا ترویجش کنیم چون مثل شما خیلی کم پیدا میشه که افسار سیگارو تو دستش بگیره. واسه همین به همه میگیم از بیخ نکیشین.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما هم نگفتیم حال نمیده. کافیه سیگاری باشی تا بفهمی چه حالی میده. ولی قرار نیست اینجا ترویجش کنیم چون مثل شما خیلی کم پیدا میشه که افسار سیگارو تو دستش بگیره. واسه همین به همه میگیم از بیخ نکیشین.

اره حق با شماس.بهتره کسی نکشه.البته سیگار هم نباشه جاش چیزای دیگه میاد

چند ماه پیش که پسر عموم از سوئذ اومده بود یه بسته هایی اورده بود با خودش که ناس بسته بندی بود.تو سوئد و نروژ سیگار کشیدن ممنوع هست.میگفت خیلی هم فروش داره اینا چون مردم نمیتونن سیگار بکشن.بعد رنگ بندی هم داشت.بعضی هاش لایت بود مثلا، سیاهش مثلا سنگین بود.زنونه هم داشت حتی.

خب ببین کسی که سیگاری هست میتونه از اینا مصرف کنه چون دیگه حداقل ریه اش نابود نمیشه.ولی من خوشم نمیومد ازش.خیلی تلخ بود و میسوزوند.

پزشکا هم خیلی تاکید میکنن که به جای سیگار از اینا استفاده بشه.جایگزین خوبی هست

• Like 1
لینک به دیدگاه

دقیقا اتفاقی که برای شما افتاده!

همه موفقیت های زندگی و همه شادی و انرژیت و از سیگار میبینی!!

این یعنی همین چیزی که گفتی دیگه عمیقا داره کنترلت میکنه!

عذرخواهی میکنم که اینو میگم ولی اعتیادت بالاست..:yes:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دقیقا اتفاقی که برای شما افتاده!

همه موفقیت های زندگی و همه شادی و انرژیت و از سیگار میبینی!!

این یعنی همین چیزی که گفتی دیگه عمیقا داره کنترلت میکنه!

عذرخواهی میکنم که اینو میگم ولی اعتیادت بالاست..:yes:

نه اینکه با کشیدن سیگار شاد میشم نه.منظورم این بود من از اون دسته نیستم که وقت ناراحتی به سیگار پناه میبرم.تنها موقعی که سیگار واقعا بهم کمک کرد و هیچ شکی هم در اون ندارم شب یه امتحان بود که هیج نخونده بودم.8 صبح امتحان داشتم از ساعت 1 شب شروع کردم به خوندن تا 7:30 خوب یادمه.خرما،چای و سیگار من و سرپا نگه داشت اون شب تا صبح یه کله خوندم.وگرنه من از سیگار انرژی نمیگیرم که.برام یه لذتی داره.اینکه از سیگار انرژی بگیرم یا شادم کنه تا حالا واسم پیش نیومده.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه کجا کشیدی

کی کشیدی

چطور کشیدی

چی کشیدی

:JC_thinking:

یه بار وقتی 11 سالم بود ... یه بارم دو سه سال پیش :53tnkbetm2eof1u84pj

بار اول که فقط یه پک اونم در حد خفگی که مامانم همون لحظه پیداش شد یکی زد تو گوشم :viannen_38:

که از جیب کارگر خونمون کش رفتم .. داشت دیوار درست یکرد منم از جیبش برداشتم :ydm47612zsesgift969

دفه ی دومم با دوستام ... محض مسخره بازی :53tnkbetm2eof1u84pj

اگه بوی بد نمیداد چیز خوبی بود :biggrin:

گلو رو هم خیلی میسوزونه :viannen_38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه بار وقتی 11 سالم بود ... یه بارم دو سه سال پیش :53tnkbetm2eof1u84pj

بار اول که فقط یه پک اونم در حد خفگی که مامانم همون لحظه پیداش شد یکی زد تو گوشم :viannen_38:

که از جیب کارگر خونمون کش رفتم .. داشت دیوار درست یکرد منم از جیبش برداشتم :ydm47612zsesgift969

دفه ی دومم با دوستام ... محض مسخره بازی :53tnkbetm2eof1u84pj

اگه بوی بد نمیداد چیز خوبی بود :biggrin:

گلو رو هم خیلی میسوزونه :viannen_38:

دو سال پیش چطور لو رفتی :JC_thinking:

بابا ملت الان دوست هاشون رو میبرن صبح تا شب پیششون می خوابه:whistle:

خانواده نمی فهمه

شما چطور یه سیگار رو نتونستی قاییییم کنی :girl_blush2:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...