رفتن به مطلب

مسابقه عکس شهرسازی با موضوع شهر در شب

به نظر شما کدوم عکس بهترینه؟  

79 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدوم عکس بهترینه؟

• 37
    • 17
    • 5
    • 20

ارسال های توصیه شده

خوب اگه میدونستیم مسابقه هست شاید شرکت میکردیم :banel_smiley_4:

مگه مخفی بوده که نمیدونستی.........:ws52:

خب عمران و شهرساز نداره یک سر میزدی تو تالارشون میفهمیدی دیگه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 70
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به عكس شماره سه راي دادم كه بيشترين اراباط رو با فضاي شهري داشت

واقعا جالبه شماره سه كه بيشترين ارتباط رو داره كمترين راي رو هم داره :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
کدوم یکی متناسبه که اون باشه؟:ws52:

خب نظرات سلیقه ای هستش. ولی فکر کنم عکس های دیگه ارتباط بیشتری با موضوع مسابقه دارن. :ws52: و جالبه که عکس 3 که فکر کنم بیشترین ارتباط رو داره کمترین رای رو داشته :ws3:

تو عکس 1 که ارتباطی با موضوع مسابقه ندیدم :ws52:

به نظرم اون عکس نباید تو مسابقه شرکت داده میشد. حتی عکس از یه بنای خالی تو شب هم نمیتونه متناسب با موضوع مسابقه باشه، ولی باز قابل قبول تر هستش نسبت به این عکس.

البته شایدم اشتباه از من باشه و یا شاید به خاطر تعداد کم عکس های مسابقه، این عکس هم تو نظرسنجی گذاشته شده (که اگه این عامل باشه به نظرم درست نبوده. حتی دوتا عکس هم باشه ولی مرتبط باشه بهتر از این حالته)

بازم میگم اینا فقط نظر شخصیم بود و شایدم اشتباه باشه برداشتم.

فکر کنم صاحب عکس شماره 1 بعد از تموم شدن مسابقه بیاد گردنمو بزنه. :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظر من واسه اينكه يك كم راي ها تخصصي تر بشه بزاريد هركي يه توضيحات اجمالي در مورد عكسش بده تا بهتر بشه تصميم گرفت

فکر خوبیه

از مسابقه بعدی میتونیم اجراش بکنیم

البته چون غیر شهرسازا هم توی این مسابقات شرکت میکنن خیلی هم نمیشه از جنبه تخصصی وارد شد و توضیحات خیلی تخصصی رو ازشون انتظار داشت. اما میتونن توضیحات مختصری در حد چند جمله کوتاه ارائه کنن.

از سوی دیگر هم باید توجه داشته باشیم که عکس باید گویای همه مطالب باشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

درسته ،جالب میشه وقتی یک عکس شهرسازی گذاشت و هرکس متناسب با تخصصش نه لزوما شهرسازی نظر بده،شاید معیار های جدیدی دستمون بیاد از جنبه های مختلف.

به نظر من واسه اينكه يك كم راي ها تخصصي تر بشه بزاريد هركي يه توضيحات اجمالي در مورد عكسش بده تا بهتر بشه تصميم گرفت

• Like 4
لینک به دیدگاه

این عکسا چیه ؟

باز من یه ده روزی نبودم واسه خودتون مسابقه عکس راه انداختید ؟

این چه عکسی از شهره !!!

حمید جان وقتی مسئول مسابقه ای باید سطح عکسا رو مشخص کنی ، شهر در شب باید نمایه شهری و کیفیت مشخص داشته باشه

منم رای نمیدم

• Like 4
لینک به دیدگاه
این عکسا چیه ؟

باز من یه ده روزی نبودم واسه خودتون مسابقه عکس راه انداختید ؟

این چه عکسی از شهره !!!

حمید جان وقتی مسئول مسابقه ای باید سطح عکسا رو مشخص کنی ، شهر در شب باید نمایه شهری و کیفیت مشخص داشته باشه

منم رای نمیدم

دوستان عزیز توجه داشته باشن که منظور از شهر در شب ، کلیت یه شهر در شب نیست! اون موقع باید هلیکوپتر سوار شد از بالا عکس انداخت.

فضاهای شهری در شب بیشتر منظور مسابقه بوده است.

عکس شماره 1 : یک المان کالبدی شهر که احتمالا نشانه هم هست در تعامل با آسمان در یک هوای ابری رو نشون میده

عکس شماره 2: یه پرسپکتیو از یک پل به عنوان فضای شهری نورپردازی شده رو نشون میده + فعالیت

عکس شماره 3: که مسیر تجاری هست در فضای عصرگاهی

عکس شماره 4: جداره نورپردازی شده میدان نقش جهان در شب را پرسپکتیو قاب شده توسط آب های روی حوض هست.

معیار های نظردهی هرکسی متفاوته .

اما هر چهار عکس تونستند در قالب "شهر در شب" قرار بگیرند و دوست خوبمون حمید به درستی عکسا رو انتخاب کرده.

به احتمال زیاد کیفیت عکسهای ارسالی به طور کلی پائین بوده و معیارهای مسابقه رو رعابت نکردند که فقط 4 عکس تونستند بیان تو نظرسنجی.

حالا شما با همین وضع موجود رای خودتون رو اعلام کنید.

:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

• Like 6
لینک به دیدگاه

ببخشید نمیخواستم چیزی بگم ولی دیدم خیلیا دارن با بی انصافی فقط عکسارو میکوبن و میرن

عکسا بی کیفیتن چون احتمالن با دوربین حرفه ای و توسط آدمای حرفه ای گرفته نشدن

اینا فقط زاویه دید چنتا آدم به زعم خودشون از شهر و فضاش تو شبه

حالا یکی تاکیدش رو آسمونه یکی رو نشونه های شهری و یکی دیگم رو فعالیت

غلط یا درست این عکسا الان اینجان...بد یا خوب بچه ها زحمت کشیدن و سعیشون واسه ارتباط موضوع با عکس کردن

خوب یادمه بالای 10 روز حمیدجان هر روز تاپیک فراخوان مسابقه عکسو آپ میکردن که بچه ها بیان و شرکت کنن

احتمالا استقبال اونقدر کم بوده که مجبور شدن به این سطح پایین!!! بسنده کنن...شما به بزرگیه خودتون ببخشین و اگه خیلی به نظرتون عکسا چیپ و بیربطن همون رای ندادن کافیه.

دیگه تو ذوق نزنین خواهشا...

به من یکی که خیلی برخورد

ازین به بعد سعی میکنم با عکسای ضعیفم کیفیت مسابقاتو پایین نیارم...اینبار هم اشتباه کردم

مسابقات بعدیو به عکسای حرفه ای شما واگذار میکنم

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببخشید نمیخواستم چیزی بگم ولی دیدم خیلیا دارن با بی انصافی فقط عکسارو میکوبن و میرن

عکسا بی کیفیتن چون احتمالن با دوربین حرفه ای و توسط آدمای حرفه ای گرفته نشدن

اینا فقط زاویه دید چنتا آدم به زعم خودشون از شهر و فضاش تو شبه

حالا یکی تاکیدش رو آسمونه یکی رو نشونه های شهری و یکی دیگم رو فعالیت

غلط یا درست این عکسا الان اینجان...بد یا خوب بچه ها زحمت کشیدن و سعیشون واسه ارتباط موضوع با عکس کردن

خوب یادمه بالای 10 روز حمیدجان هر روز تاپیک فراخوان مسابقه عکسو آپ میکردن که بچه ها بیان و شرکت کنن

احتمالا استقبال اونقدر کم بوده که مجبور شدن به این سطح پایین!!! بسنده کنن...شما به بزرگیه خودتون ببخشین و اگه خیلی به نظرتون عکسا چیپ و بیربطن همون رای ندادن کافیه.

دیگه تو ذوق نزنین خواهشا...

به من یکی که خیلی برخورد

ازین به بعد سعی میکنم با عکسای ضعیفم کیفیت مسابقاتو پایین نیارم...اینبار هم اشتباه کردم

مسابقات بعدیو به عکسای حرفه ای شما واگذار میکنم

سارا جان حرفات کاملا متین و درست بود. :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

بسیار بسیار بجا بود. :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

خودتم که نظر منو عابدی رو خوندی ...

منتظر عکسای بعدیت توی همه مسابقاتمون هستیم :hapydancsmil:

ینی زوریه :(87):

• Like 5
لینک به دیدگاه
سارا جان حرفات کاملا متین و درست بود. :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

بسیار بسیار بجا بود. :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

خودتم که نظر منو عابدی رو خوندی ...

منتظر عکسای بعدیت توی همه مسابقاتمون هستیم :hapydancsmil:

ینی زوریه :(87):

ششب آقای شیخ:rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب دوستان عزیز این مسابقه شهرسازی به پایان رسید...

حالا میرسیم به اعلام نفر برتر:

نفر اول با عکس شماره 1: Ssara

نفر اول 100 امتیاز + مدال بهترین عکاس akkasi.gif

و این هم دیگر شرکت کنندگان:

عکس شماره 2: Gizmo

عکس شماره 3: s_solhjou

عکس شماره 4: omid vakili

از تمامی دوستانی که شرکت کردند تشکر میکنم.امیدوارم دفعات بعدی سطح مسابقه رو بالاتر ببریم که اعتراضی نشه دیگه.راستی از نفر اول خواهش میکنم راجع به عکسش توضیح بده

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود بر همه ی دوستان عزیز :flowerysmile:

اول از همه کسانی که بهم رای دادن تشکر می کنم! :a030:

بعد هم از حمید شهرساز و نوترون و شیخ که از هر 4 عکس حمایت کردن تشکر می کنم! :w16:

حالا بریم سریم دفاعیه:

راستش از بس زدین تو سر عکس مظلوم میترسم دفاعیه بدم :icon_pf (34):

این عکس مربوط میشه به یکی از شهرهای لارستان فارس! :w16:

اواخر مرداد هم این عکس رو گرفته بودم!

یکی از بچه ها گفت شاید بخاطر کمی عکس ها عکس من قبول شده! خب راستش تا جایی که من یادمه در اولین ساعت استارت تاپیک عکس رو فرستادم چون آماده داشتم :hanghead:

اگر هم بهم می گفتن عکست درست نیست یکی دیگه میاوردم جاش! :w16:

بچه ها گفتن عکس بیشتر آسمونه! قبول دارم ولی باید این رو بدونید که مهمترین قسمت این شهر همون کوه رنگیه که تو عکس نشون دادم.هر شهر مسلما نمادی داره که اینجا هم ایجوری شناخته میشه.

این عکس از رو پشت بوم خونه ی یکی از دوستانم گرفته شده!

اینم نمای روز از این محل!

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

حالا اگه باز هم اعتراضی هست بگین تا جایی که میتونم پاسخ گو خواهم بود! :w16:

در نهایت این رو هم میگم اگه واقعا فکر می کنید عکسم معیارهای درست رو نداشت من با کمال میل حاضرم مدال و امتیازم رو بدم به عکس چهارم! :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...