azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ در ذهن آشفته ام مست٬به دنبال خاطرات تو می گردم تا با آنها کمی آرام بگیرم راستی برایت بگویم از وقتی که رفتی چشمهایم همانند یک کودک بچه خودشان را خیس می کنند یادت هست وقتی که خیس می شدند... با دستهای کوچکت روی چشمهایم می گذاشتی تا آرام بگیرند٬ من که خوب یادم هست دیشب با همان چشمهای خیس پشت پنجره رفتم گفتم شاید تو٬ نمی دانم کجا٬ پشت پنجره باشی تا انعکاس صورت ماهت را در ماه ببینم مثل همیشه که دلتنگت می شدم تا صبح نشستم اما نیامدی.... 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ از خانه بیرون می زنم اما کجا امشب شاید تو می خواهی مرا در کوچه ها امشب پشت ستون سایه ها روی درخت شب می جویم اما نیستی در هیچ جا امشب می دانم اری نیستی اما نمی دانم بیهوده می گردم بدنبالت ‚ چرا امشب ؟ هر شب تو را بی جستجو می یافتم اما نگذاشت بی خوابی بدست آرم تو را امشب ها ... سایه ای دیدم شبیهت نیست اما حیف ایکاش می دیدم به چشمانم خطا امشب هر شب صدای پای تو می آمد از هر چیز حتی ز برگی هم نمی اید صدا امشب امشب ز پشت ابرها بیرون نیامد ماه بشکن قرق را ماه من بیرون بیا امشب گشتم تمام کوچه ها را ‚ یک نفس هم نیست شاید که بخشیدند دنیا را به ما امشب طاقت نمی آرم ‚ تو که می دانی از دیشب باید چه رنجی برده باشم ‚ بی تو ‚ تا امشب ای ماجرای شعر و شبهای جنون من آخر چگونه سرکنم بی ماجرا امشب 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ گـوش کن لعنـتی... این که من می کـشم، درد بـی تو بودن نیـست! تـاوان با تو بـودن استـ...... 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ به سلامتی قدیمیا که یه بار هم به عشقشون "خوجگل,جوجو,عسیس,عسل,جیگر"نگفتن، ولی سالهای سال عاشقانه زندگی کردن! 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ به سلامتي همه اونايي که با هم پير شدن ولي از هم سير نشدن..... 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مــــــرور میکـنم خاطراتـــــــــــمان را اما مگر کپی برابر اصل میشود؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ پشیمانم از اینکه عاشق شدم ، نفرین نمیکنم تو را ، دل دیوانه ام باز هم در پی توست.... 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ دلـتــــ , حـتـے از دلتـنـگـے مـهـيـبـــ ايـن روزهــايـم هـــمـ بـے خبـــــر اســتــــ...؟!! وقـتـے قــلبـتــــ از ايــن شــبـــ گـــريـهـ هـــاے پـــائـــيـــزے هيــــچ نـمـے دانــــد..؟!! 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ یـادت نخـواهـم انـداخت که برگـردی ! اگر مهّـم بـاشم یـادت خـواهـم مـانـد ...! 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ عاقبت يك جايي..يك وقتي.. به قول شازده كوچولو: دلت اهلي يك نفر مي شود...! 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یــه نیمکــت تنـها یــه شـعـله ی خـاموش یــه لحظه یـک رویــــــــا من و تو در اغوش یــه یادگــار از عــشق رو تن درخت پــیـــــر یــه قــــــصــه ی کوتاه ای واای از این تقــــدیـر 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ از آرزوهایم قایقی میسازم و می اندازم آن را در آب از باد سوالی می پرسم آیا به مقصد می رسد این بار؟ 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بــاران باشد٬ تـــو باشی ٬ یک خیابان بــــی انتها باشد ... به دنیـــا می گویم خداحافظ 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ بزرگتر که شدیم مدادهایمان هم به تکامل رسیدند شدند خودکارهایی بی رحم تا یادمان بدهند هر اشتباهی پاک شدنی نیست... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ شبیه کسی شده ام که........ پشت دود سیگار شب با خود میگوید.... باید ترک کنم.... سیگار را........... خانه را....... ... زندگی را...... و باز پکی دیگر میزند... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ تنهايي را دوست دارم... بي دعوت مي آيد . . . بي منت مي ماند... بي خبر نميرود . . . !!! 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ مـُـسـآفـر کناری ام که پـیـاده شـد پـنـجـره ای گـیـرم آمـد بـاقـے مـسـیـر را گـریـسـتـم.... 3 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ,,,, ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, اندکی در زیر این باران بمان ابر را بوسیده ام تا بوسه بارانت کند. 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ یادت... پرچم صلحیست، میان ِ شورش ِ این همه فکر... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده