blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ انـدوه که از حــد بگــذرد جایش را میدهد به یک بی اعتنایی مـزمـن! دیـگه مـهـم نـیـســت بـودن یا نـبـودن! دوست داشتن یا نـداشتن! دیگه حسی تو رو به احساس کردن نمی کشاند! در آن لحظه فـقـط در سکوت غـرق میشـی و فقط نـگـاه میکـنی, نـگــــــــــاه…..! 5 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ اگر کلمه دوستت دارم نمایشگر عشق خدایی من نسبت به توست اگر کلمه دوستت دارم راضی کننده و تسکین دهنده قلبهاست اگر کلمه دوستت دارم پایان همه جدایی هاست اگر کلمه دوستت دارم نشانگر اشتیاق راستین من نسبت به توست اگر کلمه دوستت دارم کلید زندان من و توست پس با تمام وجود فریاد میزنم * دنیای زیبای من دوستت دارم * 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ هنگامی كه دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم كه درهای باز را نمی بینیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ برای تو : ((رویایم روزهایی ارغوانی تر از رهایی ست . می آید . رعد و رگبار من و تو روزی آرامش یک نارون می شود زیر شرشر باران! بهترین روزمان در راه است....منتظر باش!)) دعا کنیم برای هم ...لطفا... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دانستی اگر سوز شبانروز مرا دامن نزدی آتش جانسوز مرا از خنده دیروز حکایت چه کنی بازآی و ببین گریه امروز مرا . . . 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ شـکستند اگر قاب یــاد مــرا دل شیشه دارم بلورم هنوز اگــر غصه بارید از مـاه و سال به یاد گذشته صبورم هنوز زچشمت اگرچه که دورم هنوز پر از اوج و عشق و غرورم هنوز______ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ بلبل صفت نيستم كه برهرشاخه اي غوغاكنم شمعم وميسوزم وجان رافدايت ميكنم ، روزگاري است كه من طالب رخسارتوأم فكر من باش دراين شهر گرفتارتوأم گفته بودي كه طبيب دل بيمار مني پس طبيب دل من باش كه بيمارتوأم... 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ هر شعر گریز از یک گناه بود هر فریاد گریز از یک درد و هر عشق گریز از یک تنهایی عمیق افسوس که تو هیچ گریزگاهی نداشتی...! 1 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ حتی .. این ساعت لعنتی هم میفهمد که نیستی ... همین دو ساعت پیش بوده که نامهربانی یاس... تنهایی را به من هدیه دادی و در آغوش جدایی فررورفتی ... بعد از رفتنت همه دنیا به من دروغ میگویند واشکهای بی پناهی ام را به تمسخر میگیرند نمونه اش همین ساعت!!!! با دهن کنجی به من میگوید یک دقیقه است که رفتی! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ لحظه رفتنت یـادت هست؟؟ گفتی نگاهم نکن!! بـی وفــا مگرندانستی اشــکهایم کـــــورم کرده اند؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه تو می مانی نه اندوه و نه ، هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود ، قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم ، خواهد رفت آن چنانی که فقط ،خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود ، جامه اندوه مپوشان هرگز!!! تو به آیینه نه آیینه به تو ، خیره شده است تو اگر خنده کنی ، او به تو خواهد خندید و اگر بغض کنی آه از آیینه دنیا ، که چه ها خواهد کرد گنجه دیروزت ، پر شد از حسرت و اندوه و چه حیفبسته های فردا ، همه ای کاش ای کاش ظرف این لحظه ، ولیکن خالی است ساحت سینه ، پذیرای چه کس خواهد بود غم که از راه رسید ، در این سینه بر او باز مکن تا خدا ، یک رگ گردن باقی است تا خدا مانده، به غم وعده این خانه مده ....... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ تو نمیدانی به خاطرت با گذر زمان از همه دنیا میگذرم ، تا برسد به لحظه ای که دیگر هیچ فرصتی برای در کنار تو بودن نمانده باشد ، آنگاه عشقت را با خودم به آن دنیا خواهم برد ، تا به ساکنان آن دنیا نیز ثابت کنم که بدجور عاشقت هستم… 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ انتظار دیدنت به دشت غم نشسته ام / رها نکن دل مرا ، بیا که دل شکسته ام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ دلگیر نباش دلت که گیر بـاشد رها نمی شوی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بگو دوستم داری تا بشکنم باز هم این سکوت عاشقانه را ، تا غوغا شود درون قلبم عاشقم ، تا آرام شوم باز هم با شنیدن این کلام عاشقانه ات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ بگو دوستم داری تا بشکنم باز هم این سکوت عاشقانه را ، تا غوغا شود درون قلبم عاشقم ، تا آرام شوم باز هم با شنیدن این کلام عاشقانه ات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] گفتــــــــے مے مآنے . . . فقط یـــــــــــآבت رفت بگویے בر شعــــــر هآیـґ ...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ انــــــــــــــگار میدآטּ اωـت . . . בلــــــــــــم رآ میگویґ . . هر ڪـﮧ از رآه میرωـــــــــــــــد בפּرش میزند . . . ! 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ هر چه گفتم بمان من بی تو میمیرم. گفتی برایت مهم نیست..! آری.. برای من هم مهم نیست .. بعد از رفتن تو چه میشود ...؛ به همه ی باورهایم سوگند هیچ چیزی برایم مهم نیست ! فراموشت نمیکنم .. یک کلام ! و این یعنی .. نهایت خوشبختی با خیال ِ تو !!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده