blue berry 5809 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 انـدوه که از حــد بگــذرد جایش را میدهد به یک بی اعتنایی مـزمـن! دیـگه مـهـم نـیـســت بـودن یا نـبـودن! دوست داشتن یا نـداشتن! دیگه حسی تو رو به احساس کردن نمی کشاند! در آن لحظه فـقـط در سکوت غـرق میشـی و فقط نـگـاه میکـنی, نـگــــــــــاه…..! 5
farhatami 1390 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 اگر کلمه دوستت دارم نمایشگر عشق خدایی من نسبت به توست اگر کلمه دوستت دارم راضی کننده و تسکین دهنده قلبهاست اگر کلمه دوستت دارم پایان همه جدایی هاست اگر کلمه دوستت دارم نشانگر اشتیاق راستین من نسبت به توست اگر کلمه دوستت دارم کلید زندان من و توست پس با تمام وجود فریاد میزنم * دنیای زیبای من دوستت دارم * 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 هنگامی كه دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم كه درهای باز را نمی بینیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
farhatami 1390 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 برای تو : ((رویایم روزهایی ارغوانی تر از رهایی ست . می آید . رعد و رگبار من و تو روزی آرامش یک نارون می شود زیر شرشر باران! بهترین روزمان در راه است....منتظر باش!)) دعا کنیم برای هم ...لطفا... 2
blue berry 5809 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 دانستی اگر سوز شبانروز مرا دامن نزدی آتش جانسوز مرا از خنده دیروز حکایت چه کنی بازآی و ببین گریه امروز مرا . . . 1
blue berry 5809 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 شـکستند اگر قاب یــاد مــرا دل شیشه دارم بلورم هنوز اگــر غصه بارید از مـاه و سال به یاد گذشته صبورم هنوز زچشمت اگرچه که دورم هنوز پر از اوج و عشق و غرورم هنوز______ 1
blue berry 5809 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 بلبل صفت نيستم كه برهرشاخه اي غوغاكنم شمعم وميسوزم وجان رافدايت ميكنم ، روزگاري است كه من طالب رخسارتوأم فكر من باش دراين شهر گرفتارتوأم گفته بودي كه طبيب دل بيمار مني پس طبيب دل من باش كه بيمارتوأم... 1
blue berry 5809 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 هر شعر گریز از یک گناه بود هر فریاد گریز از یک درد و هر عشق گریز از یک تنهایی عمیق افسوس که تو هیچ گریزگاهی نداشتی...! 1
"nazanin" 3610 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 حتی .. این ساعت لعنتی هم میفهمد که نیستی ... همین دو ساعت پیش بوده که نامهربانی یاس... تنهایی را به من هدیه دادی و در آغوش جدایی فررورفتی ... بعد از رفتنت همه دنیا به من دروغ میگویند واشکهای بی پناهی ام را به تمسخر میگیرند نمونه اش همین ساعت!!!! با دهن کنجی به من میگوید یک دقیقه است که رفتی! 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 لحظه رفتنت یـادت هست؟؟ گفتی نگاهم نکن!! بـی وفــا مگرندانستی اشــکهایم کـــــورم کرده اند؟؟؟ 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 نه تو می مانی نه اندوه و نه ، هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود ، قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم ، خواهد رفت آن چنانی که فقط ،خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود ، جامه اندوه مپوشان هرگز!!! تو به آیینه نه آیینه به تو ، خیره شده است تو اگر خنده کنی ، او به تو خواهد خندید و اگر بغض کنی آه از آیینه دنیا ، که چه ها خواهد کرد گنجه دیروزت ، پر شد از حسرت و اندوه و چه حیفبسته های فردا ، همه ای کاش ای کاش ظرف این لحظه ، ولیکن خالی است ساحت سینه ، پذیرای چه کس خواهد بود غم که از راه رسید ، در این سینه بر او باز مکن تا خدا ، یک رگ گردن باقی است تا خدا مانده، به غم وعده این خانه مده ....... 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 تو نمیدانی به خاطرت با گذر زمان از همه دنیا میگذرم ، تا برسد به لحظه ای که دیگر هیچ فرصتی برای در کنار تو بودن نمانده باشد ، آنگاه عشقت را با خودم به آن دنیا خواهم برد ، تا به ساکنان آن دنیا نیز ثابت کنم که بدجور عاشقت هستم… 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 انتظار دیدنت به دشت غم نشسته ام / رها نکن دل مرا ، بیا که دل شکسته ام 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بگو دوستم داری تا بشکنم باز هم این سکوت عاشقانه را ، تا غوغا شود درون قلبم عاشقم ، تا آرام شوم باز هم با شنیدن این کلام عاشقانه ات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 بگو دوستم داری تا بشکنم باز هم این سکوت عاشقانه را ، تا غوغا شود درون قلبم عاشقم ، تا آرام شوم باز هم با شنیدن این کلام عاشقانه ات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 [h=2][/h] گفتــــــــے مے مآنے . . . فقط یـــــــــــآבت رفت بگویے בر شعــــــر هآیـґ ...! 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 انــــــــــــــگار میدآטּ اωـت . . . בلــــــــــــم رآ میگویґ . . هر ڪـﮧ از رآه میرωـــــــــــــــد בפּرش میزند . . . ! 4
"nazanin" 3610 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 هر چه گفتم بمان من بی تو میمیرم. گفتی برایت مهم نیست..! آری.. برای من هم مهم نیست .. بعد از رفتن تو چه میشود ...؛ به همه ی باورهایم سوگند هیچ چیزی برایم مهم نیست ! فراموشت نمیکنم .. یک کلام ! و این یعنی .. نهایت خوشبختی با خیال ِ تو !!! 4
ارسالهای توصیه شده