farhatami 1390 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 عجـــــــــب طعـــم گسی دارد .. دروغ هـــــــــايت وقتـــــــــــی .. به خورد گوش هــــــــــــايم مي رود تمام ذهنـــم را جــــــمـــع می کنـــد .. !! 4
blue berry 5809 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 دیـ ـگــر بـه هـمـه چــیـز شــک کـ ـرده ا م.... مـی گـ ـویــنــد : آب نـطــلـبـیـده ، مــُراد استـــ . هـرچـه بـالا پـایـیـن می کـنـم نـمـی فـهـمـم .... ایـن چـشـمـانـم پـس کِـی مــراد می گیرند ! ؟ ؟ ؟ 4
blue berry 5809 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 بــارانــی مــ ـورب در نــیــمـروزی آفـتـابـی هــیــچ اتــفــاقــی نـیـافـتــ ـاده اسـتــ تــنــهـا تــــو رفـتـه ای... 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 آن روز با تو بودم امروز بي توام آن روز كه با تو بودم بي تو بودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز كه بي توام با توام 4
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 هر حرف عاشقانه ای ،هر زمزمه ای،هر شعری، هر عکسی و هر ترانه ای بهانه ای ست که باز به خاطراتت روی بیاورم ........ و بغضی غمگین از نداشتنت .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دلتنگم و غمگین....اینها همه برای اینست که بودنت کافی بود برای شادی من... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناخودآگاه همه چیز را به تو پیوند می زنم چشمانم را می بندم و می خواهم خیال بافی کنم و تو نباشی تمرین کنم نبودنت را و اینکه می شود شاد بود بی تو اما..... 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 توی این روزهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میبارم دوتا عاشق که مبینم سریع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو می بندم چرا هر روز ساعت ها به عکست خیره میمونم؟؟؟ 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دیوانگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دم ندارد همین که ساعتها و روزها به فکرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی هستی که به فکرت نیست خود نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 چه زود دل کندی از همه چیز ، آنقدر از آن روز گذشته که حتی رنگ چشمهایم را نیز دیگر یادت نیست! این منم که هنوز هم روز به روز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، این تویی که میگویی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو میخندم! آهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، بیا و اشکهایم را ببین ، پس مرامت کجاست،... 5
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگفتندوقتی بروی دیگر برنمیگردی هر چند که من در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آمدنت هم بمیرم باز تو بی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شده ای جوریکه انگار کسی نبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم نیست 4
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 خواستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشی نه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیش خود می گفتم تویی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اما بعد فهمیدم که هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام م هم نیمه ی دیگر خودم 7
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو آنقدر با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بودی که از من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام !!!! 7
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بی حوصله ام دست خودم نیست کمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردایم فردایی که تو می آیی و شاید من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
mani24 29665 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایـن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را همـــین حــــــالا بـخوان وگـرنـه بعـــــدهـــــا ... بـاورت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام !... هـنگـام سرودن ِ آن چـگونـه ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بـوده ام 7
Mr.101 27038 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 نیازی به انتقام نیست..... فقط منتظر بمان.. آن ها که آزارت می دهند، سرانجام به خود آسیب می زنند. و اگر بخت مدد کند، خداوند اجازه می دهد... تماشاگرشان باشی 4
mani24 29665 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 از همــــه جــآ بوی ِ مهر می آیــد ... از سمــت تـ ــ ـو بوی ِ بیـ مهری ..!! 4
mani24 29665 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 آهــــای جنـــآبــ نیـوتون : زمیـــــــن برای مَــ ن جــآذبــهـ ندارد .... 4
mani24 29665 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 نمی دانـــمـ ... گنجشـــک هـآ کــه آن قــدر شبیــه هــمـ هستـــند .. چطــور همدیگــر رآ می شنــآسنــد ؟! و نمی دانـــمـ ... چقــدر شبیــه مَـ ن اســت .. کــه دیگـر مرآ نمی شناسی ؟! 5
mani24 29665 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 نـَـہ تَنهـــا تَرڪتـــ مــے ڪُـننـב … حَتــّے وقتـــِ رَفـتــטּ بــا تمامِ پــُـر رویـــے בستــور هَم میـבهنــב : مُواظبــِ خوבتــ بــاش … !! 5
mani24 29665 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 هَمیشـﮧ بهْـ تَـریـــטּ ـهـآ بَـــرآے مَـــטּ بـ ودـه وَ ـهَـست... اَگــه مـآلِ مَـــטּ نَـشُدیــ .. بــدوלּ بهْـ تَـریـــטּ نَبــود ۧ ...!! 5
ارسالهای توصیه شده