farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ عجـــــــــب طعـــم گسی دارد .. دروغ هـــــــــايت وقتـــــــــــی .. به خورد گوش هــــــــــــايم مي رود تمام ذهنـــم را جــــــمـــع می کنـــد .. !! 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ دیـ ـگــر بـه هـمـه چــیـز شــک کـ ـرده ا م.... مـی گـ ـویــنــد : آب نـطــلـبـیـده ، مــُراد استـــ . هـرچـه بـالا پـایـیـن می کـنـم نـمـی فـهـمـم .... ایـن چـشـمـانـم پـس کِـی مــراد می گیرند ! ؟ ؟ ؟ 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ بــارانــی مــ ـورب در نــیــمـروزی آفـتـابـی هــیــچ اتــفــاقــی نـیـافـتــ ـاده اسـتــ تــنــهـا تــــو رفـتـه ای... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ آن روز با تو بودم امروز بي توام آن روز كه با تو بودم بي تو بودم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز كه بي توام با توام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ هر حرف عاشقانه ای ،هر زمزمه ای،هر شعری، هر عکسی و هر ترانه ای بهانه ای ست که باز به خاطراتت روی بیاورم ........ و بغضی غمگین از نداشتنت .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دلتنگم و غمگین....اینها همه برای اینست که بودنت کافی بود برای شادی من... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناخودآگاه همه چیز را به تو پیوند می زنم چشمانم را می بندم و می خواهم خیال بافی کنم و تو نباشی تمرین کنم نبودنت را و اینکه می شود شاد بود بی تو اما..... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ توی این روزهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میبارم دوتا عاشق که مبینم سریع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو می بندم چرا هر روز ساعت ها به عکست خیره میمونم؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دیوانگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دم ندارد همین که ساعتها و روزها به فکرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کسی هستی که به فکرت نیست خود نوعی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ چه زود دل کندی از همه چیز ، آنقدر از آن روز گذشته که حتی رنگ چشمهایم را نیز دیگر یادت نیست! این منم که هنوز هم روز به روز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، این تویی که میگویی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو میخندم! آهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، بیا و اشکهایم را ببین ، پس مرامت کجاست،... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگفتندوقتی بروی دیگر برنمیگردی هر چند که من در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آمدنت هم بمیرم باز تو بی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شده ای جوریکه انگار کسی نبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم نیست 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ خواستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشی نه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیش خود می گفتم تویی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اما بعد فهمیدم که هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام م هم نیمه ی دیگر خودم 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو آنقدر با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بودی که از من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام !!!! 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بی حوصله ام دست خودم نیست کمی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فردایم فردایی که تو می آیی و شاید من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایـن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را همـــین حــــــالا بـخوان وگـرنـه بعـــــدهـــــا ... بـاورت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام !... هـنگـام سرودن ِ آن چـگونـه ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بـوده ام 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ نیازی به انتقام نیست..... فقط منتظر بمان.. آن ها که آزارت می دهند، سرانجام به خود آسیب می زنند. و اگر بخت مدد کند، خداوند اجازه می دهد... تماشاگرشان باشی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از همــــه جــآ بوی ِ مهر می آیــد ... از سمــت تـ ــ ـو بوی ِ بیـ مهری ..!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ آهــــای جنـــآبــ نیـوتون : زمیـــــــن برای مَــ ن جــآذبــهـ ندارد .... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ نمی دانـــمـ ... گنجشـــک هـآ کــه آن قــدر شبیــه هــمـ هستـــند .. چطــور همدیگــر رآ می شنــآسنــد ؟! و نمی دانـــمـ ... چقــدر شبیــه مَـ ن اســت .. کــه دیگـر مرآ نمی شناسی ؟! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ نـَـہ تَنهـــا تَرڪتـــ مــے ڪُـننـב … حَتــّے وقتـــِ رَفـتــטּ بــا تمامِ پــُـر رویـــے בستــور هَم میـבهنــב : مُواظبــِ خوבتــ بــاش … !! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ هَمیشـﮧ بهْـ تَـریـــטּ ـهـآ بَـــرآے مَـــטּ بـ ودـه وَ ـهَـست... اَگــه مـآلِ مَـــטּ نَـشُدیــ .. بــدوלּ بهْـ تَـریـــטּ نَبــود ۧ ...!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده