pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این چه وضعشه 1،2 روزه بچه ها همش تو پروفم لبخندای عجیب غریب میزنن... :icon_pf (34): من از این پس تا ساعت 11 بیشتر انجمن نمیمونم... :w768: 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این چه وضعشه 1،2 روزه بچه ها همش تو پروفم لبخندای عجیب غریب میزنن... :icon_pf (34): من از این پس تا ساعت 11 بیشتر انجمن نمیمونم... :w768: هر کی خربزه می خوره باید پای لرزشم بشینه! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ هر کی خربزه می خوره باید پای لرزشم بشینه! :cry2: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin: پیانیست یه ربطی به این تالار پیدا کن هر چه سریعتر!!:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یه نکته اینکه هرکس خنده من رو یه طوری تعبیر کرده بود که برام جالب بود... تو پست 6 به این نکته اشاره کردم هر کس یک تعبیری از اون شکلک من کرده بود و همونطور که از عکس العمل هایی که گذاشتم مشخصه که دوستان قضاوتهای متفاوتی در مورد من و شکلک من کردند در واقع پیام این تاپیک اینه که در مورد دیگران و حالاتشون زود قضاوت نکنیم... حالا فکر کنم بره تو تالار مشاوره بهتر باشه... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ تو پست 6 به این نکته اشاره کردم هر کس یک تعبیری از اون شکلک من کرده بود و همونطور که از عکس العمل هایی که گذاشتم مشخصه که دوستان قضاوتهای متفاوتی در مورد من و شکلک من کردند در واقع پیام این تاپیک اینه که در مورد دیگران و حالاتشون زود قضاوت نکنیم... حالا فکر کنم بره تو تالار مشاوره بهتر باشه... یعنی می خوای اسم تاپیکت رو بذارم تحلیل لبخند یک پیانیست؟:biggrin: مشاوره الان؟؟؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی می خوای اسم تاپیکت رو بذارم تحلیل لبخند یک پیانیست؟:biggrin: مشاوره الان؟؟؟:icon_pf (34): آره اسم تاپیک زیاد جالب نبود میخواستم عوضش کنم. این اسمم که میگی بد نیستا... :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آره اسم تاپیک زیاد جالب نبود میخواستم عوضش کنم. این اسمم که میگی بد نیستا... :biggrin: الان به شیوه حضور حداکثری تحلیل میشی:(87): 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ عه پس توام دندون داری!!!! این از همه جالب تر بود :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چرا برای خالت نفرستادی آخه؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ منم جواب دادم گفتم چرا موخندی؟! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چلا واسه من اخم کردی واسه همه خندیدم... :biggrin: چرا برای خالت نفرستادی آخه؟ به طور اتفاقی بود. واسه همه نفرستادم خاله... این از همه جالب تر بود :girl_in_dreams: منم جواب دادم گفتم چرا موخندی؟! دست شما درد نکنه... :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده