NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ شاید هم این جمله زیادی عاقلی بهانه ای باشه برای بحث نکردن:texc5lhcbtrocnmvtp8 من الان مطمئن شدم شما دیگه خیلییییییی عاقلی:wow: کاملا متوجه منظورها هستین:(87): شب بخیر:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من الان مطمئن شدم شما دیگه خیلییییییی عاقلی:wow: کاملا متوجه منظورها هستین:(87): شب بخیر:icon_pf (44): به قول بزرگی اگه دنیای دیگه ای وجود نداشت حداقل این بود که ما ضرر نمیکردیم اما اگه وجود داشته باشه خیلیها ضرر خواهند کرد من هم اصلا ادعای عاقل بودن ندارم چون پی بردن به عدالت خدا فکر زیادی هم نمیخواد! شب و روزتون بخیر خواهر لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): چی شد؟؟؟:girl_blush2: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ چی شد؟؟؟:girl_blush2: هیچی:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید واقعا عذر میخوام من تا همین حد عقلم میرسید که حرف زدن آسونه وقتی جای اونی که راجبش حرف میزنی نیستی عدالت هم مطمئنا همینه که خدا بیافرینه بعد بچلوندشون تا بعد بهشون پاداش بده!!!:girl_yes2: چه خوب چه با نمک! ما اینجا امتحان میشیم بعد تو یه دنیای دیگه پاداش میگیریم فقط ببخشیدها بعد از کتابای درسی و معلمها و... تو این سنّ یه خورده برام توهین آمیزه بخوام بهش فکر کنم این تایپیک هم از اول بیهوده توش بحث شده هیشکی راجب عدالت الهی حرف نزده!!!!!یا به قول شما بحث عقلی! واقعا اين امتحان و پاداش الهي جوكيه واسه خودش اينو نداشتن نميدونم چي ميخواستن بگن.... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا برای خودم جالبه تا بحث عقلی پیش اومد دوستان پا به فرار گذاشتند واقعا فکر میکنی این مذخرفاتی که میگی عقلی هستن؟ اینکه شما از اینجا میدونید مردم سومالی مومن هستن و خدا رو شکر میکنن عقلی هست؟ این که هر بلایی سر هرکسی بیاد میگی حتما خدا امتحانت کرده ولی هر بلایی سر خودت بیاد کار آمریکا و اسرائیله عقلی هست؟ این که میگی اون بچه 2 ماهه آفریقایی که لاشخور ها منتظرن مرگش هستن حتما جدش یه کاری کرده که این اینجوری شده عقلی هست؟ مطمئنی میدونی عقل یعنی چی؟ چقدر آدم میتونه چشم سفید باشه در حالی که با منطق احمقانه خودش به همه ثابت میکنه در حدی نیست که بشه باهاش بحث کرد و بعد خیلی توهین آمیز بگه "تا بحث عقلی پیش اومد دوستان پا به فرار گذاشتند" حتما شما بحث عقلی میکنی و بقیه 7 میلیارد نفر آدم تو دنیا عقل ندارن نه؟ عقل دارین که این وضع کشوریه که ساختینش؟ کوچکترین نشانی از عقل نشون بدی مطمئنن باهات بحث میکنن ؛ انقدر احمقانه حرف میزنی که کسی حاضر نیست باهات بحث بکنه 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر مردمانی که خود عدالت برقرار کردند و جوامع انسانی را از عقل و دانش خود بهره مند ساختند، نه کسانی که برای عدالتی نامعلوم در حق مردمان روزگار بی عدالتی ها کردند. درود بر ادیسون ، که با اختراع برق بزرگترین خدمت رو به گسترش عدالت در جهان کرد و بیش از 1000 اختراع ثبت کرد. درود بر پاستور، که با واکسنش بسیاری از مردمان را از شر بیماری های مختلف نجات داد. درود بر زکریای رازی و ابوعلی سینا که به دلیل کارهای علمی زمان خودشون از سوی دینداران زمانه کافر و مشرک لقب می گرفتند، اما با هزاران بدبختی خدمات خودشون رو به دنیا ارائه دادند. درود بر گالیله که میگفت زمین گرد است! و به خاطر اعتقادش توسط کلیسا مورد آزار و اذیت قرار گرفتاما حتا آن هم او را از انجام اکتشافاتی که در عصر حاضر هم مورد استفاده هستند باز نداشت. درود بر بیل گیتس، که فکر مولدش سبب شد تمام دنیا با م ارتباط برقرار کنند درود بر استیو جابز که انسان ها را به هم نزدیکتر کرد درود بر انیشتن که ... درود بر الساندرو جوزپه آنتونیوآناستاسیو ولتا درود بر سر جاگادیش چاندرا بوز که رادیو و مایکرویو رو کشف کرد. و درود بر تمامی کسانی که خالق شرایط و عدالت بودند نه منتظران عدالت. درود بر همه کسانی که به سوی شفافیت و زلالی امور جامعه و شرایط قدم برداشتند. درود. 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا فکر میکنی این مذخرفاتی که میگی عقلی هستن؟ اینکه شما از اینجا میدونید مردم سومالی مومن هستن و خدا رو شکر میکنن عقلی هست؟ این که هر بلایی سر هرکسی بیاد میگی حتما خدا امتحانت کرده ولی هر بلایی سر خودت بیاد کار آمریکا و اسرائیله عقلی هست؟ این که میگی اون بچه 2 ماهه آفریقایی که لاشخور ها منتظرن مرگش هستن حتما جدش یه کاری کرده که این اینجوری شده عقلی هست؟مطمئنی میدونی عقل یعنی چی؟ چقدر آدم میتونه چشم سفید باشه در حالی که با منطق احمقانه خودش به همه ثابت میکنه در حدی نیست که بشه باهاش بحث کرد و بعد خیلی توهین آمیز بگه "تا بحث عقلی پیش اومد دوستان پا به فرار گذاشتند" حتما شما بحث عقلی میکنی و بقیه 7 میلیارد نفر آدم تو دنیا عقل ندارن نه؟ عقل دارین که این وضع کشوریه که ساختینش؟ کوچکترین نشانی از عقل نشون بدی مطمئنن باهات بحث میکنن ؛ انقدر احمقانه حرف میزنی که کسی حاضر نیست باهات بحث بکنه اول اینکه از حن نظرت ممنونم!!! دوم اینکه تو حرفات کوچکترین اثر از اون بحثی که گفتم نبود که البته حتما سهوی بوده! لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر زکریای رازی و ابوعلی سینا که به دلیل کارهای علمی زمان خودشون از سوی دینداران زمانه کافر و مشرک لقب می گرفتند، اما با هزاران بدبختی خدمات خودشون رو به دنیا ارائه دادند. مطمئنید!!! درود بر گالیله که میگفت زمین گرد است! و به خاطر اعتقادش توسط کلیسا مورد آزار و اذیت قرار گرفتاما حتا آن هم او را از انجام اکتشافاتی که در عصر حاضر هم مورد استفاده هستند باز نداشت. واقعا درود درود بر تمامی کسانی که خالق شرایط و عدالت بودند نه منتظران عدالت. بالاخره عدالت هست یا نه؟؟؟ کلا نفهمیدم این پست چه ربطی به بحث داشت!! دوستان اگر مایل به بحث هستند خواهشا احساسی نشند با هم پدر کشتگی که نداریم بالاخره باید هر کسی باید بتونه از افکارش دفاع کنه لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ مطمئنید!!! واقعا درود بالاخره عدالت هست یا نه؟؟؟ کلا نفهمیدم این پست چه ربطی به بحث داشت!! دوستان اگر مایل به بحث هستند خواهشا احساسی نشند با هم پدر کشتگی که نداریم بالاخره باید هر کسی باید بتونه از افکارش دفاع کنه جالبه بدونید ابوعلی سینا به خاطر تشریح جنازه، همیشه از جامعه دیندار طرد میشده. در واقع کمتر از 100 ساله که جامعه ایرانی زکریای رازی و بوعلی سینا رو به عنوان یک فرد مفید قیول کرده اند. قبلا مشرک و کافر بودند. معرف اصلی این اندیشمندان اروپائیان هستند. جامعه اروپایی آثار دانشمندان ما رو ترجمه میکرد و بعد به خود ما کارهای ارزشمندشون رو معرفی کرد. این هم از کرامات ما ایرانی هاست. شما از کجا فهمیدی این پست احساسیه؟ یا باید وقتی من این پست رو تایپ میکردم، منو رصد میکردی، یا خودت در برابر این پست احساساتی شدی. توی این انجمن و خارج از انجمن اونقدر تجربه ی بحث دارم که از روی احساس چیزی ننویسم یا نگویم دوست عزیز . جهت ارتباط این پست با بحث اینکه بنده همیشه چند درصدی از فهم مطالبم رو بر عهده خواننده میذارم. بنده اگر با شما صحبتی داشتم از پستت نقل قول می گرفتم حتما. روی سخن این پست با تاپیک استارتره و پست هم کاملا مرتبط با بحث. اگر رابطشو متوجه نمیشین بسطش بدم ؟ 6 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ جالبه بدونید ابوعلی سینا به خاطر تشریح جنازه، همیشه از جامعه دیندار طرد میشده. در واقع کمتر از 100 ساله که جامعه ایرانی زکریای رازی و بوعلی سینا رو به عنوان یک فرد مفید قیول کرده اند. قبلا مشرک و کافر بودند. معرف اصلی این اندیشمندان اروپائیان هستند. جامعه اروپایی آثار دانشمندان ما رو ترجمه میکرد و بعد به خود ما کارهای ارزشمندشون رو معرفی کرد. این هم از کرامات ما ایرانی هاست.شما از کجا فهمیدی این پست احساسیه؟ یا باید وقتی من این پست رو تایپ میکردم، منو رصد میکردی، یا خودت در برابر این پست احساساتی شدی. توی این انجمن و خارج از انجمن اونقدر تجربه ی بحث دارم که از روی احساس چیزی ننویسم یا نگویم دوست عزیز . جهت ارتباط این پست با بحث اینکه بنده همیشه چند درصدی از فهم مطالبم رو بر عهده خواننده میذارم. بنده اگر با شما صحبتی داشتم از پستت نقل قول می گرفتم حتما. روی سخن این پست با تاپیک استارتره و پست هم کاملا مرتبط با بحث. اگر رابطشو متوجه نمیشین بسطش بدم ؟ تو یه تاپیک دیگه اگه خواستین چشم!! ولی تو این تاپیک اگه خواستین در مورد خودش بحث کنیم باشه 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ 1. خود خدا میگه: لا یکلف الله نفسا الا وسعها یعنی: خداوند هر کسی را به اندازه توانش مکلف می کنه. 2. خدا میگه: به هیچ قومی ظلم نشد مگر اینکه خودشون به خودشون ظلم کردند. 3. ما ایرانیا یه ضرب المثل داریم که میگه: ارزش هر کس به قدر همت اوست. 4. این طرز تفکر که همه باید اندازه هم ثروت و دارایی داشته باشند تفکر کمونیسته. از این چند موردی که گفتم هدف و جمع بندیم اینه که: عدالت به معنی تقسیم عادلانه و مساوی همه چیز بین همه افراد نیست. بزرگترین و برترین چیزی که ما انسانها داریم عقله. اگه همه بتونیم عقلمون رو به کار بگیریم و دنبال موقعیتها و فرصتها بگردیم , اونا رو بشناسیم و ازشون به خوبی استفاده کنیم , علم و ثروت و رفاه و در نهایت عدالت همه جا گسترده میشه. نباید انتظار داشت مثلا کسی که فقط به زور بازوش وابسته است و فقط بلده از صبح تا شب مثل .. کار کنه ولی نمیتونه فکرش رو حتی توی همون کاری که می کنه به کار بندازه , با کسی که سالها فکرش رو به کار انداخته و ... با هم متعادل باشند... خلاصه کلام اینکه هر چه به سر بشر بیاد خودش میاره نه خدا ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه تبلیغ جالب در مورد کشور سوئیس دیدم که: از خودش دام و گاو و گوسفند نداره ولی بهترین پنیر دنیا رو داره. از خودش درخت نارگیل و کاکائو نداره ولی بهترین شکلات دنیا رو داره. بهترین ساعت های دنیا رو می سازه. جمعیت و مساحتش اندازه یه استان کوچیک ما هم نمیشه ولی در سال 2006 درامدش از توریستها دو برابر درآمد نفتی ایران بوده. میلیاردر های دنیا پولهاشون رو توی بانکهای سوئیس سرمایه گزاری میکنن و تازه عوض سود ماهیانه یه پولی هم ماهیانه به بانک می دن تا حسابشون رو مخفی و محرمانه نگه داره. حالا همین سوئیس رو مقایسه کنید با سومالی, نیجریه, کنیا و یا چند تا از کشورهای آسیایی ... به نظر من اگه بین اونا و این طرفیها عدالتی بر قرار شه این خودش بزرگترین ظلمه... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا فکر میکنی این مذخرفاتی که میگی عقلی هستن؟ اینکه شما از اینجا میدونید مردم سومالی مومن هستن و خدا رو شکر میکنن عقلی هست؟ این که هر بلایی سر هرکسی بیاد میگی حتما خدا امتحانت کرده ولی هر بلایی سر خودت بیاد کار آمریکا و اسرائیله عقلی هست؟ این که میگی اون بچه 2 ماهه آفریقایی که لاشخور ها منتظرن مرگش هستن حتما جدش یه کاری کرده که این اینجوری شده عقلی هست؟مطمئنی میدونی عقل یعنی چی؟ چقدر آدم میتونه چشم سفید باشه در حالی که با منطق احمقانه خودش به همه ثابت میکنه در حدی نیست که بشه باهاش بحث کرد و بعد خیلی توهین آمیز بگه "تا بحث عقلی پیش اومد دوستان پا به فرار گذاشتند" حتما شما بحث عقلی میکنی و بقیه 7 میلیارد نفر آدم تو دنیا عقل ندارن نه؟ عقل دارین که این وضع کشوریه که ساختینش؟ کوچکترین نشانی از عقل نشون بدی مطمئنن باهات بحث میکنن ؛ انقدر احمقانه حرف میزنی که کسی حاضر نیست باهات بحث بکنه :icon_gol: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه تبلیغ جالب در مورد کشور سوئیس دیدم که:از خودش دام و گاو و گوسفند نداره ولی بهترین پنیر دنیا رو داره. از خودش درخت نارگیل و کاکائو نداره ولی بهترین شکلات دنیا رو داره. بهترین ساعت های دنیا رو می سازه. جمعیت و مساحتش اندازه یه استان کوچیک ما هم نمیشه ولی در سال 2006 درامدش از توریستها دو برابر درآمد نفتی ایران بوده. میلیاردر های دنیا پولهاشون رو توی بانکهای سوئیس سرمایه گزاری میکنن و تازه عوض سود ماهیانه یه پولی هم ماهیانه به بانک می دن تا حسابشون رو مخفی و محرمانه نگه داره. حالا همین سوئیس رو مقایسه کنید با سومالی, نیجریه, کنیا و یا چند تا از کشورهای آسیایی ... به نظر من اگه بین اونا و این طرفیها عدالتی بر قرار شه این خودش بزرگترین ظلمه... دوست عزیز اینکه همه اندازه هم داشته باشن در حالی که اندازه همدیگه تلاش نکردند نهایت ظلم هست ؛ کسی هم این رو از خدا نخواست و چیزی که در طول زندگی خودمون به دست میاریم و یا از دست میدیم رو نباید گردن خدا بندازیم ، ولی اگر خدا عدل باشه ما باید موقع تولد همه مون تو شرایط مساوی باشیم دیگه نه؟ اینکه بچه ای با از لحاظ جسمی یا ذهنی ناقص به دنیا میاد آیا خدا مقصر هست یا پدر و مادرش؟ در هر صورت اون بچه که سالها باید با معلولیت زندگی بکنی بی گناه بوده یا بچه ای که در سومالی به دنیا میاد و تا آخر عمرش فقط باید دنبال غذا باشه تا زنده بمونه در این موضوع عدالتی میبینید شما؟ ------------- در مورد اینکه خدا گفته در حق هیچ قومی ظلم نشده مگه اینکه خودشون به خودشون ظلم کنن ، همین سوئیسی که شما مثال زدین ، مردمش مسیحی هستند ، آیا نمیشه به این نتیجه رسید که وضع مردم سوئیس خوب هست چون خودشون آدمهای خوبی هستن و وضع ما و لیبی و افغانستان و ... اینجوری چون خودمون بدیم؟ و از این هم نمیشه نتیجه گرفت که این مسیحیت هست که آدم ها رو خوب میکنه نه اسلام؟ ( لازم به ذکر هم نیست که وظیفه دین به زبان ساده خوب کردن آدم هاست) 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ دوست عزیز اینکه همه اندازه هم داشته باشن در حالی که اندازه همدیگه تلاش نکردند نهایت ظلم هست ؛ کسی هم این رو از خدا نخواست و چیزی که در طول زندگی خودمون به دست میاریم و یا از دست میدیم رو نباید گردن خدا بندازیم ، ولی اگر خدا عدل باشه ما باید موقع تولد همه مون تو شرایط مساوی باشیم دیگه نه؟ اینکه بچه ای با از لحاظ جسمی یا ذهنی ناقص به دنیا میاد آیا خدا مقصر هست یا پدر و مادرش؟ در هر صورت اون بچه که سالها باید با معلولیت زندگی بکنی بی گناه بوده یا بچه ای که در سومالی به دنیا میاد و تا آخر عمرش فقط باید دنبال غذا باشه تا زنده بمونه در این موضوع عدالتی میبینید شما؟ ------------- در مورد اینکه خدا گفته در حق هیچ قومی ظلم نشده مگه اینکه خودشون به خودشون ظلم کنن ، همین سوئیسی که شما مثال زدین ، مردمش مسیحی هستند ، آیا نمیشه به این نتیجه رسید که وضع مردم سوئیس خوب هست چون خودشون آدمهای خوبی هستن و وضع ما و لیبی و افغانستان و ... اینجوری چون خودمون بدیم؟ و از این هم نمیشه نتیجه گرفت که این مسیحیت هست که آدم ها رو خوب میکنه نه اسلام؟ ( لازم به ذکر هم نیست که وظیفه دین به زبان ساده خوب کردن آدم هاست) دین راه زندگیست نه وسیله ای برای رسیدن به رفاه مادی و ... ضمن اینکه رفاه بیش از حد هم همیشه نشونه خوبی نیست چون خود خدا میگه کسی که من رو فراموش کنه اینقدر بهش میدم که دیگه سراغ من نیاد!!! عدل خدا هم یه مسئله اعتقادیه نه تجربی چون مسلما علم ما محدوده و اگر عقیده داشته باشیم خدا نامحدوده پس از راه تجربه نمیشه به اون رسید و تنها راه رسیدن به عدالت خدا عقله 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ رفاه مادی؟ سلامت جسمی و روانی رفاه مادی هست؟ پیدا کردن غذا و آب رفاه مادی هست؟ خدا کی این حرف رو زده؟ (به خاطظر این میپرسم که بعدا نگین من کی از قرآن حرفی رو زدم) شما میتونید تصور کنید عقلتون ناقص هست و خدا رو مثل یک بت که پدرانتون پرستش میکردند پرستش کنید ولی من نمیتونم ، تو کتاب دینی 100 صفحه راجع به تفکر و تعقل بهمون درس دادن ؛ کجا تفکر و تعقل لازمه؟ راجع به خدا و کتابشو پیغمبر و اماماش که علم ما محدوده و نبایل تفکر بکنیم ؛ پس راجه به کی باید فکر کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ دین راه زندگیست نه وسیله ای برای رسیدن به رفاه مادی و ...ضمن اینکه رفاه بیش از حد هم همیشه نشونه خوبی نیست چون خود خدا میگه کسی که من رو فراموش کنه اینقدر بهش میدم که دیگه سراغ من نیاد!!! عدل خدا هم یه مسئله اعتقادیه نه تجربی چون مسلما علم ما محدوده و اگر عقیده داشته باشیم خدا نامحدوده پس از راه تجربه نمیشه به اون رسید و تنها راه رسیدن به عدالت خدا عقله چیزی که شما خیلییییییییی داری:yes: یه خورده از عقلت به ما هم بده:icon_razz: میشه انقدر رو اعصاب ما پیاده روی نکنی ما عقلمون به حرفای شما نمیرسه پس لطف کن بیخیال این بحث شو هرکی هرچی گفت یه نقل قول ازش نگیر جوابهای عقلی بهش نده بذار ما تو بی عقلی خودمون بمونیم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ قبلا اینو گفتم: فرض کنیم خداوند تمام بنده ها رو کاملا در یک سطح مالی می آفرید و به قولی که فرمودید عدالت الهی برقرار میشد آیا تا عاقبت به همین منوال ادامه پیدا میکرد؟ باز هم کسانی که محیل تر هستند دیگرون رو بازی میدن و روز از نو و روزی از نو واقعیت امر اینکه عدالت الهی رو نباید در مسائلی که دست آورد بشری هستند جستجو کنیم....پول مخلوق ذهن برتری طلب انسانه و نکته دیگر هم اینکه انسانها معمولا تمایل دارن مظلوم نمایی کنند و نسبت به چیز هایی که ندارن و براشون معیار هست به نحوی اشتباهات خودشونو توجیه کنند....قسمت ....قضا ....قدر ....جبر اختیاری .... کدام یک از ما اگر فرزند بیل گیتس بودیم اینگونه می اندیشیدیم؟ ما سوای مقوله عدالت الهی که بنده تعریف عام رو برای معبودم توهین میدونم بهتره ریشه یابی اصولی صورت بگیره و ننشیم و نگیم ....تقدیر چنین بود... کره جنوبی نمونه بارز یک کشور اصلاحاتیه ....کافیه فقط کره 50 سال پیش رو با حال قیاس کنیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده