Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا همه اون چیزایی که خیلی خوشمزن خیلی هم ضرر دارن؟؟؟و برعکس؟؟ چرا بعضیا یه ذره میخورن چاق میشن بعضیا خیلی بیشتر میخورن چاق نمیشن؟؟ چرا من هر وقت میخوام درس بخونم تمام فکر و خیالهای دنیا میاد سراغم؟؟ چرا گربه دنبال موش میکنه؟؟ چرا ادعای بعضیا تمومی نداره؟؟ چرا حماقت رو پایانی نیست؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من نمیدونم اجتماعات مجازی قراره آدمها رو به هم نزدیک کنه یا اونها رو از نزدیکانشون دور کنه؟ 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آخرش گربه برای رضای خدا موش میگیره یا موش برای رضای خدا گرفته میشه؟ دین اسباب آزادی بود یا استعمار ؟!!!! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نظرتون چیه برای خفن ترین سوال های بیجواب یه نظرسنجی بذاریم بعدش خفن ترین سوال بیجواب رو انتخاب کنیم؟ 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نظرتون چیه برای خفن ترین سوال های بیجواب یه نظرسنجی بذاریم بعدش خفن ترین سوال بیجواب رو انتخاب کنیم؟ موافقم 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ برخی از سوالاتی که مطرح میشه میتونه سوژه خوبی برای یه تاپیک باشه. مثلا من نمیدونم چرا همش از نداری و وضع بنزین مینالیم ولی تا دو روز تعطیل میشه جاده ها گنجایش ماشینامون رو نداره؟ 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من اصلا نمیدونم چی شد که اینجوری شد. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ 1. چرا زمین گرده؟؟ 2. چرا ما نمیتونیم فکر کسی رو بخونیم؟؟ 3. چرا بدی هست؟ چرا همش خوبی نیست؟ 4. چرا همه پول رو دوست دارن؟؟ 5. چرا از این همه کشور ما گیر آ خ ون د ا افتادیم؟؟ 6. چرا بچه بودیم همش فکر میکردیم خدا ریش و سیبیل داره؟؟ 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دنیا با انفجار متولد شد یا با انفجار میمیره یا جفتش؟ شمع میسوزه تا پروانه دورش بگرده یا پروانه برای سوختن شمع دورش میگرده؟ میریم سفر تا برگردیم یا برمیگردیم تا بازم بریم سفر؟ 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا هر کسی فکر می کنه خودش درست تر می فهمه و همه حرفایی که میزنه برپای عقل و منطق و دلیله ولی نظرا این قدر با هم فرق داره؟ چرا یه سری چیزا رو دور می ریزیم ولی جعبشو نگه می داریم که یه روز لازم می شه؟ چرا چیزی به اسم قضاوت از اساس ناممکنه و هر کس این کارو می کنه هم خودشو گول می زنه هم طرف مورد قضاوت قرار گرفته رو؟ ما در درون موجود زنده ای هستیم یا موجودات زنده ای در درون ما؟ 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا من شبای امتحان چای قهوه میخورم تا خوابم نبره ولی بدتر میشه، انگار قرص خواب آور خوردم؟! چرا تا وقتی امتحانات میشروعه به خودمون قول میدیم ترم بعد حتما در طول ترم درسو بخونیم تا نمونه واسه شب امتحان، ولی باز آدم ()نمیشیم؟! چرا همیشه عادت داریم یه سری از چیزای چرتو نگه داریم ولی بعد یک سال میندازیمش دور؟ چرا فک میکنیم فقط خودمون علامه دهریم یا تجربه مون از همه بیشتره؟ چرا وقتی یکی باهمون دردودل میکنه ما به جای اینکه آرومش کنیم سریع نصیحتش میکنیم؟ 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چزا موجود فضای ها حمله نمی کنن؟ یا اصلا چرا موجود فضایی ها منو نمی دزدن؟ یا چرا من یه پنگون به دنیا نیومدم؟ یا اصلا چرا من الان نی نی ندارم؟:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا رشته فني براي دخترا كار نداره ؟ چرا هزينه دانشگاه آزاد اينقدر بالاست ؟ چرا سهراب ازدواج نكرد ؟ چرا مادر مهربونه ؟ چرا بيماري و بعدش شفا ؟ چرا شبا ميخوابيم ؟ چرا تابستون گرمه ؟ چرا اين تايپيك زده شد ؟ چرا توي اوج شادي گريه ميكنيم ؟ چرا مرگ پايان زندگي ؟ 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ 1. چرا اینترنت اینقدر گازوئیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییله :girl_in_dreams:؟؟؟؟ 2. چرا هر وقت داداشم می شینه پای کامپیوتر و پا می شه دیگه ویندوزش قابل استفاده نی و باس دوباره نبص کرد؟؟؟؟؟؟:ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا همیشه میگن این دو تا کشور باهم برادرن، ولی هیچ وقت نمیگن خواهرن؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها بعضی از این سوالاتون جواب داره ها! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها بعضی از این سوالاتون جواب داره ها! :icon_pf (34): واسه من که جواب نداشت؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ واسه من که جواب نداشت؟ چاکریم! اگر ما رو به گورخری قبول میکنی نه! 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها بعضی از این سوالاتون جواب داره ها! :icon_pf (34): خب نوتی جون جواب بده 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ میشه زندگی رو بدون کلمه ای از نیستی معنی کرد؟ شادی واقعا چیه؟ من چند سال عمر می کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده