Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 4 آذر، 2011 خب نوتی جون جواب بده یه سوال بی جواب دیگه: چرا من وقتی نمیتونم سوالا رو جواب بدم قمبوز بی خود در میکنم از خودم آخه؟ 7
samaneh66 10265 ارسال شده در 4 آذر، 2011 چرا ریاضی رو باید حل کرد تاریخ باید حفظ کرد ؟ چرا بهار برف نمی اد ؟ چرا دایناسورها منقرض شدند ؟ چرا دوتا چشم داریم و سه تا نداریم ؟ چرا برق تو سیمه آب تو لوله ؟ چرا گردن زرافه درازه ؟ 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 4 آذر، 2011 چاکریم!اگر ما رو به گورخری قبول میکنی نه! نگو داداش این چه حرفیه آخه. شما سرور مایی. 3
alimec 23104 ارسال شده در 4 آذر، 2011 وقتی موقع اش بشه آخه موهام از پارسال خال خال داره سفید میشه یعنی موقع اش نرسید؟ 3
samaneh66 10265 ارسال شده در 4 آذر، 2011 آخه موهام از پارسال خال خال داره سفید میشهیعنی موقع اش نرسید؟ مو که ملاک نیست دندون مهمه هر وقت اولین دندونت افتاد ئقتشه خود منم موهام سفید شده اما هنوز وقتش نشده 2
alimec 23104 ارسال شده در 4 آذر، 2011 مو که ملاک نیست دندون مهمه هر وقت اولین دندونت افتاد ئقتشه خود منم موهام سفید شده اما هنوز وقتش نشده خواهرم یه خال موی سفید داره هرزگاهی بخاطرش افسرده میشه که 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 4 آذر، 2011 چرا اسب حیوان نجیبی ست و چرا در قفس هیچ کس کرکس نیست؟ روحت شاد شاعر بزرگ ایران :w139: 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری