pianist 31129 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلام ببخشید من گزینه ای برای ویرایش پست ارسالی ام پیدا نمی کنم. لطفاً راهنمایی کنید. درود درست زیر پستی که دادید 4 تا گزینه وجود داره نقل قول چندگانه، پاسخ با نقل قول، پاسخ و ویرایش پست 4
aseman70 790 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 سلام یه سوال:چرا وقتی جستجوی همه ی ارسال ها رو میزنم هیچی نمیاد؟؟میگه جستجوی شما نتیجه ای نداشت؟؟؟یعنی بعد از تغییر محیط سایت چون چیزی ننوشتم هیچی نمیاد؟؟پستای قبلیم حذف شده؟؟؟ 2
smsyazdan 60 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 دروددرست زیر پستی که دادید 4 تا گزینه وجود داره نقل قول چندگانه، پاسخ با نقل قول، پاسخ و ویرایش پست سلام دیروز زیر پست گزینه "ویرایش پست" نبود. احتمالاً برای کاربرای جدید فعال نبوده. الان فعال شده متشکر 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 سلام یه سوال:چرا وقتی جستجوی همه ی ارسال ها رو میزنم هیچی نمیاد؟؟میگه جستجوی شما نتیجه ای نداشت؟؟؟یعنی بعد از تغییر محیط سایت چون چیزی ننوشتم هیچی نمیاد؟؟پستای قبلیم حذف شده؟؟؟ این مشکل اوایل وجود داشت ولی حل شد... تازگی امتحان کردی؟ 1
hilda 13376 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 ین مشکل اوایل وجود داشت ولی حل شد... من وقتایی که اخرین ارسال ها رو میبینم بعد دی سی میشم زود دوباره کانکت میشم وقتی این گزینه رو میزنم چون که هیچی جدید ارسال نشده میگه نتیجه ای ندارد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
pianist 31129 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 من وقتایی که اخرین ارسال ها رو میبینمبعد دی سی میشم زود دوباره کانکت میشم وقتی این گزینه رو میزنم چون که هیچی جدید ارسال نشده میگه نتیجه ای ندارد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 البت اینی که شما میگی با مشکل دوستمون فرق داره... خب چون شما همون صفحه قبلی رو میخوای باز کنی که چون آپدیت شده دیگه نشون نمیده باید دوباره آخرین ارسالو بزنی 3
hilda 13376 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 البت اینی که شما میگی با مشکل دوستمون فرق داره... خب چون شما همون صفحه قبلی رو میخوای باز کنی که چون آپدیت شده دیگه نشون نمیده باید دوباره آخرین ارسالو بزنی واسه من فقط این مواقع پیش اومده تاحالا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
aseman70 790 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 این مشکل اوایل وجود داشت ولی حل شد... تازگی امتحان کردی؟ حل شد...ای ول چیکار کردید ؟؟درست شده....به جون خودم دیروز درست نشده بود....ممنونم 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 حل شد...ای ول چیکار کردید ؟؟درست شده....به جون خودم دیروز درست نشده بود....ممنونم خواهش میکنیم! نماینده پیانیست! 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 چرا وقتی یکی قبلا توی لیست دوستام بوده و الان نیست وقتی آنلاین هست بازم + جلوی یوزرش هست؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 چرا وقتی یکی قبلا توی لیست دوستام بوده و الان نیست وقتی آنلاین هست بازم + جلوی یوزرش هست؟ اون + بعضی اشتباهی کنار یه اسم دیگه هم میادا. شاید تو هنوز اسمت تو لیست دوستاش هست 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 اون + بعضی اشتباهی کنار یه اسم دیگه هم میادا.شاید تو هنوز اسمت تو لیست دوستاش هست وقتی از طرف من قطع دوستی شده که یک طرفه می گه میشه ؟ یعنی به پروفم دسترسی داره؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 وقتی از طرف من قطع دوستی شده که یک طرفه می گه میشه ؟ یعنی به پروفم دسترسی داره؟ نه به پروف که دسترسی نداره. گفتم شایدم اشتباهی واسه یکی دیگه افتاده باشه رو اون اسم یا اینکه احتمال داره اون + تا وقتی تو لیست تماساش هستی، باشه. 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 نه به پروف که دسترسی نداره. گفتم شایدم اشتباهی واسه یکی دیگه افتاده باشه رو اون اسم یا اینکه احتمال داره اون + تا وقتی تو لیست تماساش هستی، باشه. نه اشتباهی نیفتاده بود.تو قسمت کاربران آنلاین دیدم وقتی کسی تو لیست سیاه باشه وقتی آنلاین هست می بینم درسته؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 نه اشتباهی نیفتاده بود.تو قسمت کاربران آنلاین دیدم وقتی کسی تو لیست سیاه باشه وقتی آنلاین هست می بینم درسته؟ آره. پس احتمالاً حالت دومه. 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 در حال حاضر 114 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 112 مهمان ها) این موضوع خیلی عجیبه.از دیروز گفتگوی صمیمانه مکانیک همین جوری بازدید کننده داشته..چرا؟ 4
wicked 948 ارسال شده در 16 اسفند، 2011 این موضوع خیلی عجیبه.از دیروز گفتگوی صمیمانه مکانیک همین جوری بازدید کننده داشته..چرا؟ پستهای دو روز پیش تا الان رو کامل پاک کنید، درست میشه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 اسفند، 2011 این موضوع خیلی عجیبه.از دیروز گفتگوی صمیمانه مکانیک همین جوری بازدید کننده داشته..چرا؟ موتورهای جستجو و اسپایدر هستن. هرسری تمرکز رو یه بخش از انجمن میشه. 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 اسفند، 2011 چرا پیغام بالای پروفایل و آهنگ برای صفحه شخصیِ من نمیاد؟ باید هم تو عنوان پیغام بالای پروفایل و هم تو پیغام بالای پروفایل یه چیزی گذاشته باشی. اگه فقط تو یکیشون یه چیزی بنویسی، نشون داده نمیشه. هر دو باید پر بشه 3
ارسال های توصیه شده