shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ منم دلم میخواد بیام خب....... خسته ام از نگشتن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه فکر کنم عروسیشون عقب افتاد به انوشه هم ویزا ندادن!! خوب بود دفعه پیش که شما نرفتی بچه ها میگفتن خداحافظ اسی؟؟؟؟ حالا احسان نره یه وقت تو آمریکا زن بگیره،انوشه اینجا تنها بمونه ؟؟!!!!!!! اگر جماعتی به فرمان مقتدایش گوش نکند و جایی برود،مشکل برایش پیش میاید. دیدی که من گفتم ای کوفیان مرا ترک نکنید و آخر و عاقبتشان چه شد...... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یا اسی ما تهران نیستیم و نمی توانیم بیایییییییییییییییم ما رو از جمع مریدان خودتان خارج نکنید یه وقت 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): یا شیخ دخترم رو راضی کن بیاد منم با سر میام وگرنه ...... معذور دار مارا ای شیخ پاک دامن 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ حالا احسان نره یه وقت تو آمریکا زن بگیره،انوشه اینجا تنها بمونه ؟؟!!!!!!! اگر جماعتی به فرمان مقتدایش گوش نکند و جایی برود،مشکل برایش پیش میاید. دیدی که من گفتم ای کوفیان مرا ترک نکنید و آخر و عاقبتشان چه شد...... احسانه دیگه!!از احسانا بعید نیست:دی یه کاری نکن من بگم نمیام هاااا!! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یا اسی ما تهران نیستیم و نمی توانیم بیایییییییییییییییم ما رو از جمع مریدان خودتان خارج نکنید یه وقت نه ما به بصیرت شما اعتقاد راسخ داریم... خــر دجــال را در شهر خودتان با سنگ بزنید،بصیرتتان به ما ثابت میشود. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یا شیخ دخترم رو راضی کن بیاد منم با سر میام وگرنه ...... معذور دار مارا ای شیخ پاک دامن مگه دخترت گفته نمیام؟ :JC_thinking: اگر نیاد به جوجه هایش لحظه ای رحم نخواهم کرد،این نوشته را نشانش بده تا با سر بیاد. 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خــر دجــال را در شهر خودتان با سنگ بزنید،بصیرتتان به ما ثابت میشود. این خر دجال ها چه ویژه گی هایی دارن چگونه شناسایی کنیمشون نمیشه با تفنگ دو لول بزنیمشون تا اسمشون یادشون بره :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ مگه دخترت گفته نمیام؟ :JC_thinking: اگر نیاد به جوجه هایش لحظه ای رحم نخواهم کرد،این نوشته را نشانش بده تا با سر بیاد. میگه نمیاد توی همین تاپیکم که گفته بود 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ میگه نمیادتوی همین تاپیکم که گفته بود دخترت کی هست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ دخترت کی هست؟؟ سپیده ام تی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آخرش نفهمیدیم کی میره!!!!!!!! اینا که همش اعلام آمادگی برا نیومدن کردن مثل خودم منم نمیشه بیام :w821: نصفه شبی گشنمون کردین حالا حتما ناهار جوجه کبابه؟ کوفتتون بشه :w589:.محمد هم میخواد بهتون شیرینی بده :vahidrk: بچه ها امیدو نگا کنید اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی دانلود __________________ امید وقت گیر آوردی وسط کباب برو بچ دانلود زدی 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): حاجی صبح باید 6 صبح از خونه بیام بیرون تا 10 شب تازه اگه 10 شب برسم خونه که بعیده که خونه رام نمی دن :icon_pf (34): من اون دفه تا آخرش همراهیتون کرد بهم تخفیف بدین :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو :biggrin: وقت گیر آورده :biggrin: لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یک پیشنهاد و یک اولتیماتوم. پیشنهاد: انوشه از آقای خواجه امیری بخواد تا بیاد در جمع ما تا باهاش بیشتر آشنا بشیم. اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): برو بابا!!! (یا به قول سمن پیشته بابا!! ) 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ از چندین روز قبل تا چندین روز بعد همین جور برنامه ی دل آب کنک دارین شما... خب چرا با اعصاب جوونای مردم بازی می کنین اخه:lol: 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ از چندین روز قبل تا چندین روز بعد همین جور برنامه ی دل آب کنک دارین شما...خب چرا با اعصاب جوونای مردم بازی می کنین اخه:lol: کتایون تو هم نمیری:w821::w821: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ کتایون تو هم نمیری:w821::w821: نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... غصه نداره که:there: چون تو نیستی اصلا بهشون خوش نمیگذره....مطمئن باش 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده