Ehsan 112346 ارسال شده در 31 آبان، 2011 نه فکر کنم عروسیشون عقب افتاد به انوشه هم ویزا ندادن!! خوب بود دفعه پیش که شما نرفتی بچه ها میگفتن خداحافظ اسی؟؟؟؟ حالا احسان نره یه وقت تو آمریکا زن بگیره،انوشه اینجا تنها بمونه ؟؟!!!!!!! اگر جماعتی به فرمان مقتدایش گوش نکند و جایی برود،مشکل برایش پیش میاید. دیدی که من گفتم ای کوفیان مرا ترک نکنید و آخر و عاقبتشان چه شد...... 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 آبان، 2011 یا اسی ما تهران نیستیم و نمی توانیم بیایییییییییییییییم ما رو از جمع مریدان خودتان خارج نکنید یه وقت 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 آبان، 2011 اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): یا شیخ دخترم رو راضی کن بیاد منم با سر میام وگرنه ...... معذور دار مارا ای شیخ پاک دامن 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 آبان، 2011 حالا احسان نره یه وقت تو آمریکا زن بگیره،انوشه اینجا تنها بمونه ؟؟!!!!!!! اگر جماعتی به فرمان مقتدایش گوش نکند و جایی برود،مشکل برایش پیش میاید. دیدی که من گفتم ای کوفیان مرا ترک نکنید و آخر و عاقبتشان چه شد...... احسانه دیگه!!از احسانا بعید نیست:دی یه کاری نکن من بگم نمیام هاااا!! 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 31 آبان، 2011 یا اسی ما تهران نیستیم و نمی توانیم بیایییییییییییییییم ما رو از جمع مریدان خودتان خارج نکنید یه وقت نه ما به بصیرت شما اعتقاد راسخ داریم... خــر دجــال را در شهر خودتان با سنگ بزنید،بصیرتتان به ما ثابت میشود. 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 31 آبان، 2011 یا شیخ دخترم رو راضی کن بیاد منم با سر میام وگرنه ...... معذور دار مارا ای شیخ پاک دامن مگه دخترت گفته نمیام؟ :JC_thinking: اگر نیاد به جوجه هایش لحظه ای رحم نخواهم کرد،این نوشته را نشانش بده تا با سر بیاد. 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 آبان، 2011 خــر دجــال را در شهر خودتان با سنگ بزنید،بصیرتتان به ما ثابت میشود. این خر دجال ها چه ویژه گی هایی دارن چگونه شناسایی کنیمشون نمیشه با تفنگ دو لول بزنیمشون تا اسمشون یادشون بره :girl_in_dreams: 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 آبان، 2011 مگه دخترت گفته نمیام؟ :JC_thinking: اگر نیاد به جوجه هایش لحظه ای رحم نخواهم کرد،این نوشته را نشانش بده تا با سر بیاد. میگه نمیاد توی همین تاپیکم که گفته بود 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 آبان، 2011 اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Parishz71 604 ارسال شده در 31 آبان، 2011 آخرش نفهمیدیم کی میره!!!!!!!! اینا که همش اعلام آمادگی برا نیومدن کردن مثل خودم منم نمیشه بیام :w821: نصفه شبی گشنمون کردین حالا حتما ناهار جوجه کبابه؟ کوفتتون بشه :w589:.محمد هم میخواد بهتون شیرینی بده :vahidrk: بچه ها امیدو نگا کنید اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی دانلود __________________ امید وقت گیر آوردی وسط کباب برو بچ دانلود زدی 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 1 آذر، 2011 اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): حاجی صبح باید 6 صبح از خونه بیام بیرون تا 10 شب تازه اگه 10 شب برسم خونه که بعیده که خونه رام نمی دن :icon_pf (34): من اون دفه تا آخرش همراهیتون کرد بهم تخفیف بدین :girl_blush2: 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 1 آذر، 2011 اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو :biggrin: وقت گیر آورده :biggrin:
M_Archi 7762 ارسال شده در 1 آذر، 2011 یک پیشنهاد و یک اولتیماتوم. پیشنهاد: انوشه از آقای خواجه امیری بخواد تا بیاد در جمع ما تا باهاش بیشتر آشنا بشیم. اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): برو بابا!!! (یا به قول سمن پیشته بابا!! ) 5
کتایون 15176 ارسال شده در 1 آذر، 2011 از چندین روز قبل تا چندین روز بعد همین جور برنامه ی دل آب کنک دارین شما... خب چرا با اعصاب جوونای مردم بازی می کنین اخه:lol: 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 آذر، 2011 از چندین روز قبل تا چندین روز بعد همین جور برنامه ی دل آب کنک دارین شما...خب چرا با اعصاب جوونای مردم بازی می کنین اخه:lol: کتایون تو هم نمیری:w821::w821: 4
کتایون 15176 ارسال شده در 1 آذر، 2011 کتایون تو هم نمیری:w821::w821: نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 آذر، 2011 نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... غصه نداره که:there: چون تو نیستی اصلا بهشون خوش نمیگذره....مطمئن باش 6
ارسال های توصیه شده