pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تلقین منفی اصلا خوب نیست!! ولی چرا؟ فرق این تاپیک با اون تاپیک من بهترینم چیه؟؟! روانشناسی می گه به هر چیزی که فکر کنی احساسش می کنی وقتی فکر و احساست منفی باشه باورت هم منفی می شه! وقتی باورت منفی بشه افکارت منفی تر میشه احساست بدتر می شه و باور منفیت قوی تر!! و این چرخه مرتبا تکرار میشه اما اگه یه جایی این چرخه رو بشکنی می تونی با تمرین همه چیز رو درست کنی تا افکارت منفی نباشه! تا باور کنی که میشه! اگه می خوای باور کنی حرفایی رو که می زنم رو انجام بده! چشماتو برای ۱ دقیقه ببند و تو این یک دقیقه به یکی از بهترین خاطراتت فکر کن! آره همین الان یه دقیقه چشماتو ببند بهترین خاطره تو که ازش خیلی لذت بردی برای یک دقیقه مرور کن!! اگه این کار رو کردی بعد بقیه نوشته هام رو بخون اگه نه دیگه نخون چون برات فایده ای نداره!! خب یه دقیقه تموم شد؟ حالا چشمات رو بازم برای یک دقیقه ببند و به یکی از بدترین لحظاتی که داشتی فکر تلخ ترین خاطره تو مرور کن فکر کن امروز همون روزه و به هر چی اتفاق افتاده برای یک دقیقه فکر کن! فکر کردی؟ اگه هر دو دقیقه رو درست انجام داده باشی فرق افکار مثبت و منفی رو با هیجانی که در تو ایجاد می کنه خیلی خوب میفهمی!!!!!!!البته اگه بخوای بفهمی! 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون بدون من آدم خوب معنا نداره پس خوب هستم چون مفید واقع شدم برای آدمای خوب چی شد؟!:ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون اومدم تو این تاپیک میخواستم پست بدم بدیمو بگم ------------- ولی نوشته های بچه ها رو خوندم فهمیدم تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! افکارمونو مثبت کنیم:w12: تفعلی بزنیم به لیدی گاگا :music: I'm beautiful in my way 'Cause God makes no mistakes I'm on the right track, baby I was born this way Don't hide yourself in regret Just love yourself and you're set I'm on the right track, baby I was born this way 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تلقین منفی اصلا خوب نیست!! ولی چرا؟ فرق این تاپیک با اون تاپیک من بهترینم چیه؟؟! روانشناسی می گه به هر چیزی که فکر کنی احساسش می کنی وقتی فکر و احساست منفی باشه باورت هم منفی می شه! وقتی باورت منفی بشه افکارت منفی تر میشه احساست بدتر می شه و باور منفیت قوی تر!! و این چرخه مرتبا تکرار میشه اما اگه یه جایی این چرخه رو بشکنی می تونی با تمرین همه چیز رو درست کنی تا افکارت منفی نباشه! تا باور کنی که میشه! اگه می خوای باور کنی حرفایی رو که می زنم رو انجام بده! چشماتو برای ۱ دقیقه ببند و تو این یک دقیقه به یکی از بهترین خاطراتت فکر کن! آره همین الان یه دقیقه چشماتو ببند بهترین خاطره تو که ازش خیلی لذت بردی برای یک دقیقه مرور کن!! اگه این کار رو کردی بعد بقیه نوشته هام رو بخون اگه نه دیگه نخون چون برات فایده ای نداره!! خب یه دقیقه تموم شد؟ حالا چشمات رو بازم برای یک دقیقه ببند و به یکی از بدترین لحظاتی که داشتی فکر تلخ ترین خاطره تو مرور کن فکر کن امروز همون روزه و به هر چی اتفاق افتاده برای یک دقیقه فکر کن! فکر کردی؟ اگه هر دو دقیقه رو درست انجام داده باشی فرق افکار مثبت و منفی رو با هیجانی که در تو ایجاد می کنه خیلی خوب میفهمی!!!!!!!البته اگه بخوای بفهمی! من این کار رو انجام دادم ؛ یک خاطره خوب رو پیدا کردم و بهش فکر کردم ،بعد چشمامو بستم و خاطرات بد رو هم مرور کردم ، میخواستم بفهمم اما نفهمیدم! چون با این مثال مشکل دارم ، خاطره که فرق داره با اینکه من الکی از خودم تعریف کنم در حالی که چیزی برای تعریف ندارم ، اگرم داشته باشم در مقابل بدی هام صفره . تو فیلما خیلی دیدیم آدم بدا با خودشون حرف میزنن ، مثلا زده یک بی گناه رو کشته و میگه خوب کاری کردم کشتم ، حقش بود ، چرا اون پول داشت من ندارم؟ پس کار درستی کردم! ولی اگه یک بار به خودش میگفت من آدم بدی هستم ؛ احتمالا دیگه اشتباهش رو تکرار نمیکرد نه؟ تعریف از خود اونم الکی مثل قصه خواب خرگوشیه ؛ ما میتونیم خیلی از مشکلات و ایراداتمون رو حل بکنیم اگه فقط قبولشون بکنیم :rose: 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ آدم بدا اصلا فکر نمیکنن که آدم بد هستن. وقتی خلاف میکنن کاملا حق رو به جانب خودشون میدونن. شما اگه بد بودی، نمیگفتی من بد هستم. 5 لینک به دیدگاه
شيوايي 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون بي سياستم و خيلي ادم روكي هستم ضربشم خوردم ولي هركار مي كنم دست خودم نيس 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مشکل من این بود که منم مثه تو میگفتم بقیه خوبند من بدم تازه دارم سعی میکنم بقبولونم که بقیه خوبند منم خوبم ...... 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ شما سه تا با هم فکر کردید؟ یه تاپیک دیگه هم هست که من بهترینم چون... من که اونو باز نکردم چون به جمله این تاپیک بیشتر تمایل دارم:icon_pf (34): :banel_smiley_4: من بدم چون اومدم تو این تاپیک میخواستم پست بدم بدیمو بگم ------------- ولی نوشته های بچه ها رو خوندم فهمیدم تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! افکارمونو مثبت کنیم:w12: تفعلی بزنیم به لیدی گاگا :music: I'm beautiful in my way 'Cause God makes no mistakes I'm on the right track, baby I was born this way Don't hide yourself in regret Just love yourself and you're set I'm on the right track, baby I was born this way آفرين ميلو :aghosh: تفألت منو كشته!! مشکل من این بود که منم مثه تو میگفتم بقیه خوبند من بدم تازه دارم سعی میکنم بقبولونم که بقیه خوبند منم خوبم ...... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم نههههههههه من این اخلاق بد رو دارم درسته. این دو تا خیلی با هم فرق داره:vahidrk: حداقل اگه می خواین بگین هم اینو بگین:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! من بد نیستم 5 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ چشماتو برای ۱ دقیقه ببند و تو این یک دقیقه به یکی از بهترین خاطراتت فکر کن! آره همین الان یه دقیقه چشماتو ببند بهترین خاطره تو که ازش خیلی لذت بردی برای یک دقیقه مرور کن!! اگه این کار رو کردی بعد بقیه نوشته هام رو بخون اگه نه دیگه نخون چون برات فایده ای نداره!! من هیچ خاطره خوب به ذهنم نیومد نه اینکه نداشته باشما دارم اما می دونی خاطره خوبی هم که اخرش خوب باشه رو ندارم اینو دارم جدی می گم همه خاطره های خوبم اخرش به چیز بد ختم شده پس برا همین بقیه نوشتتو نخوندم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تلقین منفی اصلا خوب نیست!!! من بد نیستم خب این که همون شد اساتید می فرماین که همیشه تلقین خوب کنید اونم با جمله های مثبت 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ من بد هستم چون همیشه فکر میکنم بهترین چیزا باید مال من باشه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون بعضی وقتا حتی به خواهر خودم هم حسودی میکنم. 3 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون بعضی وقتا حتی به خواهر خودم هم حسودی میکنم. من بد هستم چون همیشه فکر میکنم بهترین چیزا باید مال من باشه انگاری همه چیزای بد تو من جمع شده اخه چراااااا من بد هستم چون زود عصبانی می شم من بد هستم تو بعضی وقتها به احساسات بقیه توجه ندارم فقط به فکر خودم هستم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون نمیتونم نه بگم ، سالی یه بار هم که میگم عذاب وجدان میگیرم 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من بدم چون خیلی کم قدم خیر برا کسی بر میدارم. 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر آدمه بد زیاده:biggrin: . اگر کسی احساس بد بودن میکنه باید بدونه بعضی وقتا آدم باید خودش رو هم ببخشه . ولی درکل جوون بد کم داریم:yes: آدم سنش میره بالا بد میشه 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ چیز مطلق نیست نه سفید مطلق نه سیاه مطلق خاکستری هم رنگ خداست! خیلی هم زیباست! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده