Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دوشنبه 31 مرداد 1390: یک مرد با ریختن یک پارچ بنزین بر روی خود، اقدام به خودسوی در ضلع شمال غربی میدان انقلاب كرد. این جوان كه به نظر 30 و چند ساله به نظر میرسید، توسط آتشنشانی خاموش و توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شد و در خصوص وضعیتش خبری در دسترس نیست. گفتنی است، بنابه شنیدهها از شاهدان عینی، نامبرده بهطور ناگهانی و با استفاده از یک پارچ بنزین خود را به آتش كشیده و حاضران در ابتدا با تصور اینكه آب بر سر خود میریزد از اقدامش ممانعت به عمل نیاوردهاند. Source: aftabnews به نظرتون چرا خودسوزی کرده؟ شما در چه شرایطی قرار بگیرید ممکنه خودسوزی کنید؟ 35 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چه وحشتناک؟ حتما عرصه بهش تنگ شده بود بنده خدا 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ برای اینکه دیکتاتور بزرگ و نوکران و جیره خوارانش و مداحان نامردش،تمامی فرهنگ و اقتصاد و شادی او را گرفته اند و سوزانده اند. او فهمیده که اگر برود روی خودش آب بریزد و شادی کند،از سوی سردمداران تحجر عربی،بازداشت میشود. پس خودش را آتش زده تا دیگران رویش آب بریزند،تا بفهمند چه بلایی بر سر جوانان این کشور آورده اند. 22 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اونی که خودسوزی می کنه به مرزی رسیده که دیگه نتونسته تحمل کنه .دلیلم زیاد داره. دخترهمسایه ما 5 سال پیش وقتی تازه دیپلمش رو گرفته بوده توی کوچه خودسوزی کرده بود.خودش که رفت و راحت شد اما خونوادش داغونن در حدی که مامانشو بستری می کنن. اونی که خودسوزی می کنه نه خودشو دوست داره نه دور و بری هاشو 13 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم والا هزار تا دلیل داره عشقی اجتماعی اقتصادی ...... 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مثل نوه اناسیس از خوشی زیاد دست به این اقدام زده آخه توی این مملکت گل و بلبل مگه این کارا هم دلیل می خواد ! 13 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آخر خط! جایی که آخرین چیز زندگی یعنی امید هم بمیرد ولی این روش خودکشی رو نمیپسندم ترجیح میدم اگه رفاهی باشه در زمان حیاتم باشهه نهه بعد اون!!! 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی دلیل سیاسی نداشته؟ ممکنه سیاسی باشه. چون خودکشی تو میدون انقلاب به انگیزه شخصی نمیخوره زیاد. 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ممکنه سیاسی باشه. چون خودکشی تو میدون انقلاب به انگیزه شخصی نمیخوره زیاد. خب شاید خونشون اون سمتا بوده! اگه انگیزش سیاسی بوده شاید اعلام می کرده یا قبلش دعوا می کرده سر مسائل سیاسی 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خب شاید خونشون اون سمتا بوده! اگه انگیزش سیاسی بوده شاید اعلام می کرده یا قبلش دعوا می کرده سر مسائل سیاسی شاید دعواهاشو کرده ما خبر نداریم. هنوز که معلوم نیست قضیه چیه. 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها خودسوزی شما رو یاد چیزی نمیندازه واقعا؟ تحولات اخیر تو منطقه؟ 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها خودسوزی شما رو یاد چیزی نمیندازه واقعا؟تحولات اخیر تو منطقه؟ تو منطقه دیکتاتور سوزی میکردند،نه خود سوزی... ملت ما امروز روی دست ماهی خاویار بلند شده. 10 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ به [/url]نظرتون چرا خودسوزی کرده؟ شما در چه شرایطی قرار بگیرید ممکنه خودسوزی کنید؟ خب دلایل زیادی میتونه داشته باشه ! اما به قول سهیل وقتی آدم به آخر خط برسه این کارو میکنه ! وقتی دیگه چیزی برای از دست دادن نداره ! 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تو منطقه دیکتاتور سوزی میکردند،نه خود سوزی... ملت ما امروز روی دست ماهی خاویار بلند شده. تونس رو یادته؟ یه جوونی وسط خیابون خودسوزی کرد و همه چیز ازون جا شروع شد... البته من واقعا از انگیزه ی این آدم بی خبرم... 8 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ وای چه وحشتناک:banel_smiley_52: اگه قصدش فقط خودکشی بوده که عقل سلیم قبول نمی کنه این راهو، طرف خودکشی می کنه از وضع موجودش راحت بشه و راحت بمیره و یه دفعه بمیره نه با این وضع و اوضاع حتما یه دلیل داشته ( من چقدر الان شبیه این اسمایل هستم:banel_smiley_52:) :JC_thinking: میشه یه جور دیگه هم فکر کرد مثلا اینکه : یه اشتباه خیلی خیلی بزرگی کرده خواسته یه جور اتش جهنم رو تجسم کنه یا مثلا خوانوادش تو اتش سوزی مرده باشن اینم خواسته به جمع اونا بپیونده یا اون قدر از خود بی خود بوده که ندونسته داره چیکار میکنه یا هرچی دیگه اما یه چیزی هست که اینو مطمئن هستم اگه مثلا یه روز خودم خواستم خودکشی کنم نمی یام ملاعام این کارو انجام بدم می رم یه گوشه خودمو راحت می کنم این جووون یه دلیلی داشته که خواسته همه رو متوجه اون کنه 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تونس رو یادته؟یه جوونی وسط خیابون خودسوزی کرد و همه چیز ازون جا شروع شد... البته من واقعا از انگیزه ی این آدم بی خبرم... بله اونجا تونس بود، به قول پارازیت تونس تونس،اما ایران نتونس. عرب با ایرانی جماعت قابل مقایسه نیست. عرب با پای برهنه میاد یک امپراطوری مثل ایران را فتح میکنه و هیچ ترسی به خودش راه نمیده. اما جمعیت عوام ایرانی فوق العاده هیزند و ترسو.... یک عده کمی نترس داریم. 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بله اونجا تونس بود، به قول پارازیت تونس تونس،اما ایران نتونس. عرب با ایرانی جماعت قابل مقایسه نیست. عرب با پای برهنه میاد یک امپراطوری مثل ایران را فتح میکنه و هیچ ترسی به خودش راه نمیده. اما جمعیت عوام ایرانی فوق العاده هیزند و ترسو.... یک عده کمی نترس داریم. این درست اما ما الان داریم راجع به انگیزه های این جوون حرف میزنیم... واقعا دلایل سیاسی نزدیک ترین گزینه به نظر منه... اونم میدون اتقلاب... 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ممکنه سیاسی باشه. چون خودکشی تو میدون انقلاب به انگیزه شخصی نمیخوره زیاد. همینو میگم این همه جا واسه خودکشی وجود داره. چرا حالا میدون انقلاب. اونم ضلع شمال غربی؟ تو تونس اون یارو که خودسوزی کرد چیزی جایی نوشته بود یا از خودش به جا گذاشته بود که انقلاب شد؟ هان؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده