کتایون 15177 ارسال شده در 23 آبان، 2011 همینو میگم این همه جا واسه خودکشی وجود داره. چرا حالا میدون انقلاب. اونم ضلع شمال غربی؟ تو تونس اون یارو که خودسوزی کرد چیزی جایی نوشته بود یا از خودش به جا گذاشته بود که انقلاب شد؟ هان؟ دوستایی که داشت که از همون جا شروع کردن.... 6
pianist 31130 ارسال شده در 23 آبان، 2011 بنظرمن اون که به ته خط رسیده خواسته با این کارش شاید یه عده ای رو از خواب بیدار بکنه... 9
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 23 آبان، 2011 بنظرمن اون که به ته خط رسیده خواسته با این کارش شاید یه عده ای رو از خواب بیدار بکنه... کیا رو؟ 5
pianist 31130 ارسال شده در 23 آبان، 2011 کیا رو؟ ملت همیشه در صحنه رو... شاید اگه من هم به چنین مقطعی میرسیدم که بخوام به زندگیم پایان بدم میرفتم میدون انقلاب اینکارو میکردم! 7
کتایون 15177 ارسال شده در 23 آبان، 2011 ملت همیشه در صحنه رو...شاید اگه من هم به چنین مقطعی میرسیدم که بخوام به زندگیم پایان بدم میرفتم میدون انقلاب اینکارو میکردم! این انگیزه هه خیلی مهمه... اما آیا جواب میده 6
pianist 31130 ارسال شده در 23 آبان، 2011 این انگیزه هه خیلی مهمه...اما آیا جواب میده یه تیریه تو تاریکی دیگه حالا ما اینجا نشستیم یه چیزی میگیم شاید طرف اصلا معتاد بوده... :4chsmu1: 3
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 23 آبان، 2011 با اين كارش خواسته يه چيزي رو ثابت كنه وگرنه ميرفت گوشه خونه خودشو ميكشت به يه طريقي كه زجر كمتري بكشه اما مطمئنم نتونست هيچ چيزي را ثابت كنه 6
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 23 آبان، 2011 با اين كارش خواسته يه چيزي رو ثابت كنه وگرنه ميرفت گوشه خونه خودشو ميكشت به يه طريقي كه زجر كمتري بكشه اما مطمئنم نتونست هيچ چيزي را ثابت كنه یعنی چیو میخواسته ثابت کنه؟ 3
کتایون 15177 ارسال شده در 23 آبان، 2011 یه تیریه تو تاریکی دیگه حالا ما اینجا نشستیم یه چیزی میگیم شاید طرف اصلا معتاد بوده... :4chsmu1: خیلی احتمالش کمه واقعا که بی هدف بوده باشه..چرا انقلاب اخه؟ چرا تجریش نه مثلا؟ 4
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 23 آبان، 2011 یعنی چیو میخواسته ثابت کنه؟ فكر كنم وسعت ظلم و ستمي كه بهش شده كه ميتونه سياسي، اقتصادي، عاطفي يا هرچيز ديگه اي باشه 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 آبان، 2011 اگه هدفش سیاسی بوده که خیلی کار خوبی کرده...خون هایی که این جوری ریخته میشن هیچ وقت به هدر نمیرن. جرقه س اعتراضات و انقلاب هایی که الان تو کشورای خاورمیانه داره شکل میگره ، خودسوزی یه جوون یمنی بوده. نی به آتش گفت:کاین آشوب چیست؟ مرتورا زین سوختن مطلوب چیست؟ گفت آتش بی سبب نفروختم دعوی بی معنی ات را سوختم زانکه میگفتی نی ام با صد نمود همچنان در بند خود بودی که بود 8
pesare irani 41807 ارسال شده در 23 آبان، 2011 حتما می خواسته زمینه انقلابی مثل کشور های عربی اینجا ایجاد کنه 5
Cannibal 3349 ارسال شده در 23 آبان، 2011 هر دلیلی داشته، دردناکترین راه خودکشی رو انتخاب کرده که توام با خودنمائیه......... 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 23 آبان، 2011 شخصا که فک نمی کنم هرگز این کارو بکنم! به نظرم انتخاب سوختن برای مرگ انتخاب بدترین راه حله! حالا چرا سوختن انقد راه های راحت تر هست آخه! 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 23 آبان، 2011 شخصا که فک نمی کنم هرگز این کارو بکنم!به نظرم انتخاب سوختن برای مرگ انتخاب بدترین راه حله! حالا چرا سوختن انقد راه های راحت تر هست آخه! راه بدتری هم هستش :guntootsmiley2: به وسیله شیشه نوشابه :pot: که نمیشه کامل توضیح بده این روش رو :putertired: 5
pianist 31130 ارسال شده در 23 آبان، 2011 خیلی احتمالش کمه واقعا که بی هدف بوده باشه..چرا انقلاب اخه؟ چرا تجریش نه مثلا؟ بخدا من خبر ندارم... 5
pianist 31130 ارسال شده در 23 آبان، 2011 راستشو بگو. خب با توجه به تاپیکی که اوندفعه زدم چون طرح جدید میدان انقلاب نماد فراماسونری هست و میره تو مقوله شیطان پرستی و... :4chsmu1: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری