alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام مقدمه: سوال پیش رو در یکی از کتاب های روانشناسی ذکر شده بود اسم کتاب و نویسنده خاطرم نیست منتها فقط شامل چندین سوال بود. سوال: حاضرید یک میلیارد نقد دریافت کنید مشروط بر اینکه یک بشقاب پر از سوسک را بخورید. موخره:سوسک سمی نیست. هیچ کلکی در کار نیست. ذهنتان سمت مذهب (حرام گوشت و الی آخر) نرود. دوستی اگر حالش بهم خورد سعی کند سکوت کند. گرچه سوال روانشناسی هست ولی احساس کردم بهتر است در تالار آزاد قرار گیرد. 36 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سوال سختیه! آدم باید تو موقعیتش قرار بگیره ولی من به احتمال زیاد اگه چنین پیشنهادی بهم بشه میگم نه!! چون حاضر نیستم بخاطر پول دست به هر کار کثیفی بزنم. حالا نتیجش چیه؟؟ 16 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ یه بشقاب سوسک بخورم برا پول !!! :icon_pf (34): عجب سوالایی !!! :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ایششششششششششششششششششششششششششششششششش:viannen_38: 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگر بتونم محتویات شکم سوسک ها را خالی کنم و سرخشون کنم،میخورم چرا که نه ؟ (به قول ندامون) اما سوسک خام و زنده را نمیخورم. 17 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نه این کار رو نمی کنم اما به این فکر میکنم که شرایطی ممکن بود خوردن گوسفندم برامون سخت باشه.اما وقتی تجربه خوردن سوسک رو نداشتم نه. 12 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ یک میلیارد دلار؟:jawdrop: اگه یه بشقاب کوفتی ضمانت خوشبختی هفت پشت آیندمو میکنه چرا که نه من چیم از این چینی ها بیشتره؟:دی 22 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگه پا و پراشو بکنن آره البته پخته شده:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نه سوسک نه اصلا سمتش هم نمیتونم برم چه برسه به خوردن......:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بفرمایید شام عزیزم،بفرمایید شام آقاجون،بفرمایید شام خانومم : 20 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ منم میخورم بعد با یه میلیارد یه شرکت تجاری میزنم بعدش گستردش میکنم :dancegirl2: فقط باید یه سال قبلش خودمو آماده کنم ... کافیه یه حشره ی موزی ببینم تا یه هفته چیزی نمیتونم بخورم ... اگه وزنم زیاد بود حتما از این روش استفاده میکردم واسه لاغری :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ یا خدا غلط کردیم نموخوریم :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آره، میخورم. اگه سوسکه مرده باشه و تمیز پرورشی باشه. 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من به جای یه بشقاب پر یدونه اونم یه بچه سوسک می خوردم که مثلا یه 10 میلیونی گیرم بیاد بعد با این پول می رفتم اون کشوری که این نویسنده محترم کتاب توش زندگی می کنه پیداش می کردم با یه ماهی تابه بزرگ چنان می کوبیدم تو ملاجش که دیگه هر سوالی رو به اسم روانشناسی نذاره تو کتاباش و ذهن ملتو بی خود مشغول نکنه. که بعدم بخواد از جواب این سوالا مردم روانکاوی کنه بعدم اگه تهش چیزی موند که می گردم وگرنه به ایران اسلامی بر می گردم 11 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من وقتی بشقاب اسی دیدم یک مقدار رفتم تو فکر که آیا می تونم بخورم یا نه مخصوصا وقتی اون 2 تا سوسک گنده دیدم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ با اینکه از سوسک خیلی میترسم اما تا حالا نخوردمش شاید خوشمزه باشه؟؟؟!!! اگه خوشمزه باشه شاید!!درصورت که شاخک و بال اینجور چیزا نئاشته باشه 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بفرمایید شام عزیزم،بفرمایید شام آقاجون،بفرمایید شام خانومم : جوووووووووووون خاشخاشی هم هس تازه 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من وقتی بشقاب اسی دیدم یک مقدار رفتم تو فکر که آیا می تونم بخورم یا نه مخصوصا وقتی اون 2 تا سوسک گنده دیدم:icon_pf (34): بشقاب اسی؟ بیا یک کم از بشقابم برات بکشم،سرد میشه شاخک هاش،از دهن میوفته. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ جوووووووووووونخاشخاشی هم هس تازه برشته اش کردم واست در حد باقلوا..... راسته کار خودمونه. جیلینگ جیلینگ زیر دندومان صدا میده،بس که تُرد شده ناکردار. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اسی این کارا چیه؟؟؟:w00:دل و روده مون رو بهم ریختی اه اه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده