nikaaa 4300 ارسال شده در 22 آبان، 2011 هشت پا ، ملخ و یکجور قورباغه گوشتی که از دنبه بره خوشمزه تره. :persiana__hahaha: 2
nikaaa 4300 ارسال شده در 22 آبان، 2011 ببخشید به چی خندیدید؟؟ هشت [/url]پا ، ملخ و یکجور قورباغه گوشتی که از دنبه بره خوشمزه تره. b in 3
saray89 3064 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اگه این پولو بدن بگن یه میلی گرم کله پاچه بخور حاضرم این کارو بکنم 2
میلاد 24047 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من اصلا دوست ندارم هم میترسم هم حالم به هم میخوره از سوسک ولی به خاطر این همه پول حاظرم تلاش کنم بخورم 4
lorena 10305 ارسال شده در 22 آبان، 2011 لازمه بدونید سوسک نوعی پروتپین بدون چربی داره که خوردنش خیلی مفیده! حالا100تااز بشقاب اسی رو نوش جان کنید دریغ از 1 کیلو اضافه وزن ولی به نظر من پولی که با سوسک بیاد با سوسکم میره! 9
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 22 آبان، 2011 با سلاممقدمه: سوال پیش رو در یکی از کتاب های روانشناسی ذکر شده بود اسم کتاب و نویسنده خاطرم نیست منتها فقط شامل چندین سوال بود. سوال: حاضرید یک میلیارد نقد دریافت کنید مشروط بر اینکه یک بشقاب پر از سوسک را بخورید. موخره:سوسک سمی نیست. هیچ کلکی در کار نیست. ذهنتان سمت مذهب (حرام گوشت و الی آخر) نرود. دوستی اگر حالش بهم خورد سعی کند سکوت کند. گرچه سوال روانشناسی هست ولی احساس کردم بهتر است در تالار آزاد قرار گیرد. هرگز:4chsmu1: 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 22 آبان، 2011 واسه ثبت نام باید کجا مدارک بدیم؟ اگه بیشتر بخوریم بیشتر هم پول میدن؟ 5
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 22 آبان، 2011 واسه ثبت نام باید کجا مدارک بدیم؟ اگه بیشتر بخوریم بیشتر هم پول میدن؟ اره شما یه لگن بخور من هر چی بخوای بهت میدم:4chsmu1: 2
M!Zare 48041 ارسال شده در 22 آبان، 2011 لازمه بدونید سوسک نوعی پروتپین بدون چربی داره که خوردنش خیلی مفیده! حالا100تااز بشقاب اسی رو نوش جان کنید دریغ از 1 کیلو اضافه وزن ولی به نظر من پولی که با سوسک بیاد با سوسکم میره! من از سوسک نمیترسم ولی ازش حالم بهم میخوره.بنابراین حاضرم چشمم رو ببندم و بخورم...نتیجه روانشناسی هم هر چی میخواد باشه...ولی 12 تا صفر به تومان ارزشش رو نداره؟ تصورش هم وحشتناکه...ولی میخورم 4
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اینا چقد گوشتی هستن، اگه کسی بخوره گوشتش لای دندوناش گیر میکنه و خونش میپاشه اطراف دهنش، 1 میلیارد می ارزه؟ 7
Ehsan 112349 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اینا چقد گوشتی هستن، اگه کسی بخوره گوشتش لای دندوناش گیر میکنه و خونش میپاشه اطراف دهنش، 1 میلیارد می ارزه؟ میشه حرف هایی نزنی که منو هوایی کنه !!!! :zadan: نمیگی من اینوقت شب،این گوشت های هلو صفت را از کجا گیر بیارم،قلچ قلچ گاز بزنم. 6
lorena 10305 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من از سوسک نمیترسم ولی ازش حالم بهم میخوره.بنابراین حاضرم چشمم رو ببندم و بخورم...نتیجه روانشناسی هم هر چی میخواد باشه...ولی 12 تا صفر به تومان ارزشش رو نداره؟تصورش هم وحشتناکه...ولی میخورم حالا گریه نکن میدیم برا تو ادویه اش رو بیشتر کنن که بوی خوب بده برو با اون 12 تا صفر حالشو ببر من که هرچی که مربوط به لاغر موندن باشه با کله انجام میدم 4
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 میشه حرف هایی نزنی که منو هوایی کنه !!!! :zadan: نمیگی من اینوقت شب،این گوشت های هلو صفت را از کجا گیر بیارم،قلچ قلچ گاز بزنم. چیکار کنم خو، نمیشه آدم اینارو ببینه و چیزی نگه، نیگا تورو خدا، وقتی تو دهنت بترکه چه صدایی هم میخوره 3
morta 3324 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اگه تا اون موقع تو زندگیم همش مثل ... کار کرده باشم ولی به جایی نرسیده باشم ... اره ... ولی اگه زندگی متوسط و قانع کننده ای داشتم ، نه ... 5
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من حالم بدههههههههههه:icon_pf (34): منم همینظور ، دارم بالا ... 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 22 آبان، 2011 چیکار کنم خو، نمیشه آدم اینارو ببینه و چیزی نگه، نیگا تورو خدا، وقتی تو دهنت بترکه چه صدایی هم میخوره ای جان ...... یاد خاطراتم افتادم. با چه چشمان حریصی منتظر بودم،کرم مثل هلو بپره تو گلو...... 6
M!Zare 48041 ارسال شده در 22 آبان، 2011 حالا گریه نکن میدیم برا تو ادویه اش رو بیشتر کنن که بوی خوب بده برو با اون 12 تا صفر حالشو ببر من که هرچی که مربوط به لاغر موندن باشه با کله انجام میدم راست میگی ها نگفته که خام...میشه به انواع شیوه ها بپزیم.پوستش رو هم میگیریم. اصلا پولش که واسه من مهم نیست...مهم لاغریه 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری