- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 آبان، 2011 با این روند جمعیت تا چندین سال دیگه مجبوریم حشرات رو بخوریم.اونم چون ذائقمون عادت نداره برامون تصورش سخته. بچه ها که بهشون غذای بدون نمک می دن راحت می خورن چون تجربه غذا با نمک رو نداشت.اینا همه بستگی به عادتای ذائقه داره. 5
anvil 5769 ارسال شده در 23 آبان، 2011 خانوما آقایون ایرونی که خیلی چندشتون شده از سوسک خوردن باید بهتون بگم کله پاچه ایه که صبحا پا میشین چلب چلب با پیاز و آبلیمو میزنید به تن، بعد صبح اول وقت میرید تو صورت استاد و همکلاسیاتون پنجمین غذای چندش آور دنیاس. [ Baby Mice Wine این هم شراب بچه موش كه در چین مصرف می شود Pacha انگار نمیدونستند اسم این عكس كله هست و فقط پاچه شو نوشتند . به هر حال نوشته بود پاچه از كشور عراق[/center] این کله بیشتر شبیه دایناسوراس تا اونایی که ما میخوریم:JC_thinking: این چشم بادامیها دیگه شورشو در اوردناز ادم گرفته تا جونور به هیچی رحم نمیکنن! 8
felorans666 12046 ارسال شده در 23 آبان، 2011 اگه یک میلیارد دلار بدن آره من حاضرم این کار رو انجام بدم چندیش همون موقع خوردنه تازه کلی پروتئین می ره تو بدن بعد که خوردم و پولارو گرفتم، کسی رو که طراح همچین مسابقه ای بوده پیدا می کنم بعد مجبورش می کنم یک بشکه سوسک بخوره تا جیگرش حال بیاد:167: 9
lilac 5892 ارسال شده در 23 آبان، 2011 ی بشقاب سوسک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اههههههههههههههههههههههه معلومه که نه......................... 6
jo0ojo0o 482 ارسال شده در 23 آبان، 2011 این کله بیشتر شبیه دایناسوراس تا اونایی که ما میخوریم:JC_thinking: ! اونی که شما می خوری ایرانیه این عربه:biggrin: حالم بهم خورد این تاپیک رو دیدم:84eb3ampc0vsywihe0i 4
rezanassimi 9037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 1 میلیارد دلار اگه 1 میلیون دلار بود شاید بهش فکر میکردم ولی 1 میلیارد دلار... بشقاب من کو 7
shaden. 18583 ارسال شده در 23 آبان، 2011 نمیتونم بخورم حتی اگه اون پول به زندگیم خیلی کمک کنه باز نمیتونم این کارو بکنم 3
rezanassimi 9037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 نمیتونم بخورم حتی اگه اون پول به زندگیم خیلی کمک کنه باز نمیتونم این کارو بکنم یک میلیارد دلاره ها هزار و دویست میلیارد تومن... از محصولی هم پولدار تر میشی 3
shaden. 18583 ارسال شده در 23 آبان، 2011 یک میلیارد دلاره ها هزار و دویست میلیارد تومن... از محصولی هم پولدار تر میشی نه نمیتونم همه چی که پول نیست چون مطمنم اگه بخورم از بس گلاب به روتون بالا میارم میمیرم:girl_yes2: 4
danielo 15240 ارسال شده در 23 آبان، 2011 حتی اگر خام باشه و حتی اگر زنده باشه حاظرم بخورم.فقط به خاطر به دست اوردن این پول البته فکر نکنید اهل خوردن هر غذایی هستم.اتفاقا در خوردن غذا ها سوسول هستم و نصف غذاهایی که شما میخورید را من بهش لب نمیزنم. فقط یک چیز را حاظر نیستم بخورم که اون پیاز هست 3
sinister89 4246 ارسال شده در 23 آبان، 2011 بدین من بخورم. پولمم آماده کنین . می خواین دو بشقاب بخورم شما دوبرابر بدین. اصلا حال به هم زن نیست. 6
shaden. 18583 ارسال شده در 23 آبان، 2011 حتی اگر خام باشه و حتی اگر زنده باشه حاظرم بخورم.فقط به خاطر به دست اوردن این پول البته فکر نکنید اهل خوردن هر غذایی هستم.اتفاقا در خوردن غذا ها سوسول هستم و نصف غذاهایی که شما میخورید را من بهش لب نمیزنم. فقط یک چیز را حاظر نیستم بخورم که اون پیاز هست حالا که میخوای بخوری با پیاز بخور خوشمزه تر بشه:lol: 3
rezanassimi 9037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 نه نمیتونمهمه چی که پول نیست چون مطمنم اگه بخورم از بس گلاب به روتون بالا میارم میمیرم:girl_yes2: بشقاب بهارم بدین به من 4
zahra22 19502 ارسال شده در 23 آبان، 2011 بدین من بخورم.پولمم آماده کنین . می خواین دو بشقاب بخورم شما دوبرابر بدین. اصلا حال به هم زن نیست. چه دلنشین.. آدم ذوق میکنه این بشقابو میبینه.. 4
rezanassimi 9037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 رضا خیلی سخته فکرشو بکن یه برنامه ماهواره ای هست که برا یه میلیون دلار عقرب زنده میخورن ... 5
shaden. 18583 ارسال شده در 23 آبان، 2011 یه برنامه ماهواره ای هست که برا یه میلیون دلار عقرب زنده میخورن ... دیدم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3
sinister89 4246 ارسال شده در 23 آبان، 2011 رضا خیلی سخته فکرشو بکن یه میلیارد یکی آماده کنه من همین فردا میام می خورم تا نشون بدم سخت نیست . :persiana__hahaha: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری