رفتن به مطلب

عشق و نفرت در روانشناسي تشكر

ارسال های توصیه شده

خب حاج اقا تکلیف من که دکمه ماوسم اتوماتیک رو دکمه تشکر ایستاده چیه؟:ws3:

من کینه ای هستم؟

من ساده گذر هستم؟

راستش تا حالا به این چیز فکر نکردم

حتی شده از پستای بیتا هم تشکر کردم

اما قدیما رسم اینجوری بود که وقتی پای یه صحبت ادامه دار تشکر میزنی یعنی فلانی که رفتی صدکیلومتر اون ور تر و داری تاپیک دیگه میخونی بیا جواب حرفتو دادم و منتظرم دیدگاه تورو هم بشنفم

ولی تشکر و کینه :JC_thinking:

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گاهي وقتا بدون اينكه به نوشته كسي دقت كني و بدوني دقيقا چي گفته يا نوشته ايتم تشكرو ميزني به نظرم چون اون ادمو دوست داري و ميخواي با اين كارت بگي " ببين تو هر چي ميخواي بگو ولي فقط باش " اين كار مي كني گاهي وقتا هم چون فلاني و حرفاش برات مهم نيست تا ميبني چيزي نوشته سطحي ميگري و تشكر نمي كني تا گفته باشي " ببين ازت بدم مياد!!! حالا هرچي ميخواي بگو "

به هر حال شايد اين رفتار اينجا زياد به چش نياد اما ميتونه ريشه عميقي در شخصيت و زندگي واقعي ما داشته باشه

ارتباط با ادم غير منطقي و نا معتدل آزار دهنده است هر چقد هم مثبت فكر كني .

.

یه چن تا چیز نوشتم راجع به این تشکر زدن ها بعد دیدم شاید کسی به خودش بگیره ناراحت شه پاک کردم:ws3:

همین جا از موقعیت سوءاستفاده می کنم و می گم که لطفا اگه می خواین هم جواب پستی رو بدین هم تشکر بزنین اول جواب بدین بعد تشکر. نه برعکس. که طرف تشکر رو که دید تازه کلی معطل جواب نشه.

اما در مورد تاپیک:

خب بیایم این ارتباطش رو پیدا کنیم.

مثلا به نظر خودت یا کس دیگه بین تشکر زدن و میزان دست و دلبازی و خرج کردن پول می تونه رابطه ای باشه؟

یا این که بین تشکر زدن و روحیه دقت زیاد توی کارها داشتن و دیر راضی شدن (یا برعکسش)چه طور؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

من اوایل که اومده بودم اعتقاد داشتم پست های ارزشمند و دارای بار علمی فقط باید پاش تشکر بخوره یا پست هایی که فقط خودم قصد دارم جوابشو بدم و باهاش گفت و گو کنم ولی یه ذره که گذشت دیدم هر کسی که پستی ارسال کرده و عقیدشو گفته حداقل یه زمانی رو صرف کرده برای دوستاش

دوست داشته ما نظرش رو بخونیم برا همین برای احترام به اون شخص تشکر پای پستش میزنم:dancegirl2:

من از هیچ کس متنفر نیستم و پای پست همه تشکر میزنم و برام فرقی نداره کی باشه اگرم یه جا یکی در میون بوده یا تشکر نزم دلیل بر بی احترامی نیست شاید ندیدم و حتی بعضی وقتا به همه تشکر میدم میرم میام میبینم با اینکه دکمه تشکرو واسه یه شخص زدم بازم تشکر نخورده نمیدونم چرا اینجوری میشه بهضی وقتا :icon_pf (34):

• Like 14
لینک به دیدگاه
یه چن تا چیز نوشتم راجع به این تشکر زدن ها بعد دیدم شاید کسی به خودش بگیره ناراحت شه پاک کردم:ws3:

همین جا از موقعیت سوءاستفاده می کنم و می گم که لطفا اگه می خواین هم جواب پستی رو بدین هم تشکر بزنین اول جواب بدین بعد تشکر. نه برعکس. که طرف تشکر رو که دید تازه کلی معطل جواب نشه.

اما در مورد تاپیک:

خب بیایم این ارتباطش رو پیدا کنیم.

مثلا به نظر خودت یا کس دیگه بین تشکر زدن و میزان دست و دلبازی و خرج کردن پول می تونه رابطه ای باشه؟

یا این که بین تشکر زدن و روحیه دقت زیاد توی کارها داشتن و دیر راضی شدن (یا برعکسش)چه طور؟

به نظرم همون بهتره سطحي نگاه كنيم و ساده و گزرا چون شادي ها بيشتر روي سطح اند و با عميق ديدن و پيچيده نگاه كردن فقط خودمون را خسته ميكنيم و دنيا را به هيچ وجه قشنگ تر نمي بينيم به بعضي واقعيت ها ميرسيم كه آزار دهنده است فك كنم براي اين تاپيك همون مثالي كه ميلاد زد كافيه

:ws3:

چند ماه پیش یه بار یکی تاپیک زده بود یه چیز خنده دار بود

بعد یه نفر اومده بود پست دوم یه شکلک خنده گذاشته بود فقط

بعد یکی دیگه اومده بود از اون پست اول تاپیک که مطلب داشت تشکر نکرده بود از خنده اون یارو تشکر کرده بود

من هنوز تو کف این ماجرام:ws3:

:flowerysmile:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من عاشق این دکمه ی تشکرم...نه این که روش قلبم داره...منم که توان مبارزه ندارم باهاش...:w16:

کلا وارد یه تاپیک بشم شروع کنم به خوندن تشکر همراهیم می کنه...

اما تا حالا نشده رو پست نخونده تشکر زده باشم...

بعدشم این جا با هم دشمنی که نداریم داریم حرف میزنیم دوست دارم به طرف مقابلم نشون بدم پستش برام مهمه...

خدایا این like و تشكر رو از من نگیر که بهش معتادم...

• Like 12
لینک به دیدگاه

شخصا اگه یه کاربر صد سال ازگارم برام تشکر نزنه وقتی پست جالبی ازش ببینم تشکر میکنم.برامم مهم نیست که کسی در یک مورد با من اختلاف نظر داشته یا نداشته...

مواردی دیدم که برام جالب بود:

استاتر یک تاپیک از تمام پستهای قبل و بعد تشکر کرده بود.پست اسپم و در مدح وذم کسی نبود.

در یک پستی 6تشکر زده شد در تاپیکی دیگر این پست توسط یه کاربر معروف(که به اون پستم تشکر نزده بود)دقیقا نقل شد بیشتر از 13 تشکر داشت!!!

مدتی پیش تاپیکی زدم 4تشکر خورد همون روز این تاپیک در همون تالار با یک عنوان دیگه زده شد و بیشتر از 12بار تشکر شد!!!

و بسیاری دیگر...

خواهشا حرفهای بنده بنای بر عشق امتیاز ندونید و با دلسوزی هم از کسی تشکر نکنید.به قول ارش این 4تا تشکر دنیوی ارزش این حرفارو نداره...

در شمار گر چه کسی نیاورد مرا...ولی باشد که ادعاهای روشن بینی و عدالت خواهی ما در قالب عمل و ماورای ظواهر باشد.

شب همگی خوش:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

بعضی از دوستان که توی تشکر زدن خیلی دستو دل بازن از پایین تا بالای تاپیک تشکر میکنن (اتفاقا چند تا شونم توی این تاپیک حضور داشتن! :whistle: ) بد نیست بدونن که این تشکر ها به سرور انجمن فشار وارد میکنه ، لحظه ای که میخواید تشکر بزنید به محمد بیچاره هم فکر کنید ! :ws3:

یه مدت قرار بود تشکرهای تالار آزاد حذف شه یه مدتم محدود بود...من بشخصه با محدود شدنش موافقم ، باید درست استفاده کردن از هرچیزی رو یاد بگیریم :w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

حالا جالبه

بعضیا هم هستن انگاری دکمه تشکر به جونشون متصله... :4chsmu1:

ندیدم تشکر بکنن مگه اینکه ازشون تعریف بشه!!! و یا اینکه احساس کنن به نفعشون هست.

نظرتون در مورد اینها چیه؟؟ :ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من از هرکسی حرف حق بزنه تشکر میکنم

اگر هم کسی رو دیده باشم احترام سرش نمیشه و به باقیه توهین میکنه سعی میکنم

هیچ وقت ازش تشکرنکنم مگر اینه خیلی پستش شاخص باشه که کم پیش میاد...

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی من دو ؛سه نفر رو میشناسم...

اگر تو یه تاپیک همه پستها رو تشکر بزنن...پست من رو نمیزنن....اون هم بیدلیل....

منم فهمیدم از من خوششون نمیاد....:دی

چون چندین بار پیش اومده این موضوع.... msngifsdotcom_2052_icons.gif

addedmsngifs_2078_icons.gif

.

.

اما خودم...اگر از پست کسی خوشم بیاد حتما تنکس رو میزنم....

واسم فرقی نداره کی هست....

• Like 5
لینک به دیدگاه
ولی من دو ؛سه نفر رو میشناسم...

اگر تو یه تاپیک همه پستها رو تشکر بزنن...پست من رو نمیزنن....اون هم بیدلیل....

منم فهمیدم از من خوششون نمیاد....:دی

چون چندین بار پیش اومده این موضوع.... msngifsdotcom_2052_icons.gif

addedmsngifs_2078_icons.gif

.

.

اما خودم...اگر از پست کسی خوشم بیاد حتما تنکس رو میزنم....

واسم فرقی نداره کی هست....

اره بعضیام هستن قهر باشن تنکس نمیزنن حتی اگه موردی باشه که اگه قهر نباشن صد در صد تشکر کنن!:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اره بعضیام هستن قهر باشن تنکس نمیزنن حتی اگه موردی باشه که اگه قهر نباشن صد در صد تشکر کنن!:whistle:

جدی؟

مگه همچین کاربرهایی هم پیدا میشن؟ :JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...