Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اگه انتخاب با شما بود کدوم یکیو انتخاب میکردین؟ اگه تصمیم با خودتون بود کدومو انتخاب میکردید؟؟؟ 1.دختر هستم-دختر میشدم 2..دختر هستم-پسر میشدم 3.پسر هستم -پسر میشدم 4.پسر هستم-دختر میشدم 27 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 1.دختر هستم،دختر می شدم. از دختر بودنم ناراضی نیستم ... 9 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اصلاً آدم نمیشدم....می خواستم پرنده باشم....یچی مثل عقاب! :smiley (18): لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ایول با امین حدودا موافقم ............... ترجیح میدادم قناری باشم یا پروانه سفید سفید یا گل شاهپسند یا قاصدکی بر باد ...... برای خدا انتخابای زیاد میذاشتم حالا چرا باید جواب بدیم؟ جریان چیه؟ نتیجه گرفتیم مثلا خب چی؟ 12 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ با جنسیتم مشکلی ندارم... اما اگه واقعا دست خودم بود تو یه شرایط دیگه به دنیا می اومدم و احتمالا الان یه پنگوئن امپراطور بودم... 11 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 1.[/url]دختر هستم-دختر میشدم 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دختر هستم - کلا به دنیا نمیومدم 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ منم دوست نداشتم تو قالب انسان باشم دوست داشتم درخت به دنیا میودم الان مینا میاد یه چیز میگه 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ در حال حاضر گزینه 2 به علاوه اینکه در سرزمینی دیگر اصلاً آدم نمیشدم....می خواستم پرنده باشم....یچی مثل عقاب! :smiley (18): ولی در کل نظرم دقیقا همینه 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پسر- جبرییل یا عزراییل در حال حاضر 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ در حال حاضر گزینه 4 به علاوه اینکه در سرزمینی دیگر ولی در کل نظرم دقیقا همینه تو پسری؟:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ يه نظر سنجي ميذاشتي ... :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ دختر هستم،تو ایران ترجیح میدادم پسر باشم. اما تو هرکجا غیر از این کشورهای اسلامی منطقه،دختر بودن سعادت است. 6 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اصلاً آدم نمیشدم....می خواستم پرنده باشم....یچی مثل عقاب! :smiley (18): اونموقع من خودم شکارت می کردم:icon_pf (95): پسرهستم دایناسور می شدم 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اونموقع من خودم شکارت می کردم:icon_pf (95):پسرهستم دایناسور می شدم عمراً....شیرجه میرفتم چشتو در میاوردم....:w00: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عمراً....شیرجه میرفتم چشتو در میاوردم....:w00: با اسنایپ کمین می کنم تا تو بیای می فرستمت 5 کیلومتری جهنم:ws28: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده