fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ارایش خوب است ولی برای چه کسی ؟ 1 - برای خود ...........خوب است ولی چرا به اغیار نشان می دهی 2- برای دیگران .......بعد که چه ؟ تا انان ........... به به وچه چه گویند ............. خیر ......... دختر باسیرت زیبا وصورت پاک ........... نیازی به تعریف وتمجید دیگران ندارد ...............مگر به خود شک دارد 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ چرا کسی در مورد آرایش پسرا چیزی نمی گه؟:w74: برداشتن زیر ابرو؟ مدل مو؟ سرمه؟ برای اینکه این موضوع تو این انجمن فقط چندین بار بحث شده آخرش به فحش انقدر بدم میاد یا خوشم میاد تموم شده رفته 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من از ازایش خوشم نمیاد ترجیح میدم صورت خودم باشه . 4 لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ با آرایش موافقم البته به جاش من آرایش میکنم.. هم بهم روحیه میده و هم اعتماد به نفس .. 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من آرايشو دوست دارم و باهاشم موافقم 3 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بنظر شخصي من و اون چيزايي كه ديدم.....ازونجايي كه حس نياز به جلب توجه تو خانمها زياده و تو ايران به 1002 دليل دوبرابر و بيشتر شده.... بنابراين خانم ها ارايش ميكنن بخصوص دختراي جوون براي جلب توجه بخصوص ار سمت جنس مقابل. 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ زیباترین آرایش آرایش محوه به نحوی که نشه تشخیص داد توی کدوم قسمت از اجزای صورت از چه لوازمی استفاده شده بهش آرایش اروپایی هم میگن و بدترین نوع آرایش خلیجیه ... 4 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دخترا باید بتونه کاری(ارایش )کنن دیگه قشنگ تر می شن اگه نکنن که............:ws3: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من به شخصه علاقه ای به آرایش کردن ندارم چون حس می کنم که یه نقاب زیباست که چهره اصلیم رو می پوشونه علاوه بر این که به پوستم هم آسیب می رسونه اما در کل خانوما آرایش کردن رو دوست دارن البته این زیبا دوستی در همه هست که خب در خانوما بیشتره اما به اندازه اش نه مثل بعضی ها که صورت رو با تابلوی رنگ روغن اشتباه می گیرن و از این قدر رنگ می مالن و جک و جونور می کشن که در نهایت حتی نمی شه به صورتشون نگاه کرد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ زیباترین آرایش آرایش محوه به نحوی که نشه تشخیص داد توی کدوم قسمت از اجزای صورت از چه لوازمی استفاده شده بهش آرایش اروپایی هم میگن و بدترین نوع آرایش خلیجیه ... آخه هر مدل آرایشی جایی داره برای دختر خانوما معمولا همون آرایش محو و اروپایی خوبه اما مثلا یه عروس رو معمولا به این سادگی آرایش نمی کنن ! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ اما مثلا یه عروس رو معمولا به این سادگی آرایش نمی کنن ! ولی کاش به همون سادگی ارایش کنن چیه این ارایش های وحشتناک رنگارنگ؟؟ یه بار یکی از دوستان میگفت برای مراسمش وقتی داماد اومده بود از ارایشگاه ببردش عروسش رو نشناخت!!هرچی میگفتن هم باور نمیکرد!! 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز آرایش کردن مثل خیلی چیزای دیگه تو جامعه جا نیافتاده .بعضی اوقات فکر می کنم به جای دانشگاه وارد سالن مدل آرایشی شدم . معلوم نیس اینا میام کسب علم یا چیز دیگه............. دانشگاه ما که نگو فاجعستتتتتتتتتتتتت:icon_pf (34): من مخالف آرایش نیستم ولی از آرایش غلیظ بدم میاد آدم آرایش میکنه که ایرادای کوچیک رو از صورتش برداره نه یه جور آرایش به من نگاه کن که تو چش باشه... من خودم الان یک هفته ای میشه که به این نتیجه رسیدم که چه آرایش بکنم چه نکنم فرق چندانی نمیکنم و صورتم خدا رو شکر ایراد آنچنانی نداره که به آرایش نیاز داشته باشم واسه همین چند روزیه که آرایش نمیکنم و حس خیلی خوبیم دارم به شما هم پیشنهاد میکنم آرایش رو هر چند اندک به مهمانی اختصاص بدید اینجوری پوستتون شاداب و جوون باقی میمونه و انقدر سرب و مواد نگهدارنده و مضر وارد بدنتون نمیشه... مطمئنا اکثر دختر خانمها به اندازه کافی زیبا هستن و احتیاجی به لوازم آرایش ندارن 5 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ آخه هر مدل آرایشی جایی داره برای دختر خانوما معمولا همون آرایش محو و اروپایی خوبه اما مثلا یه عروس رو معمولا به این سادگی آرایش نمی کنن ! آها اونوقت شما که با این قطعیت میگی عروس رو به این سادگی درست نمیکنن چرا پربیننده ترین عروسی چند سال اخیر جهان انقدر عروسش سادس ؟!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ زیباترین آرایش آرایش محوه به نحوی که نشه تشخیص داد توی کدوم قسمت از اجزای صورت از چه لوازمی استفاده شده بهش آرایش اروپایی هم میگن و بدترین نوع آرایش خلیجیه ... مزخرفترین نوع آرایش از نظر من خلیجیه 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ آهااونوقت شما که با این قطعیت میگی عروس رو به این سادگی درست نمیکنن چرا پربیننده ترین عروسی چند سال اخیر جهان انقدر عروسش سادس ؟!!! چون پول عروسیشون از مالیات مردمه برای این ساده عروسی کردن که صدای مردم در نیاد :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ چرا کسی در مورد آرایش پسرا چیزی نمی گه؟:w74: برداشتن زیر ابرو؟ مدل مو؟ سرمه؟ من یه تاپیک زدم آقایان وتب استفاده از لوازم آرایش زنان روش میشد کلی بحث کرد ولی متاسفانه شقایق بسته ش گفت که تکراریه. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ آرایش واقعا هنره ، کسی که با خفیف ترین آرایش خودش رو خوشگل میکنه واقعا هنرمنده ، من از آرایش با رنگ های تیره و تند بدم میاد کلا هم آرایش دخترونه دوست دارم تا زنونه آرایش پسرا هم که فقط موو ریشه از پسرایی که ابرو بر میدارن بدم میاد مگر اینکه ابروشون دیگه خیلی خیلی ضایع باشه (3 سانت پهناش باشه) ولی در کل چیز خوب و طبیعیی هست و خیلی وقتا بیانگر شخصیت و احساسات فرده این برای شب خوبه 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من آرایش دوس دارم هم غلیظ هم رقیق اما برا خودم لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من آرایش دوس دارم هم غلیظ هم رقیق اما برا خودم هر دوش خوبه به شرطی مناسب اونجایی باشه که هستی:ws3: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ هر دوش خوبه به شرطی مناسب اونجایی باشه که هستی:ws3: یا خونه تنهام یا شرکت سرکار. کدوم مناسب کدومه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده