رفتن به مطلب

آیا مایلید با دوست خود ازدواج کنید؟

pari daryayi

آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا حاضرید با دوست خود ازدواج کنید؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 200
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
:ws47:چه دختریییییییییییییی

راس میگه ؛ منم یکیو میشناسم،

با 3 تا پسر به طور همزمان دوسته/:w58:

کسی که میخواد باش ازدواج کنه و قرارشونم گذاشتن ؛ تو سربازیه و خبر نداره..........

لینک به دیدگاه

خب بستگی داره که اون دختر کی باشه!

یه موقع شما واسه اینکه تنها نباشید و حوصلتون سر نره با یه نفر میریزید رو هم ، یه موقع هم نه.از یه نفر خوشتون میاد،مورد پسندتون هست ، ویژگی های مدنظر شما رو داره.

اگه حالت دوم باشه چرا که نه؟؟؟!!!

به نظرم میتونه خوب هم باشه.

چون به هرحال یه شناخت نسبی به هم دیگه دارن:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

البته این مسئله بستگی به نوع دوستی و هدف که از دوستی داشتیم داره.

یه وقتی هست که با یکی صرفا برای دلخوشی و اینکه بگی من هم دوست دارم رابطه برقرار می کنی که مد شده بهش میگن دوستی اجتماعی. که ممکن هم هست به ازدواج ختم بشه.

یه موقع هم هست نه برای اینکه طرف خوشتیپ و باحال و از این جور حرفاست و به نیت رابطه ی دوستی همراه با لذت جنسی بایکی ارتباط برقرار می کنیم که این نوع دوستی ها معمولا به خاطر وابستگی که بین دو نفر بوجود میاد بیشتر به ازداج می انجامه که بعدا مشکلات زیادی هم به بار میاره که اغلب به جدایی میکشه.

یه موقع هم نه یه دوستی معمولی هست جوری که برای فرد فرقی بین دوست همجنس و غیر عم جنسش نیست.

مثل دوستی بین همکارها و بعضی همکلاسها و ... .

بعضا نیز ما با قصد ازدواج یکی رو زیر نظر می گیریم و بعد اینکه باب میل ما بود برای آشنایی بیشتر و شناخت خصوصیات فردی بیشتر اقدام به برقراری رابطه دوستی می کنیم که معمولا نیز اگه مشلکی پیش نیاد به ازدواج ختم میشه.

پس بسته به نوع رابطه با جنس مخالف نظرات فرق خواهد کرد.

هرگز پسری با دختری که تنها برای ارضای میل جنسی دوست شده و یا در رابطه ی دوستی خود تماس جنسی عمیق داشته باشند ازدواج نمی کنند.

دلیلشان هم این است که اگه ایشان با من رابطه داشته حتما با یکی دیگه هم رابطه داشته و بعد ازدواج نیز این رابطه ممکن هست ادامه داشته باشه.

حتی اگر فرد بعد ازدواج کارهای گذشته خود رو ترک کرده باشه باز بخاطر سابقه قبلی خود باعث ایجاد شک و بد دلی همسرش خواهد شد.:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

خب باید دید تا منظورت از دوست دختر چیه

خب من با دخترای زیادی دوستم و با پسرای زیادی

چه پسر چه دخترش برای خودشون و رفاقتم باهاشون حد حدودی دارن

همیشه دوستام رو طبقه بندی میکنم چه دختر چه پسر.

خب با توجه به چیزایی که گفتم میشه بگین منظور چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

اسم تاپیکو که دیدم یاد یه جریانی افتادم

اومدم بگم جلو خودمو گرفتم اسپم نکنم

اما دو ساعت بیشتر نشد دووم بیارم :ws3:

من یه دوست دارم به اسم ابراهیم ........ قبل اینکه بره خونه بخت میخواستیم بریم انگلیس مزدوج بشیم :ws3:

خب اونم دوستم بود دیگه قصد ازدواجم داشتیم. :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم یه نفر و می شناختم که در آن واحد با ۳ نفر دوست بود!

یکی از بچه های کلاس زبانمون هم با ۷ تا پسر!!

می گفت چرا که نه؟!:w58:

نمی دونم چرا ولی هیچ کدوم تاحالا ازدواج نکردن:ws38:

به نظرم کسایی که با چند نفرن اصلا فرصت نمیکن تا شناختی از طرف بدست بیارن:ws37:

وقتی نمیتونی رو یکی تمرکز کنی چجوری میتونی پی به اخلاقش ببری:ws37:

اینجور افراد هیچ وقت یکی رو نمیتونن انتخاب کنن:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

بله. ترجیح میدم با کسی ازدواج کنم که باهاش دوست بودم و از همه لحاظ میشناسمش. دوست ندارم ازدواجم مثل هندوونه دست نخورده باشم. :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اسم تاپیکو که دیدم یاد یه جریانی افتادم

اومدم بگم جلو خودمو گرفتم اسپم نکنم

اما دو ساعت بیشتر نشد دووم بیارم :ws3:

من یه دوست دارم به اسم ابراهیم ........ قبل اینکه بره خونه بخت میخواستیم بریم انگلیس مزدوج بشیم :ws3:

خب اونم دوستم بود دیگه قست ازدواجم داشتیم. :ws3:

خوب مگه چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

جواب من مثبت بود...

اما حقیقت اینه که تو ایران خیلی به ندرت آدمی پیدا میشه که تعریف درستی از رابطه ی دوست دختر دوست پسری داشته باشه...

حقیقتش اینه که این جور روابط فقط زمانی قابل تاملن که در کنارشون تعهدم باشه نه این که بعد از 2 3 سال و وقت گذاشتن و وابستگی به این نتیجه برسن که به درد هم نمیخورن و نفر بعدی...یعنی این خیلی آسیب میرسونه به ادما...

یادمه یه جا خوندم که در رابطه های بالاتر از 1 سال احتمال ازدواج به مراتب پایین تر میاد...

• Like 6
لینک به دیدگاه
جواب من مثبت بود...

اما حقیقت اینه که تو ایران خیلی به ندرت آدمی پیدا میشه که تعریف درستی از رابطه ی دوست دختر دوست پسری داشته باشه...

حقیقتش اینه که این جور روابط فقط زمانی قابل تاملن که در کنارشون تعهدم باشه نه این که بعد از 2 3 سال و وقت گذاشتن و وابستگی به این نتیجه برسن که به درد هم نمیخورن و نفر بعدی...یعنی این خیلی آسیب میرسونه به ادما...

یادمه یه جا خوندم که در رابطه های بالاتر از 1 سال احتمال ازدواج به مراتب پایین تر میاد...

چرا پایین میاد ؟!! اینطوری که رابطه عمیق تر میشه !!

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا پایین میاد ؟!! اینطوری که رابطه عمیق تر میشه !!

نه رحمان همیشه ام این طور نیست...

چند حالت وجود داره...

یکیش اینه که دختر و پسر سنشون مناسب ازدواج نیست و رابطه همین طور کش پیدا می کنه...

حالت بعدیش اینه که شرایط ازدواج از لحاظ مالی و یا خانواده ها فراهم نیست تو این حالت ممکنه بعد از سال ها هم شرایط جور نشه و طرفین فقط به هم وابسته شن و شانس انتخاب های بعدیشون و از دست بدن...و بعد از مدتی ام با دلخوری از هم جدا شن...

به هر حال اگه کسی قصد ازدواج داشته باشه از شروع یه رابطه یک سال برای شناخت و ادماده کردن شرایط کافیه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه رحمان همیشه ام این طور نیست...

چند حالت وجود داره...

یکیش اینه که دختر و پسر سنشون مناسب ازدواج نیست و رابطه همین طور کش پیدا می کنه...

حالت بعدیش اینه که شرایط ازدواج از لحاظ مالی و یا خانواده ها فراهم نیست تو این حالت ممکنه بعد از سال ها هم شرایط جور نشه و طرفین فقط به هم وابسته شن و شانس انتخاب های بعدیشون و از دست بدن...و بعد از مدتی ام با دلخوری از هم جدا شن...

به هر حال اگه کسی قصد ازدواج داشته باشه از شروع یه رابطه یک سال برای شناخت و ادماده کردن شرایط کافیه...

من اول فکر کردم از لحاظ عاطفی میگی !

ازین جهت که شرایط مهیا نباشه .. باهات موافقم

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...