رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حامد همیشه میای یه پارازیت ول میدی میری. :banel_smiley_4:

بحثای روانشناسانه رو با مباحث جامعه شناختی چرا قاتی میکنی؟

اون یه چی دیگه اس چسبیدی بهش هی میای تذکر انضباطی میدی:ydm47612zsesgift969

این یه تکنیکه برای پیدا کردن عزت نفس! که اتفاقا مبتکرش هم همونان! بذار از بابام اسم روانشناسشو بپرسم میگم بهت.

فرق است میان عزت نفس و غرور. :ws37:

خوب برادر همین مباحث روانشناسانس که جامعه رو خراب میکنه ، همیشه شنیدیم میگن ایرانیا بهترینن ، اولینن ، برترن ، متمدنن ولی در عمل هیچی ، عزت نفس اینجوری درست مثل اسکناس بدونه پشتوانه همش ضرره ، چرا نباید عیبهامون رو ببینیم ، چرا نگیم من بدم ؟ بهترین هیچوقت نیاز به اصلاح خودش و تلاش نداره ، ولی بد باید سعی بکنه خوبتر بشه ، البته یه تایپیک چیز چندان مهم و تاثیرگذاری نیستا ، ولی از همین جاهای کوچیک نوشابه باز کردن برای خودمون شروع میشه تا آخر عمر هم ادامه پیدا میکنه :hanghead:

تنها چیزی که تو ژاپن پیدا نمیشه عزت نفسه ؛ اما ببینین کجای دنیان ، البته عزت نفس لازمه ها ، اما باید پشتوانه داشته باشه ، نه مثل ژاپن نه ایتجا :hanghead:

ببخشید مزاحم روند تایپیک شدم :hanghead: اگر نمیخواید تایپیک منحرف بشه از مسیرش جوابمو ندید به قول چارلی I am understanding:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب برادر همین مباحث روانشناسانس که جامعه رو خراب میکنه ، همیشه شنیدیم میگن ایرانیا بهترینن ، اولینن ، برترن ، متمدنن ولی در عمل هیچی ، عزت نفس اینجوری درست مثل اسکناس بدونه پشتوانه همش ضرره ، چرا نباید عیبهامون رو ببینیم ، چرا نگیم من بدم ؟ بهترین هیچوقت نیاز به اصلاح خودش و تلاش نداره ، ولی بد باید سعی بکنه خوبتر بشه ، البته یه تایپیک چیز چندان مهم و تاثیرگذاری نیستا ، ولی از همین جاهای کوچیک نوشابه باز کردن برای خودمون شروع میشه تا آخر عمر هم ادامه پیدا میکنه :hanghead:

تنها چیزی که تو ژاپن پیدا نمیشه عزت نفسه ؛ اما ببینین کجای دنیان ، البته عزت نفس لازمه ها ، اما باید پشتوانه داشته باشه ، نه مثل ژاپن نه ایتجا :hanghead:

ببخشید مزاحم روند تایپیک شدم :hanghead: اگر نمیخواید تایپیک منحرف بشه از مسیرش جوابمو ندید به قول چارلی I am understanding:ws3:

جوابتون رو اینجا #21 اگه نگرفتین بحث رو ادامه می دیم:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من بهترینم چون هنوز توی این انجمنم..... هنوزم سعی می کنم بی تفاوت و بیخیال باشم .....

من بهترینم چون نمی خوام بعضی اتفاقات رو که فقط برام عذابن ببینم ....

من بهترینم چون میبینم و به روی خودم نمی یارم ....

• Like 5
لینک به دیدگاه

من بهترینم چون خدا رو دوست دارم

من بهترینم چون پدر و مادرم با رضایت ازم حرف میزنن

من بهترینم چون دوستای خوبی دارم

من بهترینم چون عاشقم

• Like 5
لینک به دیدگاه

من بهترینم چون همیشه می خندم، به تمام خوبی ها و بدی ها و مشکلات دنیا می خندم:ws28:

من بهتریم چون همیشه دیگران رو هم می خندونم:ws28:

من بهترینم چون همیشه می چرخم و می رقصم و می نوشم از این جام / بیخود شده از خویشم و از گردش ایام:ws28:

من بهترینم چون بی خیال همه چیزم خودمو عشقه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 8 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

من بهترینم چون از بحث کردن تو چت و اس ام اس با دیگران متنفرم ! وقتی مشکلی پیش می یاد حرف زدن تو اس ام اس و چت مشکل رو بزرگتر میکنه ، تنها با حرف که لحن مشخص میشه مشکل قابل حل هست.

• Like 5
لینک به دیدگاه

من بهترینم چون دیگه دوستامم تأئید کردند که بهترینم دیگه چی بگم..:w02:

من بهترینم چون نمیذارم کسی به عزیزانم توهین و بی احترامی کنی میزنم شل و ژلشون میکنم با حرفهام:whistle:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...