SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ فرق است میان عزت نفس و غرور. بسیار تایید میشود 4 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترینم چون هیچ چیز واسه از دست دادن ندارم 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ حامد همیشه میای یه پارازیت ول میدی میری. بحثای روانشناسانه رو با مباحث جامعه شناختی چرا قاتی میکنی؟ اون یه چی دیگه اس چسبیدی بهش هی میای تذکر انضباطی میدی:ydm47612zsesgift969 این یه تکنیکه برای پیدا کردن عزت نفس! که اتفاقا مبتکرش هم همونان! بذار از بابام اسم روانشناسشو بپرسم میگم بهت. فرق است میان عزت نفس و غرور. خوب برادر همین مباحث روانشناسانس که جامعه رو خراب میکنه ، همیشه شنیدیم میگن ایرانیا بهترینن ، اولینن ، برترن ، متمدنن ولی در عمل هیچی ، عزت نفس اینجوری درست مثل اسکناس بدونه پشتوانه همش ضرره ، چرا نباید عیبهامون رو ببینیم ، چرا نگیم من بدم ؟ بهترین هیچوقت نیاز به اصلاح خودش و تلاش نداره ، ولی بد باید سعی بکنه خوبتر بشه ، البته یه تایپیک چیز چندان مهم و تاثیرگذاری نیستا ، ولی از همین جاهای کوچیک نوشابه باز کردن برای خودمون شروع میشه تا آخر عمر هم ادامه پیدا میکنه تنها چیزی که تو ژاپن پیدا نمیشه عزت نفسه ؛ اما ببینین کجای دنیان ، البته عزت نفس لازمه ها ، اما باید پشتوانه داشته باشه ، نه مثل ژاپن نه ایتجا ببخشید مزاحم روند تایپیک شدم اگر نمیخواید تایپیک منحرف بشه از مسیرش جوابمو ندید به قول چارلی I am understanding 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترینم چون تو اوج غم با یک اتفاق کوچیک می تونم شاد بشم 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خوب برادر همین مباحث روانشناسانس که جامعه رو خراب میکنه ، همیشه شنیدیم میگن ایرانیا بهترینن ، اولینن ، برترن ، متمدنن ولی در عمل هیچی ، عزت نفس اینجوری درست مثل اسکناس بدونه پشتوانه همش ضرره ، چرا نباید عیبهامون رو ببینیم ، چرا نگیم من بدم ؟ بهترین هیچوقت نیاز به اصلاح خودش و تلاش نداره ، ولی بد باید سعی بکنه خوبتر بشه ، البته یه تایپیک چیز چندان مهم و تاثیرگذاری نیستا ، ولی از همین جاهای کوچیک نوشابه باز کردن برای خودمون شروع میشه تا آخر عمر هم ادامه پیدا میکنه تنها چیزی که تو ژاپن پیدا نمیشه عزت نفسه ؛ اما ببینین کجای دنیان ، البته عزت نفس لازمه ها ، اما باید پشتوانه داشته باشه ، نه مثل ژاپن نه ایتجا ببخشید مزاحم روند تایپیک شدم اگر نمیخواید تایپیک منحرف بشه از مسیرش جوابمو ندید به قول چارلی I am understanding جوابتون رو اینجا #21 اگه نگرفتین بحث رو ادامه می دیم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترینم چون هنوز توی این انجمنم..... هنوزم سعی می کنم بی تفاوت و بیخیال باشم ..... من بهترینم چون نمی خوام بعضی اتفاقات رو که فقط برام عذابن ببینم .... من بهترینم چون میبینم و به روی خودم نمی یارم .... 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترینم چون خدا رو دوست دارم من بهترینم چون پدر و مادرم با رضایت ازم حرف میزنن من بهترینم چون دوستای خوبی دارم من بهترینم چون عاشقم 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترینم چون هدفم رو پیدا کردم .. ( میخوام برا ارشد بخونم ) 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من بهترینم چون همیشه می خندم، به تمام خوبی ها و بدی ها و مشکلات دنیا می خندم من بهتریم چون همیشه دیگران رو هم می خندونم من بهترینم چون همیشه می چرخم و می رقصم و می نوشم از این جام / بیخود شده از خویشم و از گردش ایام من بهترینم چون بی خیال همه چیزم خودمو عشقه 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ من بهترینم چون هنوز یاد نگرفتم مغرور باشم ... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من بهترینم چون از بحث کردن تو چت و اس ام اس با دیگران متنفرم ! وقتی مشکلی پیش می یاد حرف زدن تو اس ام اس و چت مشکل رو بزرگتر میکنه ، تنها با حرف که لحن مشخص میشه مشکل قابل حل هست. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من بهترینم چون قلب مهربونی دارم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من بهترینم نیستم چون یه نفر بهتر از خودم دیدم 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ من بهترینم نیستم چون یه نفر بهتر از خودم دیدم قرار شد مثبت فکر کنیم.شما بهترینی چون....... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ قرار شد مثبت فکر کنیم.شما بهترینی چون....... باشه پس من بهترینم الکی و برای خنده 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ من بهترینم چون دیگه دوستامم تأئید کردند که بهترینم دیگه چی بگم.. من بهترینم چون نمیذارم کسی به عزیزانم توهین و بی احترامی کنی میزنم شل و ژلشون میکنم با حرفهام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده