Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم ... چون شاید بهترین نباشم، اما حداقل تمام تلاشمو می کنم که باشم .... :rose: 19 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون زود می بخشم من بهترینم چون زود فراموش میکنم من بهترینم چون هر چند حساسم و زود رنج.....اما زودتر از اون فراموش میکنم و شاد میشم من بهترینم چون میدونم که خیلی چیزها رو نمیدونم و مشتاقم به دونستن من بهترینم چون سعی میکنم با همه مهربون باشم، همه رو بی هیچ منظوری دوست داشته باشم من بهترینم چون هر کمکی از دستم بر بیاد واسه دوستانم انجام میدم من بهترینم چون دوستان خوبی دارم که هر کمکی از دستشون بر بیاد برام انجام میدن من بهترینم چون در اوج نا امیدی ایمان دارم به تحقق رویاهام من بهترینم چون خانواده ای دارم که دوستم و دارن و دوسشون دارم من بهترینم چون در اوج ناراحتی با یه موزیک آروم میشم من بهترینم چون پر از خواستنم من بهترینم چون صادقم.....حتی اگه خودم و زیر سوال ببرم....حتی اگه واسش زیاد هزینه بدم من بهترینم چون به آدما با عینک خوش بینی نگاه میکنم من بهترینم چون با اینکه بی اعتقادم اما سرشار از زندگی ام ممنون عابدی 19 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی لذت بردم عابدی جیگرتو پست همه رو خندم کیف کردم. دمت گرم :aghosh: قربونت حاج مهدی:4uboxsmiley: :flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من یهترینم چون دقیقا کسایی که حدس می زدم بیان برای این جا پست بدن، اومدن. 19 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون از کسی نمیترسم و حرفم رو میزنم بهترینم چون میتونم رک باشم بهترینم چون اونایی که دوسشون دارم دوسم دارن بهترینم چون کینه ای نیستم بهترینم چون بلدم ببخشم بهترینم چون بلدم همیشه بخندم بهترینم چون میتونم حال کسایی که دوسشون دارم رو تو ناراحتیاشون عوض کنم بهترینم چون میتونم ستاره زندگیم یعنی مامانم رو خوشحال کنم بهترینم چون سپیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون به همه بدون هیچ چشم داشتی عشق میورزم!!! من بهترینم چون سعی میکنم دروغ نگم حتی اگه به نفعم نباشه!!! من بهترینم چون با خدای خودم دوست دوستم!!! 16 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون عاشق بارونم !!! من بهترینم چون سعی میکنم عیب دیگرانو هیچ وقت نبینم!!! من بهترینم چون دل نمیشکنم!!! 15 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون بهترین برادر دنیا و بهترین خنواده رو دارم!!! من بهترینم چون ساده ام !!! من بهترینم چون خیلیا بهم اعتماد میکنن و حرفشونو بهم میزنن!!! 16 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترينم چون همرو دوس دارم من بهترينم چون هميشه سعي كردم متعصب نباشم من بهترينم چون تو مشكلات هواي دوستامو دارم من بهترينم چون ناراحتيم مال خودمه و خوشحاليم مال همه من بهترينم چون تو دلم هيچ كينه اي نيست من بهترينم چون اشتباهاتمو قبول مي كنم من بهترينم چون نميتونم تحمل كنم كسي از دستم ناراحت باشه من بهترينم چون انتقاد پذيرم من بهترينم چون واسه همه دوستام و اونايي كه دوسشون دارم راز دار بودم من بهترينم چون ... 16 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون بیشتر از سه خط نمیتونم پست بدم 13 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون هر وقت که بالا سرم و نگاه می کنم چشمی هست که مواظبم باشه. من بهترینم چون هر وقت play back می زنم تو زندگیم، اشتباه خیلی بزرگی نکردم که بخوام الان بخاطرش پشیمون باشم . من بهترینم چون وقتی کمرم خم شد زیر تهمت ها و بی محلی های اطرافیانم بازم ایستاده گی کردم. من بهترینم چون غم های زیادی تو دلمه ولی همه فقط لبخندم و می بینن. من بهترینم چون واسه خودم هدف دارم تو زندگیم. من بهترینم چون بدی های اطافیانم و میبخشم چون من فقط واسه بخشیدن آفریده شدم نه مجازاتشون. من بهترینم چون همیشه حاضرم واسه شنیدن درد و دل های دوستام، حتی اگه هیچ وقت حاضر نشدن درد و دل هام و بشنون. من بهترینم چون همیشه سعی میکنم قلبمو و صاف و ساده نگه دارم، بی کینه. 21 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون از زندگیم راضی هستم من بهترینم چون دوستان خوبی دارم من بهترینم چون به توانایی هام ایمان دارم من بهترینم چون با بهترین ها هستم :icon_gol: 15 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون از زندگیم راضی هستم من بهترینم چون دوستان خوبی دارم من بهترینم چون به توانایی هام ایمان دارم من بهترینم چون با بهترین ها هستم :icon_gol: تو بهترینی چون دوستی چون من داری 9 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تو بهترینی چون دوستی چون من داری دقیقا همینه 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون: همیشه سعی میکنم به سمت بهترینا برم. من بهترینم چون: نمیتونم دروغ بگم من بهترینم چون: حاضرم به خاطر یه عزیز منافع خودمو نادیده بگیرم من بهترینم چون: همیشه خوبی رو برا همه آرزو کردم من بهترینم چون: به آینده روشن امیدوارم من بهترینم چون: نمیتونم فخر فروشی رو تحمل کنم من بهترینم چون: نمیتونم کسی رو ناراحت کنم من بهترینم چون: دوستای خوبی دارم من بهترینم چون: نظر اعتماد خیلیا رو جلب کردم من بهترینم چون: برا شاد بودن منتظر یه اتفاق بزرگ تو زندگی نیستم من بهترینم چون: اگه بتونم برا کسی کاری انجام بدم دریغ نمیکنم 16 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم،چون خدا رو دارم خدایا شکرت 15 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون بهترین خانواده رو دارم. من بهترینم چون بهترین دوستان رو دارم. من بهترینم چون تو قشنگ ترین فروم عضو هستم. 14 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم،چون الکی به کسی نگفتم دوست دارم. من بهترینم،چون سعی میکنم تو ناراحتی همه شریک باشم و بتونم کمک کنم خوشحالشون کنم. دیگه هیچی نیستم 17 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم چون لیاقت داشتن همچین خونواده ای رو دارم! من بهترینم چون لیاقت داشتن دوستای خیلی خوبی رو دارم! من بهترینم چون سعی می کنم هیچوقت کسی رو تحقیر نکنم! من بهترینم چون دلم نمیاد دل کسی رو بشکونم! من بهترینم چون به اعتقادات همه آدمها احترام می زارم! من بهترینم چون هیچوقت کسی رو مسخره نمی کنم! من بهترینم چون خودمو برتر از دیگران نمی دونم! 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ من بهترینم، چون امروز به یه نفر تونستم امید بدم و بهش یاد دادم چطور به زندگی شفاف تر نگاه کنه. 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده