رفتن به مطلب

آیا از روند تالار آزاد راضی هستید؟

شقایق31

آیا از تالار آزاد راضی هستید؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا از تالار آزاد راضی هستید؟

• 5
    • 42
    • 5
    • 13

ارسال های توصیه شده

بدون تعارف بگم تالار گفتگوی آزاد نواندیشان یکی از بهترین یا شاید بهترین تالار گفتگوی آزادی باشه که من تا حالا دیدم

و به نظر من انجمن نواندیشان باید خودش رو خیلی مدیون این تالار پویا بدونه...

من تنها کاری که میتونم بکنم اینه که از مدیرای عزیز این تالار تشکر کنم که واقعا دارن زحمت میکشن:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:rose:

شما از همه تالار ها از این کشور از این وضع ناراضی هستی من جای ادمین باشم عنوان کاربر همیشه معترض و با افتخار تقدیمت میکنم:rose:

راستی اگر مسخرس چرا همون انجمنی که مدیر ارشد هستی فعالیت نمیکنی:w02:

در کل از نظری که دادی سپاسگذارم و قابل احترامه برام:rose:

سپاس از توجه شما، ای کاش کمی بزرگ و راز دار بودید

[/size] در خدمت شما هستیم دوست عزیز

لینک به دیدگاه
سپاس از توجه شما، ای کاش کمی بزرگ و راز دار بودید

[/size] در خدمت شما هستیم دوست عزیز

آنارشیست عزیز متاسفانه مجبور شدم لینک و از پست شما پاک کنم چون تبلیغ انجمن دیگه خلاف قوانین هست

در مورد مدیر ارشد بودن شما باعث افتخار بنده و دوستان هست دلیلی برای مخفی کردن ندیدم در هر صورت اگر رنجیدید عذر میخوام

• Like 7
لینک به دیدگاه

مدیریت گفتگوی آزاد یکی از سخت ترین مدیریت ها هستش که همیشه دغدغه ها و مشکلات زیادی هم داشته.

ولی تیم مدیریتی تالار خیلی خوب تالار رو تونسته اداره کنه. ازشون ممنونم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم همیشه همینطور موفق باشن.

ایشالا که کیفیت تاپیک ها هم بالاتر میره. من خودم زیاد تو تاپیکای گفتگوی آزاد شرکت نمیکنم ولی دورادور نگاه میندازم کیفیت بهتر شده ولی هنوز جای کار داره.

اسپم ها کمتر شده، تاپیکای کپی پیستی کمتر شده و مهمتر از همه بی احترامی ها هم کمتر شده :a030:

جا داره از کاربران عزیزی هم که رعایت میکنن و باعث پیشرفت بیشتر تالار میشن هم تشکر کنم.

موفق باشید :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

تشکر میکنم از تمامی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن و اینهمه تقدیر که تا اینجا خوندم و همش ویژه زحمات شقایقه واقعا شایسته ایشونه. چون تو این مدت که تمرکز بیشتری روی مدیریت ایشون داشتم متوجه شدم علی رغم همه دگیری های زندگی و مشغله کاری متحمل زحمات بسیار زیادی هستن و باز هم بر خودم لازم میدونم بار دیگه از ایشون یه تشکر ویژه بکنم. امیدوارم همیشه سایه ات بالا سر این تالار باشه. :ws3::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مدیریت که خوبه

اما بحثها تو ادم رغبت شرکت کردن نمیده شاید بحثها واسمون تکراری شده شایدم خودمون پیر شدیم:icon_pf (34): اما مدیریت تالار خوبه از شقی وحید ابوالفضل واقعا ممنونم واسه اعصاب فولادیشون:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من الان میخوام درباره پرونده سه نفر که روی میزم هست،صحبت کنم.

میتونم؟ بگم،بگم،بگم....... :JC_thinking:

مجلــس خبرگان تالار گفتگوی آزاد بسیار پیر و شکننده است.

رئیس این مجــلس شقایق که مرا یاد آیت الله مهدوی کــنی میندازد .

وحید نایب رئیس اول است و مرا یاد آیت الله جنــتی میندازد.

ابوالفضل هم نائب رئیس دوم است و مرا یاد آیت الله شیخ محمد یــزدی میاندازد.

این کادر پیر و فرهیخته،درسته مدیریت تجربه را دارد،اما قادر به درک مشکلات جوانان نیستند.

الان مشکل جوونای ما این تاپیک های اسپم اوناست؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام

من اونقدری نیستم که نظر بدم

با تشکر از زحمات تیم مدیریتی گفتگوی آزاد

سعی میکنم کوتاه لیست کنم خوبیها و بدیها رو

نقاط قوت

مورد اول اینکه شقایق همون روز اول اومد و از من پرسید چطور عمل کنم و شماها چیکار کردین توی این تالار یعنی فک کنم از همه مدیرای قبلی اینجا پرسید و این خودش خیلی خوبه و حداقلش اینه که با دیدگاههای قبلی آشنا میشه و از تجربیاتشون استفاده میکنه

مورد دوم این بود که قوانینی رو که داشتن رو با قدرت اجرا کردن بدون هیچ سو نیتی چیزی که تو دوره سهیل و من نبود من میگفتم باشه سهیل میگفت حالا ایندفه بیخی

مورد سوم تلاش در تعامل با همه گروهها بود چیزی که توی دوره موشها نبود و گروه محوری و تخریب فراوون بود

مورد چهارم تیم یکدست و همرنگ هست که خیلی خوبه و البته نبود تضاد باعث ایجاد دیدگاههای مختلف نمیشه و ممکنه به رکود برسه

مورد پنجم اکتیو بودن تیم مدیریتی هست و روابط عمومی خوبشون

نقاط ضعف

مورد اول همون رکود هست، با وجود تعداد کاربرهای زیاد بحثهای ریشه دار انجام نمیشه مثالهاش هم زیاده و لازم نیست اسم ببرم

مورد دوم کمرنگ شدن افرادی که قابلیت بحث کردن رو دارن هست مثلا سجاد و خیلیهای دیگه که ممکنه یه نمونه سجاد به دلیل مشغله های مختف اینجور شده باشه اما بقیه قاعدتا اینجوری نیستن

مورد سوم ایجاد بخشهای تفریحی مثل اتاق شیشه ای که بیشترش اسپم و گفتگو بین دو نفر هست و از ذات گفتگوی آزاد که بحث بین چند نفر هستن به دوره (البته این مورد رو میدونم تحمیلی بود)

مورد چهارم اینکه در مباحث درسته که مدیر هم یک کاربره و حق اظهار نظر داره اما نباید بدون مدرک هیچ حرفی بزنه و عقاید شخصیش رو در مباحث وارد بکنه مثلا یه بحث در مورد اسلام هست یهو شقایق بیاد بگه از اسلام متنفرم (مثال گفتم) بعد این به گروهی از کاربرها بر میخوره مسلما و اگر هم فورا بازخورد نداشته باشه بعدا موجب عداوت میشه

با آرزوی موفقیت بیش از پیش

اخراجی

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام

من اونقدری نیستم که نظر بدم

با تشکر از زحمات تیم مدیریتی گفتگوی آزاد

سعی میکنم کوتاه لیست کنم خوبیها و بدیها رو

نقاط قوت

مورد اول اینکه شقایق همون روز اول اومد و از من پرسید چطور عمل کنم و شماها چیکار کردین توی این تالار یعنی فک کنم از همه مدیرای قبلی اینجا پرسید و این خودش خیلی خوبه و حداقلش اینه که با دیدگاههای قبلی آشنا میشه و از تجربیاتشون استفاده میکنه

مورد دوم این بود که قوانینی رو که داشتن رو با قدرت اجرا کردن بدون هیچ سو نیتی چیزی که تو دوره سهیل و من نبود من میگفتم باشه سهیل میگفت حالا ایندفه بیخی

مورد سوم تلاش در تعامل با همه گروهها بود چیزی که توی دوره موشها نبود و گروه محوری و تخریب فراوون بود

مورد چهارم تیم یکدست و همرنگ هست که خیلی خوبه و البته نبود تضاد باعث ایجاد دیدگاههای مختلف نمیشه و ممکنه به رکود برسه

مورد پنجم اکتیو بودن تیم مدیریتی هست و روابط عمومی خوبشون

نقاط ضعف

مورد اول همون رکود هست، با وجود تعداد کاربرهای زیاد بحثهای ریشه دار انجام نمیشه مثالهاش هم زیاده و لازم نیست اسم ببرم

مورد دوم کمرنگ شدن افرادی که قابلیت بحث کردن رو دارن هست مثلا سجاد و خیلیهای دیگه که ممکنه یه نمونه سجاد به دلیل مشغله های مختف اینجور شده باشه اما بقیه قاعدتا اینجوری نیستن

مورد سوم ایجاد بخشهای تفریحی مثل اتاق شیشه ای که بیشترش اسپم و گفتگو بین دو نفر هست و از ذات گفتگوی آزاد که بحث بین چند نفر هستن به دوره (البته این مورد رو میدونم تحمیلی بود)

مورد چهارم اینکه در مباحث درسته که مدیر هم یک کاربره و حق اظهار نظر داره اما نباید بدون مدرک هیچ حرفی بزنه و عقاید شخصیش رو در مباحث وارد بکنه مثلا یه بحث در مورد اسلام هست یهو شقایق بیاد بگه از اسلام متنفرم (مثال گفتم) بعد این به گروهی از کاربرها بر میخوره مسلما و اگر هم فورا بازخورد نداشته باشه بعدا موجب عداوت میشه

با آرزوی موفقیت بیش از پیش

اخراجی

مرسی امین جان

در مورد نقاط قوت لطف داری مرسی چند نکته هست که لازمه توضیح بدم

به طبع بعد از یک مدت موضوع تاپیکها تکراری میشن و بنظرم با این اوضاع باز دوستان خوب بحث میکنن تو خودت تعداد کاربران فعال و میدونستی و میدونی چقدر بود اوایل کار یادمه وقتی تعداد کاربرای تالار رسید به 25نفر اومدی تبریک گفتی که تالار داره رو به جلو میره تو این هفته دوشبی که دقت کردم تعداد کاربر تالار به 47نفر رسید که خود محمد تعجب کرده بود خب پس بنظرم پس رفت تو این مورد نداشتیم

در مورد اتاق شیشه ای ماهی یک الی دو تاپیک در تالار مخصوصش استارت میشه به مدت سه روز که فکر نمیکنم زیاد باشه ولی چون همه تالار ها گذاشتن این تاپیک و موضوع یکم لووس شده

در مورد انتقاد آخر که با سند باشه من اگه گفتم مثلا متنفرم نظر شخصیم بوده و نه تحمیل خودم از طریق باورم رسیدم نظر شخصی بعید میدونم سند بخواد!

در کل تو یکی از عزیزترین دوستام هستی و ممنونم از شرکتت در این تاپیک امیدوارم نکات ضعفمون روز بروز کمرنگ تر بشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی امین جان

در مورد نقاط قوت لطف داری مرسی چند نکته هست که لازمه توضیح بدم

به طبع بعد از یک مدت موضوع تاپیکها تکراری میشن و بنظرم با این اوضاع باز دوستان خوب بحث میکنن تو خودت تعداد کاربران فعال و میدونستی و میدونی چقدر بود اوایل کار یادمه وقتی تعداد کاربرای تالار رسید به 25نفر اومدی تبریک گفتی که تالار داره رو به جلو میره تو این هفته دوشبی که دقت کردم تعداد کاربر تالار به 47نفر رسید که خود محمد تعجب کرده بود خب پس بنظرم پس رفت تو این مورد نداشتیم

در مورد اتاق شیشه ای ماهی یک الی دو تاپیک در تالار مخصوصش استارت میشه به مدت سه روز که فکر نمیکنم زیاد باشه ولی چون همه تالار ها گذاشتن این تاپیک و موضوع یکم لووس شده

در مورد انتقاد آخر که با سند باشه من اگه گفتم مثلا متنفرم نظر شخصیم بوده و نه تحمیل خودم از طریق باورم رسیدم نظر شخصی بعید میدونم سند بخواد!

در کل تو یکی از عزیزترین دوستام هستی و ممنونم از شرکتت در این تاپیک امیدوارم نکات ضعفمون روز بروز کمرنگ تر بشه

مرسی شقایق

تعدا کاربرها مهم نیست شقایق جان

درسته شاید 30-40 درصد کار تعداد باشه اما کیفیت این چند مدت یعنی از اول تابستون که توجه کردم نه بهتر شده نه بدتر

مثلا چرا تاپیکهای بخش ویژه باید خاک بخورن؟

این بود منظورم

در مورد لوس شدنش درست میگی

شاید تالارهای تخصصی نداشتن بهتر بود ولی امیدوارم اونجاها سوالات تخصصی مطرح بشه

وجودش لازمه اما توی سطح گفتگوی آزاد نیست از نظرم

من خودم صندلی داغم 444 تا پست خورد به جرات میگم شاید 4تاش به درد ملت بخوره

درسته ابراز عقیده شخصیت بوده و منم گفتم این حق رو داری

اما این عقیده تو توهین به عقیده گروهی دیگه هست

خودت میدونی تا چه حد از این ادیان آسمانی که به درد زمینیها نمیخورن بدم میاد

اما به هر حال به گروهی که کم هم نیست اینجا و به قول یکی قطره اعتقادی هستن بر میخوره

به هر حال نظرات شخصیم بود

لزومی در اجرا شدنشون نمیبینم چون همه راضی هستن و همون ضرب المثل همه راضی و چیز لق ناراضی میشه فک کنم

و وجود من هرجایی با تشنج همراهه

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسی شقایق

تعدا کاربرها مهم نیست شقایق جان

درسته شاید 30-40 درصد کار تعداد باشه اما کیفیت این چند مدت یعنی از اول تابستون که توجه کردم نه بهتر شده نه بدتر

مثلا چرا تاپیکهای بخش ویژه باید خاک بخورن؟

این بود منظورم

در مورد لوس شدنش درست میگی

شاید تالارهای تخصصی نداشتن بهتر بود ولی امیدوارم اونجاها سوالات تخصصی مطرح بشه

وجودش لازمه اما توی سطح گفتگوی آزاد نیست از نظرم

من خودم صندلی داغم 444 تا پست خورد به جرات میگم شاید 4تاش به درد ملت بخوره

درسته ابراز عقیده شخصیت بوده و منم گفتم این حق رو داری

اما این عقیده تو توهین به عقیده گروهی دیگه هست

خودت میدونی تا چه حد از این ادیان آسمانی که به درد زمینیها نمیخورن بدم میاد

اما به هر حال به گروهی که کم هم نیست اینجا و به قول یکی قطره اعتقادی هستن بر میخوره

به هر حال نظرات شخصیم بود

لزومی در اجرا شدنشون نمیبینم چون همه راضی هستن و همون ضرب المثل همه راضی و چیز لق ناراضی میشه فک کنم

و وجود من هرجایی با تشنج همراهه

در مورد توهینی که گفتی نمیدونم نظر گفتن توهین حساب میشه ولی اگر در کنارش چهارتا فحش و ریچار بار میکردم حتما توهین بوده

در مورد بخش ویژه باید عرض کنم تاپیکهای پر محتوا منتقل میشه اونجا ولی تاپیکهای سطحی نمیشه مشکل از دوستان هم هست اکثریت هفته ای یک بار به بخش ویژه سر نمیزنند و تاپیک های پر محتوا خاک می خورن ولی در این جور مواقع انگشتها طرف مدیر دراز میشه غافل از اینکه کاربران هم باید کمک کنند چون مهره اصلی تالار دست کاربراست

امیدوارم کاربرا هم از این پس بیشتر بهمون کمک کنند

• Like 6
لینک به دیدگاه
در مورد توهینی که گفتی نمیدونم نظر گفتن توهین حساب میشه ولی اگر در کنارش چهارتا فحش و ریچار بار میکردم حتما توهین بوده

در مورد بخش ویژه باید عرض کنم تاپیکهای پر محتوا منتقل میشه اونجا ولی تاپیکهای سطحی نمیشه مشکل از دوستان هم هست اکثریت هفته ای یک بار به بخش ویژه سر نمیزنند و تاپیک های پر محتوا خاک می خورن ولی در این جور مواقع انگشتها طرف مدیر دراز میشه غافل از اینکه کاربران هم باید کمک کنند چون مهره اصلی تالار دست کاربراست

امیدوارم کاربرا هم از این پس بیشتر بهمون کمک کنند

من انگشتی سمتت دراز نکردم

وظیفه مدیر فقط حذف و انتقال و اخطار نیست که

دوتا همکار داری خودتون سه نفرین کاربر ویژه هم که داری خب یه انرژی میتونین وارد بکنین به اون بخش

همین کاربرایی که فرت و فرت تشکر میزنن در میرن رو باید کار کشید ازشون

تو یه اداره ضرر مال بدن اول از همه مدیر رو ازش سوال میکنن و این دلیل بر ضعف مدیریت نیست دلیلش اهمیت مدیریته

شاید از نظر تو توهین نباشه ولی پیروان اون عقیده حتما بهش باور داشتن که پیروش شدن حالا تو بیای بگی متنفرم فردا یه بحثی شد از نظر اون گروه نمیتونی داور باشی و قضاوت کنی

گفتم بهتره نظر ندم

موفق باشی

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی از نظرت پری جونم

خب تالار آزاد 4 تا کاربر ویژه داشت که دونه دونه بر کنار شدن

اولیش یکی از دوستان بود که قبل از مدیریت من کاربر ویژه شده بودن که متاسفانه بخاطر یک سری برخورد ها عنوانش برداشته شد:banel_smiley_4:

دومی خودت بودی که شبونه بدون اینکه من خیر داشته باشم محمد کابر ویژه روانشناسیت کرد و الان از پیشرفتت خیلی خوشحالم:w02:

سومی دوست گلم مریم کا بود که به اصرار خودشون عنوانش بر داشته شد:viannen_38:

چهارمی وافن عزیز هستش که هنوز در خدمتشون هستیم:w02:

ولی انشالله در جلسه ای که مدیران آزاد داشتیم بزودی دو کاربر ویژه معرفی میشه:ws3:

به نظرم لزومی نداره حتما کاربر معمولی باشه

به نظرم می تونی حتی از مدیرای تالارای دیگه استفاده کنی

این پیشنهادو به محمد هم دادم

گفتم می تونی یه مدال به ناام کاربر ویژه بهش بدی که هر دورو داشتهه باشه

انگیزه و مسئولیت هم میاره براشون :persiana__hahaha:

مثلا می تونی از یقه جیمی اسی پیمان مریم محسن سارا افشار حامد و... استفاده کنی :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

راست میگه اینو بد بخت..مدیر بی طرف باشه و نظر نده تو اینجور مسائل بهتره :JC_thinking:

• Like 8
لینک به دیدگاه
راست میگه اینو بد بخت..مدیر بی طرف باشه و نظر نده تو اینجور مسائل بهتره :jc_thinking:

نچ من نظر شخصیم و میگم و نمیتونم نظر ندم من قبل از مدیر شدنم کاربرم و عقاید خاص خودم و دارم نظرم و تحمیل نمیکنم پس لطفا در مورد تالار نظر بدید نه نظرات من در پستها

مرسی

• Like 5
لینک به دیدگاه

من که زیاد در این تالار فعال نیستم فقط میخونم.اما میبینم این خانم شقایق24 ساعت انلاین هستند و اسم رنگی ایشان تقریبا همیشه در صفحه اول نمایان هست . معلومه که علاقه داره که این همه وقت میذاره . چند روز پیش هم دیدم خیلی با قاطعیت تاپیک هایی را قفل کرد . این 143:banel_smiley_4: را هم که کلیک کردم دستور العملش خیلی محکم بود .

همه اینا نشان میده که بی خیال تالارش نیست . همینکه این همه علاقه دارند و زیاد کار میکنندممکنه اشتباه هم بکنن . ادمهایی که کاری انجام نمیدن اشتباه نمیکنند .

موفق باشند :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من قبل 9 ماه نبودم ولی الان خیلی خوبه , تایپیک و پست بیمورد ندیدم پاک بشه , مدیر هم یک کاربر هست و میتونه نظر شخصیشو بگه , فقط آواتار مدیر تالار زشته عوض بشه بهتره:ws3:

این هم لازم به ذکر هست سخت ترین تالار برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد هست , و مدیرای اینجا خیلی خوب تونستن تالار رو کنترل کنن:icon_gol: صمیمی بودن مدیر با بچه ها در عین جدیت تو کارش خیلی خوبه:icon_gol:

از شقایق خیلی ممنونم واقعا زحمت میکشه:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نچ من نظر شخصیم و میگم و نمیتونم نظر ندم من قبل از مدیر شدنم کاربرم و عقاید خاص خودم و دارم نظرم و تحمیل نمیکنم پس لطفا در مورد تالار نظر بدید نه نظرات من در پستها

مرسی

نظرات مدیر تالار تو تالار تاثیر داره خوب :w00:

مثلا اگه یه فروم ورزشی باشه من طرفدار استقلال باشم و مدیرش طرفدار پرسپولیس باشه

بعد ار روز بیاد نظر شخصیشو بگه و به طرفدارای استقلال فحش بده منم نتونم چیزی بهش بگم چون مدیره خوب کم کم زده میشم از اونجا

دیدم که میگم:ws37:

چرا بسیجی ها اینجا کمند؟:JC_thinking:

ممد ادمین خودش مخالف نظامه مثلا..ولی چر نمیاد نظر شخصیشو بگه تو تاپیکا؟

منظورم این بود:4chsmu1:

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...