رفتن به مطلب

آیا از روند تالار آزاد راضی هستید؟

شقایق31

آیا از تالار آزاد راضی هستید؟  

65 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا از تالار آزاد راضی هستید؟

• 5
    • 42
    • 5
    • 13

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت همه دوستان عزیز

حدود 9 ماه میشه از مدت مدیریت من در تالار آزاد میگذره خب حتما یک سری نقاط ضعف و یک سری نقاط قوت هر مدیر و هر تالاری داشته :w02: دوستان قدیمیی که قبل از مدیریت تالار و دیدیه بودند شاید متوجه تغییرات خوب یا بد تالار بشن و دوستان جدید هم حتما نظری دارن که تالار چجوری هست دوست دارم همه کاربران تالار با مقایسه قبل و الان تالار در این نظر سنجی شرکت کنند تا ما هم بدونیم در کارمون موفق بودیم یا نه:w02:

هر کسی دوست داره بعد از رای نظرش رو هم اعلام کنه و توضیح بده:rose:

• Like 42
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من انتخاب کردم که بهتر شده.

دلیلش هم اینه که بهتر شده.

آزادی هایی که داده میشه با شرایط کنونی معقوله.

ضمن اینکه حضور فعال هم که عالیه.

علاوه بر اون ارتقای مقام زن رو توی انجمن نشون میده که یه خانم مدیر آقاشونه. :ws3:

• Like 26
لینک به دیدگاه

من به بهتر شده رای دادم.

راستش را بخواهین این تالار بیشتر باید به نحوی باشه که کاربران خودشان کمر همت بر موفقیتش ببندند.

اینکه تاپیک قصه و یا یک دل نوشته یا یک اخبار را اینجا نزنند.

مدیر و همکاران هم خیلی کار سختی کرده اند که نظم دهی داشته باشند.

ازتون متشکرم،امیدوارم روزی واقعا یک گفتگوی آزاد در ایران داشته باشیم.(هر چند آزادی الان هم نزدیک به 100 درصده) اما خوب برای آزادی بیان 80 درصدی در ایران تلاش میکنیم.

ممنون و موفق باشید.

• Like 21
لینک به دیدگاه

از نظر اینکه خب دیگه سر این تالار و مدیرش دیگه جنگ و دعوا نیست خب خیلی بهتر شده

از نظر اینکه مدیرش هم خیلی آنه خیلی خوبه مخصوصا که از کسی هم نمی ترسه

ولی شقی جان یه انتقاد

یه زمانی یه تیمی بودیم اینجا برای بالا بردن کیفیت تالار

چند تا کاربر ویژه خیلی خوب می تونن با یه هدف و یه ایده که باید مدیرش بده خیلی خوب بحث های تو تالار رو جهت بدن

از تاپیکای کپی پیست کمتر ببینیم و خلاقیت رو بالا ببرن

اگه بتونی این کارو بکنی

یه جوری بازم یه تیم خوب درست کنی

دل ما هم باز میشه دوباره بادیدن بحث های داغ و جذاب و ایده های توپ

کاربرای دیگه هم جذب می شن و انگیزه می گیرن:ws37:

• Like 20
لینک به دیدگاه
از نظر اینکه خب دیگه سر این تالار و مدیرش دیگه جنگ و دعوا نیست خب خیلی بهتر شده

از نظر اینکه مدیرش هم خیلی آنه خیلی خوبه مخصوصا که از کسی هم نمی ترسه

ولی شقی جان یه انتقاد

یه زمانی یه تیمی بودیم اینجا برای بالا بردن کیفیت تالار

چند تا کاربر ویژه خیلی خوب می تونن با یه هدف و یه ایده که باید مدیرش بده خیلی خوب بحث های تو تالار رو جهت بدن

از تاپیکای کپی پیست کمتر ببینیم و خلاقیت رو بالا ببرن

اگه بتونی این کارو بکنی

یه جوری بازم یه تیم خوب درست کنی

دل ما هم باز میشه دوباره بادیدن بحث های داغ و جذاب و ایده های توپ

کاربرای دیگه هم جذب می شن و انگیزه می گیرن:ws37:

مرسی از نظرت پری جونم

خب تالار آزاد 4 تا کاربر ویژه داشت که دونه دونه بر کنار شدن

اولیش یکی از دوستان بود که قبل از مدیریت من کاربر ویژه شده بودن که متاسفانه بخاطر یک سری برخورد ها عنوانش برداشته شد:banel_smiley_4:

دومی خودت بودی که شبونه بدون اینکه من خیر داشته باشم محمد کابر ویژه روانشناسیت کرد و الان از پیشرفتت خیلی خوشحالم:w02:

سومی دوست گلم مریم کا بود که به اصرار خودشون عنوانش بر داشته شد:viannen_38:

چهارمی وافن عزیز هستش که هنوز در خدمتشون هستیم:w02:

ولی انشالله در جلسه ای که مدیران آزاد داشتیم بزودی دو کاربر ویژه معرفی میشه:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم به بهتر شده رای دادم...

:ws37:

راستی اون آخریا قرار بود یه چیزی بهت بگم در مورد تالار یادم رفت

یادم باشه امروز بگم و امیدوارم بهترتر بشه... :flowerysmile:

• Like 8
لینک به دیدگاه

با این همه کاربر خوب و اهل مطالعه و صاحب نظر خیلی باید بهتر از این باشه به خصوص تو تابستون که اوقات فراغت هست

بچه ها خیلی بی حال شدن از جمله خودم:ws37:

من به بدتر شده رای دادم هرچند مدیریت از این بهتر نمیشه :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
منم میگم نظم تالار آزاد نسبت به دوره های گذشته خیلی بهتر شده :rose:

البته از زحمات لیلیان و هوتن هم نباید غافل بشیم:icon_gol:

بله اگه تالار آزاد پابرجاست بخاطر مدیران لایق گذشتش هست امین -سهیل -هوتن -لیلیان -قاصدک-و مدیران اولیه که متاسفانه یادم نیست اسمشون

• Like 3
لینک به دیدگاه

توی این خفقان عمومی مدیریت تالار خیلی زحمت میکشه تا فضا فعلی حفظ بشه که جای تشکر داره مخصوصا اینکه این کارو بدون قصد و غرض و صادقانه انجام میده فضا رو هم ارومتر کرده اما به نظرم شرایط همون شرایط قبله و تغییر انچنانی نکرده ولی مشکل از اینجا نیست ...

و اینکه بعضی دوستان که زحمت انتقال کل مطالب یک وبلاگ یا یک صفحه فیس بوک به اینجا رو میکشن بدون اجازه از صاحب و بلاگ یا صفحه فیس بوک کار جالبی انجام نمیدن که توی این زمینه مدیریت هیچ واکنشی نداره ...

به هر حال کپی بدون اجازه یه کار غیر اخلاقیه و ارزشش از بی محتوا ترین تاپیک ها هم پایین تره به نظرم :flowerysmile:

• Like 6
لینک به دیدگاه
توی این خفقان عمومی مدیریت تالار خیلی زحمت میکشه تا فضا فعلی حفظ بشه که جای تشکر داره مخصوصا اینکه این کارو بدون قصد و عرض و صادقانه انجام میده فضا رو هم ارومتر کرده اما به نظرم شرایط همون شرایط قبله و تغییر انچنانی نکرده...

و اینکه بعضی دوستان که زحمت انتقال کل مطالب یک وبلاگ یا یک صفحه فیس بوک به اینجا رو میکشن بدون اجازه از صاحب و بلاگ یا صفحه فیس بوک کار جالبی انجام نمیدن که توی این زمینه مدیریت هیچ واکنشی نداره ...

به هر حال کپی بدون اجازه یه کار غیر اخلاقیه و ارزشش از بی محتوا ترین تاپیک ها هم پایین تره به نظرم :flowerysmile:

:w58:

آرش آخرین باری که سر زدی به دفتر تالار کی بود؟:ws38:

پس به امضام یه نگاه بنداز و رو عدد کلیک کن:ws3:

ولی متاسفانه یک سری همچنان بی ملاحظه هستند با چند نفر در روز میشه برخورد کرد؟ اگه بخوام بجنگم که میشه بازار شام:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من انتخاب کردم که بهتر شده.

دلیلش هم اینه که بهتر شده.

آزادی هایی که داده میشه با شرایط کنونی معقوله.

ضمن اینکه حضور فعال هم که عالیه.

علاوه بر اون ارتقای مقام زن رو توی انجمن نشون میده که یه خانم مدیر آقاشونه. :ws3:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

منم به بدتر شدن رای دادم بخاطر این محمد خان :w70::w70::w70:

البته به شوخی من هم به چیز رای دادم همون بهتر شدن

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من وضعیت تالار بسیار عالی است. هم از نظر مدیریت و هم از نظر استقبال کاربران پیشکسوت و شور و حال بحث ها بسیار خوب شده. اگه تالار های سایت های دیگر رو تو تابستون ببینید اعصابتون داغون میشه. بچه مدرسه ای ها جمع شدن تو اون تالار ها و شما نمیتونی حتی یه تاپیک خوب پیدا بکنی که فقط بخونی . اما در این تالار بهترین موضوعات و تاپیکها و مسلط ترین کاربران رو داریم که این علاقه به شرکت موثر در این تالار به مدیریت خوب و کاربران خوب اون برمیگرده .

در کل وضعیت تالار بسیار عالی است و من برای مدیریت و به همه اعضاء آرزوی شادی و سلامتی دارم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...