spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ میایی یه جایی چهارتا کلمه درمورد اداب رفتارهای اجتماعی واصول نقد ودموکراسی یاد بگیری چیزایی میبینی ومیشنوی که عطای یاد گرفتن رو به لقاش میبخشی انجمنه ما داریم؟ 18 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ یارو مدیره ... اونم از جنس روابط عمومیاش ... دوتا یوزر داره ... تازه اون مخفیه رو گذاشته تو امضاش ... چپ و راس منو حرص میده و خودش حرص میخوره ... :icon_pf (34): هی این پیروفشو میبنده هی وا میکنه ... هی قهر میکنه هی آشتی ... اون قدیما رادیو تک موج بود بهتر بودا ... نه منو بیخیل شما بگین ...................... انجمنه داریم؟ !!! 18 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اگر فرض کنیم انجمن 1000 تا عضو داشته باشه ( فرض کنیم ) و اگر فرض کنیم 100 تاش مدیر باشن 500 تای دیگش همون یوزرهای اون 100 تا مدیره !!! بعد میگن کاربرا نباید مولتی یوزر باشن انجمنه داریم ؟ 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک شوخی میزنیم،بهمون پیام میدن اسی چه قدر جلف شدی،مسخره بازی در نیار. تاپیک جدی میزنیم،میگن اسی افسرده شدی،برگرد به همون حالتت. تاپیک مذهبی میزنیم،میگن قصد و هدفت چیه،میخواهی ملت را منحرف کنی !!!!! کاربر محیر العقول و سر در گمی تو این انجمن شدم !!! کاربرهای یک بام و صد هواست داریم اینجا !!!!!! 23 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ معتاد شدم به اینجا الکی الکی انجمنه داریم؟؟؟ 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز تو فيس بوك " صفحه فك و فاميل داريم " و " مملكت داريم " مطلب نزاشتن يه نسخه اش كپي پيس ميشه اينجا انجمنه داريم ؟ 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ هر روزی که میام توی انجمن.. باید منتظر یه دعوا و درگیری و فحش و فحش کشی باشم:ws6: انجمن ما داریم؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تو این مسابقات مثل عکاسی مدال میدن بعد 2 هفته ازمون میگیرن میدن به نفر بعدی تازه تو پروفایل هم ثبت نمیشه مدال گرفتیم! انجمنه ما داریم؟؟؟! مدیره ما داریم؟؟؟ 14 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ ای بدبختی هیییییی ... بین آدم و یه مدیر حرفایی رد و بدر شد از قرار "ای زهر مار" ... همچینین یک پیغام خصوصی با نام "ای کوفت قلقی" به کرات بینمون رفت و اومد. میگم متن اینو بذارم توی تاپیک فلان زیرش بنویسم "انجمنه که داریم؟" ... عین خودم خله میگه بذار فقط هویتم فاش نشه ... :icon_pf (34): ای خدا ... میگما تشکر نزن هویتت فاش نشه ... نه ..... انجمن داری؟ !!! 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نام کاربریم p mehdi q آواتارم بازم هی میگن اسمت چیه؟:JC_thinking: انجمنه داریم؟ 10 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بعضي از بچه هاي انجمن تو يه موضوعي سعي ميكنن سن و اخلاق و شخصيتشونو بهت يه جوري بفهمونن بعضي ها قيافشون با امضاي پر محتوا و اواتار پر مصما نميخوره خوب عزيز من چرا اون جوري كه هستي نيستي همون جوري باش كه بايد باشي انجمن داريم !!!!!!!! 16 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کاربر آدم فروشه داریم؟؟؟:icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ کاربر آدم فروشه داریم؟؟؟:icon_pf (34): مدیر به این تابلویی .... :icon_pf (34): انجمنه داریم؟ !!! 13 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ دوتا ساندیس خورم تو این انجمن پیدا نمیشه باش کل کل کنیم انجمنه دارین!!!!!!!! 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بعد از کلی جستجو فهمیدیم ممد ادمین خودش برچسبای این تاپیکو نوشته !!! ادمینه داریم ؟ انجمنه داریم ؟ 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یه تاپیک زدم در مورد عمران و شهرسازی، از کاربر حقوق گرفته تا حسابداری اومدن نظر میدن. انجمنه داریم؟ 14 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت 3 نصف شب ادمین میاد به مدیر ارشد گیر میده چرا نمیخوابی .....انجمنه داریم؟:w00: 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یه تاپیک زدم در مورد عمران و شهرسازی، از کاربر حقوق گرفته تا حسابداری اومدن نظر میدن.انجمنه داریم؟ چرا من نظر ندادم ادرس بده منم نظر بدم ساعت 3 نصف شب ادمین میاد به مدیر ارشد گیر میده چرا نمیخوابی .....انجمنه داریم؟:w00: کاربر ساده ای هستم چرا هنوزنخوابیدی :w00: 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خیر سرش ادعای ادبیاتشم میشه ... قلمبه سلمبه هم حرف میزنه برا من ... خنگول "قِصه" رو "غِصه" نوشته ... :icon_pf (34): چه وضعیه؟ !!! انجمنه داریم؟ 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خیر سرش ادعای ادبیاتشم میشه ... قلمبه سلمبه هم حرف میزنه برا من ... خنگول "قِصه" رو "غِصه" نوشته ... :icon_pf (34):چه وضعیه؟ !!! انجمنه داریم؟ فوری هم میره برا تعویض غصه به قصه پیش ثبت احوال :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده