.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ یارو یه پست داده اومده مارو ادد کرده رد میکنیم ناراحت میشه انجمنه داریم؟ 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ملت از یه هفته قبل تولد میگیرن برا هم انجمنه داریم؟ 17 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صفحه رو درست لود نمیکنه به من میگه پیغامت کوتاهه انجمنه داریم؟ 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ طرف یک ماه نیست عضوه ، سر جمع دوبار اومده انجمن ، یدونه هم پست نداده اونوقت اومده پیام میده : سلام دوست عزیز. عذر میخوام شما پایان نامه یا پروژه ای در خصوص رابطه نامشروع و تاثیر آن در خانواده دارین؟ اگه دارین ممنون میشم برام بفرستین من؟؟ رشته صنایع؟؟ پایان نامه این مدلی؟؟ منی که سال به دوازده ماه تالار خانواده پیدام نمیشه تازه واردم تازه واردای قدیم کاربره داریم؟؟ انجمنــه داریم؟؟؟ 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه نقل قول داشتیم و دعوت کاربر و یه جستجو همزمان همشو باهم برداشتند ....... تایک بزنیم بعدش میبینیم چندتای دیگه هم بوده ازهمون موضوع انجمنه داریم؟ 15 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ توی تالار ازاد انجمن تاپیک سیاسی نمیشه زد تاپیک مذهبی نمیشه زد تاپیتک قومیتی نمیشه زد گفتگوی ازاد داریم انجمنه داریم 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چی چیزِ خووب داشتیم برداشتن... بعد میگن چرا تاپیک نمیزنی....انجمنه داریم؟ 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ نگاهی به این 4تا تاپیک بندازید و بعدش بگید آخه انجمنه داریم؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread23256.html http://www.noandishaan.com/forums/thread45853.html http://www.noandishaan.com/forums/thread45870.html http://www.noandishaan.com/forums/thread41752.html 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ و همچنین این دوتا [h=1]چطور احترام دیگران را نگه داریم[/h] [h=1]چطور احترام دیگران را نگه داریم[/h] اینها همه از دست گلهای نبود سرچ بود و باز هم داریم دچارش میشیم 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ می دونم قبلا گفتن اینا رو ولی اینا همه واسه اون جمله ی آخر مقدمه به حساب میاد بعد از یک مدت اومدیم انجمن گفتیم الان باید لیت دعوتمون پر باشه بترکیم از بس چک کنیم تاپیک های دعوتی رو...دیدم برداشتن. گفتیم بریم چک کنیم نقل قول ها رو دیدیم برداشتن.... بعد یک مدت اومدیم تاپیک بزنیم..منتظر واسادیم ببنیم مشابهش هست..دیدم اونم برداشتن..... می ترسم ایندفعه میام انجمن،اصلا انجمنی نباشه بیام تو این تاپیک بگم انجمنه داریم؟؟؟؟!!!!! حالا انجمنه داریم؟؟؟!!!!!! 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ انجمنه داریم؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ فروغ سه روزه غیبش زده ، sms دادم میگم کجایی ؟ جواب داده : نتم قطع بوده ، دو سه روزم رفتم توو کما تازه بهوش اومدم :دی کاربر انجمنه داریم؟ 20 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ جیمی نیوترون از صبح شده داروغه و سخن گویی ستاد اختلاس تصادف و کما مدیر انجمنی داریم ا ا ا 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ مدیر ارشد شدیم شدیم عیت خانم مارپل مدیر ارشده که دارین 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ بعد فقط چند ساعت میای انجمن میبینی نصف کاربرا محروم شدن ! انجمنه داریم ؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یک سال بیکار بودیم پرنده پر نمی زد و هیچ چیزی نمیشد تو انجمن حالا که میریم سر کار صبح میریم شب میایم کلا کاربر های انجمن عوض میشن یه سری اخراج میشن یه سری جدید میان انجمنی داریم ا ا ا 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ این در مواقع لازم سکوت کنید اش باحاله 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ کاربری مخفی هر چند وقت یکبار می یاد تو گاه نوشته ها پستی می زاره.بعد از چند ساعتم خودش می یاد پاکش می کنه. انجمنه داریم؟؟؟؟ 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ فروغ سه روزه غیبش زده ، sms دادم میگم کجایی ؟ جواب داده : نتم قطع بوده ، دو سه روزم رفتم توو کما تازه بهوش اومدم :دی کاربر انجمنه داریم؟ با درود فراوان و ضمن تشکر از استاد عزیز مقالات و علوم کامپیوتر ! حسین جان:دی اعلام میکنم به عشق شما دوستان خدا عمر دوباره به من برگردوند و با اینکه هنوز سرم خیلی خیلی درد میکنه به اصرار و مسئولیت خودم مرخص شدم !! باشد که کنار هم مدارج بین المللی علمی خودمون رو ارتقا بدیم :دی 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده