shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 آبان، 2011 دلم میخواد استارت کنم. اما این دل من حیا نداره که،یه وقتی ممکنه یه چیزی بگم برای خودم دردسر بشه. :w768: دل بی حیا و پر روی دارم تو این انجمن !!! عیب نداره اونها رو یجوری جمعش کن...... فرداشب میام آماده باشه بخونمشها........ حاجی افسرده داریم ..........توی انجمن هاااااااا:w74: 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ساعت سر نمیزنی انجمن میای میبینی 21 پیام تو انجمنی داری و 103 تا امتیاز دریافتی :jawdrop: انجمنی داریم اااااااااااااااااااااااا 9
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ساعت سر نمیزنی انجمن میای میبینی 21 پیام تو انجمنی داری و 103 تا امتیاز دریافتی :jawdrop: ریز میبینمت داداش.... فخر فروشیه مجازی تو این انجمن داریم. 12
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2011 ریز میبینمت داداش.... فخر فروشیه مجازی تو این انجمن داریم. ما که در برابر شما یا شیخ خس و خاشاکی بیش نیستیم این پیام برا بصیرتان بود نه شما که شیخ و بزرگ انجمن هستید شیخ انجمنی داریم ااااااااااااااااااااااااااااااا :banel_smiley_52: 9
vahid88 9651 ارسال شده در 3 آبان، 2011 چند خط تایپ کردم خواستم ارسالش کنم،پیام میده اندازه متن کوتاه!!!!! انجمنه داریم؟ 8
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2011 چند خط تیپ کردم خواستم ارسالش کنم،پیام میده اندازه متن کوتاه!!!!! انجمنه داریم؟ تو انجمن ملت تیپ برا هم می فرستم انجمنی خوش تیپی داریم ااااااااااااااااا 6
vahid88 9651 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تو انجمن ملت تیپ برا هم می فرستم انجمنی خوش تیپی داریم ااااااااااااااااا 19 گرفتم. کلاس املاء انجمن. ویرایش شد انجمنه داریم؟ 5
just work 12354 ارسال شده در 4 آبان، 2011 اگه ممد ادمین واقعا یه پروژه شهرسازی رو پیاده سازی میکرد : همه ی ساکنین شهر میشدن مدیر ساختمون !!! شهر دارای 100 تا شهردار ارشد میشد !!! هر دقیقه در یه ساختمون رو قفل میکرد !!! ممد ادمین یه قسمت مثل " شهر ممنوعه " راه مینداخت برای ارامش خاطر مدیران ارشد !!! اخرشم : ممد ادمین میشینه با خدا چای مینوشه !!! ادمینه داریم ؟ انجمنه داریم ؟ 11
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 آبان، 2011 هزار تا تاپیک در کرامات روزه و نماز و ختم صلوات و شگفتی های اسلام عزیز دارند،کسی چیزی بهشون نمیگه. یک مطلب میزنیم که در اسلام عشق و عاشقی بی معنا است،تذکر میدن چرا توهین میکنید !!! انجمن متعصب و کاربران مومن و مومنه است که داریم !!! 13
just work 12354 ارسال شده در 4 آبان، 2011 میگم این کاسه بشقابا چیه گذاشتی تو پروفایلت میگه نمونه کاره !!! ادمینه کاسه بشقاب فروشه داریم ؟ انجمنه داریم ؟ 11
Anarchist 1419 ارسال شده در 4 آبان، 2011 تعریف کردن سوتی در قسمت ویژه ی گفت و گوی آزاد است!!! یالعجب به این انجمن! 9
viviyan 12431 ارسال شده در 4 آبان، 2011 یه هفته پیش تاپیک زدم هیشکی توجه نکرده بهش، دیشب واسه یکی از کاربرا درباره عنوانش سوء تفاهم پیش اومده، از سر کنجکاوی رفته خوونده، از همون دیشب تا الان 20 تا امتیاز گرفتم، 4تا صفحه هم رفته جلو، یه دونه از پستا هم درباره موضوع تاپیک نیست، درباره موضوع سوءتفاهمه و همچنان ادامه دارد... انجمنه داریم؟ 18
کتایون 15176 ارسال شده در 4 آبان، 2011 هر روز میای میبینی یکی با یکی دعواش شده گذاشته رفته... منم که هیچوقت نمی فهمم چی به چیه... هوشه من دارم؟!!!!!!! انجمنه دارییییییییم؟!!!!! 17
Neutron 60966 ارسال شده در 4 آبان، 2011 یه هفته پیش تاپیک زدم هیشکی توجه نکرده بهش، دیشب واسه یکی از کاربرا درباره عنوانش سوء تفاهم پیش اومده، از سر کنجکاوی رفته خوونده، از همون دیشب تا الان 20 تا امتیاز گرفتم، 4تا صفحه هم رفته جلو، یه دونه از پستا هم درباره موضوع تاپیک نیست، درباره موضوع سوءتفاهمه و همچنان ادامه دارد... انجمنه داریم؟ یه بنده خدایی از اسم من برای پر بیننده شدن تاپیکش استفاده کرده، تازه طلبکارم هست! انجمنه داریم؟ 19
just work 12354 ارسال شده در 4 آبان، 2011 زیر اسم کاربری خودش یه مدال اویزون کرده که نمونش رو هیچکسی نداره ... ادمینه داریم ؟ انجمنه داریم ؟ 12
just work 12354 ارسال شده در 4 آبان، 2011 این متنو داشته باشین : " دیشــب یه پشــه رو گوشـ ـه اتاق خفت کــردم ، اومدم بزنم، نتونستم ، خونِ من تو رگهاش جریان داشـت ، گفت بابا ...!! نشَستیم دوتایـے تا صبح گریه کـردیم ، گوشه اتـاق! چـه شبے بود....به مــن گفت بــابــا..... بـابـا براتــــ بمیره " درد دل ادمینه داریم اخه ؟ انجمنه داریم ؟ 14
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 4 آبان، 2011 از ما ک گذشت ولی جدا ی فکر اساسی ب حال انجمن بکنید اقلا اسمتون ب خودتون بیاد بنگاه نواندیشان خاله زنک 16
fadaki 607 ارسال شده در 4 آبان، 2011 بعضی اوقات یک نفر که ساز مخالف می زند ............ . . بیچاره 7-8-10 نفر سرش می ریزند وچپ وراست نقد وانتقاد بارونش میکنند وطرف می ماند جواب کدامشان را بدهد انجمن داریم 7
ooraman 22216 ارسال شده در 4 آبان، 2011 درست سر تحلیل شخصیتت ارسال پستت محدود میشه و بیشتر از 4 خط نمیتونی پست ارسال کنی نقل قولم نمیتونی بگیری! انجمنه داریم ؟ 16
ارسال های توصیه شده