Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بی زحمت اسم ننه بزرگ منو هم بنویس، گفت میخواد ثبت نام کنه! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دوست زیاد دارم......مهنازی....فاطمه...فرناز...محمد ادمینیان....کهربا...ونووس...ابراهیم....حمید سی اف دی......ایلیا..ستاره...سپیده..خیلی زیادن...همشونم دوست دارم اما این دو نفر همیشه همراهم بودن..واقعا دوستشون دارم...از بهترین دوستای منن sepideh.mt:icon_gol: sheikh:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ sookut:icon_gol: shirin.agro:icon_gol: Atishpare_Shahi:icon_gol: elahe.elahe2:icon_gol: hilda:icon_gol: m f s:icon_gol: partow:icon_gol: sadafv:icon_gol: setiya:icon_gol: zahra22:icon_gol: ven000s_68:icon_gol: و از این دوستام خیلی ممنوووووونم چون تو زندگیم تاثیرات زیادی داشتن و همیشه باهام بودن کتایون یه مشاور خوب برام بوده Valentina:icon_gol:سنگ صبور حرفام 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون از تاپیک بسیار خوبت فکور جان..... 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب من دوست زياد دارم اما بهترينايي كه اينجا پيدا كردم اول از همه كسي كه واقعا......خودش ميدونه منظورم چيه SH E I KH بعد مهناز جونم.....mahnaz.d مينا ....... MiNi فرناز...... FrnzT اينا خيلي صميمي هستن + حميد CodePlus مخصوصا دوتاشون اينم نميگم كدوماشون :4chsmu1: 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خب من اینجا دوست ندارم همشون خانواده ام هستند.........چی بگم:4chsmu1: ولی بعضی از بچه ها روواقعا دوست دارم و بخاطر گل روشون میام اینجا و سرمیزنم...... عزیز دل خالهش : پیانیست پسر گلم : محمد.ا دوست عزیز و گرامیم و برداروارم : اسی بابایم و همشهریم : محمد.رس عموی عزیزم و همراهم : مهندس خوش فکر یک نفر دیگه هم هست که دلم نیومد اسمششو نگم :کدپلاس (هرچند الان کمتر تحویل میگیره ولی یک زمانی خوب بود):icon_pf (34): . . و اکثر بچه های عزیز که من را در بحرانی ترین روزها و شبها همراهی کردند..... 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من فک کردم فقط یه نفرو میشه معرفید....ولی مثِ اینکه همه چن نفرو گفتن و منم میگم !!! زهرا (پرتو)...فرانه ( ولنتاین)...هیلدا 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از mini عزیز دوستان برتر ایشون رو معرفی و از طرف خودم بهشون تبریک میگم. sepideh.mt گرامی و sheikh عزیز :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ sookut , shirin.agro Atishpare_Shahi elahe.elahe2 hilda m f s partow sadafv setiya zahra22 ven000s_68 کتایون Valentina از جمله دوستان برتر رحمان عزیزمون هستند که من هم این انتخاب رو به همه این دوستان تبریک میگم. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ........................ بعدا پرش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اول SH E I KHبعد مهناز جون.....mahnaz.dمينا ....... MiNiفرناز...... FrnzT این عزیزان از جمله دوستان برتر sepideh.mt عزیز هستند که من هم این انتخاب رو خدمت تک تک این عزیزان تبریک میگم. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خودم! خودش! mini sepide.mt ven000s ممد ادمینان artiiiist شیما مهندس خوش فکر حمید سی اف دی افسانه متین گیمر میلاد 68 آقا مهرداد و خیلی های دیگه که الان مخم یاری نمیکنه.بازم بود اضفه میکنم .... 7 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من با کسی دوست میشوم که دارای این خصوصیات است: یک دوست خوب حرفهایی که به صورت محرمانه به وی زده شده است را نزد خود نگه داشته و راز دار من می باشد. 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وقت شناس بوده و در قرار ملاقات ها و یا میهمانی ها قابل اطمینان بوده و سر موقع حضور می یابد. لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یک دوست خوب به موفقیت من ودوستانم حسادت نمی ورزد لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ پیانیست محمد.ااسی محمد.رس مهندس خوش فکرکدپلاس این عزیزان از جمله یاران و دوستان برتر sefid-barfi عزیزمان هستند که از سوی ایشان بعنوان دوستان برتر انتخاب شده اند. من هم بنوبه خودم به تک تک این عزیزان تبریک میگم. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یک دوست خوب هنگامی که دچار بیماری و کسالت می شوم با من تماس گرفته و حالم را جویا می شود وبه عیادتم می آید. لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وی می داند که چه زمانی صحبت و چه زمانی سکوت نموده تنها گوش دهد لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هنگامی که حالم مساعد نبوده و یا دل و دماغ کاری را ندارم و پکر هسم وی از من دلخور نمی شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده